poza hellcanonnem i dwafową z runamiMatis pisze:Nie, Osoba opisująca Bretkę, gówno o niej wieSłabe maszyny? Przecież treb jest najlepszą katapultą w grze...

poza hellcanonnem i dwafową z runamiMatis pisze:Nie, Osoba opisująca Bretkę, gówno o niej wieSłabe maszyny? Przecież treb jest najlepszą katapultą w grze...
Nie sugeruj się tymi opisamiSnuffinek pisze:Najbardziej interesuje mnie opis DE,WoCh i Lizaków. DE aż takie trudne na start ? Bo mam w głowie piękną armie złożoną z Korsarzy i pięknie brzmiących po angielsku Executioners pod dowództwem Black Ark Fleetmastera lub Dreadlorda z Great Weapon ^^
Armia Leśnych Elfów.Jest najłatwiejsza do rozpoczęcia gry w warhammera z armi różnych rodzai elfów.Jest dobra na początek.
Więc moja korsarska armia nie powinna mnie odstraszyć trudnością ?Azgaroth pisze:Nie sugeruj się tymi opisamiSnuffinek pisze:Najbardziej interesuje mnie opis DE,WoCh i Lizaków. DE aż takie trudne na start ? Bo mam w głowie piękną armie złożoną z Korsarzy i pięknie brzmiących po angielsku Executioners pod dowództwem Black Ark Fleetmastera lub Dreadlorda z Great Weapon ^^DE to obecnie mocna armia ze świeżo uaktualnioną książką z zasadami i wcale nie są trudne
To są jakieś stare opisy rodem z 5-6 ed...którymi nie warto się sugeruować. Z łezką w oku przeczytałem...
Ortografii, ani gramatyki. Niektóre zdania są tak koślawo napisane, ze czytałem je po kilka razy by je zrozumiećmisha pisze: ktoś kto to pisał to raz, że ortografii nie zna
Turniejowo nowe WEwenanty pisze: Anioł zagłady przerzuca się na budżetową kawę? Koniec świata (sic!).
DD to nie katapa, to styl życia goblina - jego wzlot i upadekmisha pisze:co tam Crovaxus gadasznajlepiej trafiającą maszynką jest Doom Diver walacy indirectem
http://www.youtube.com/watch?v=KsMKOx6fumc to jest styl życia gobosacrovaxus pisze:DD to nie katapa, to styl życia goblina - jego wzlot i upadek
-Qc- pisze:Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)
O Lizardmenach to się zapomniało w tej wyliczance, co?misha pisze:8ed książki mają OnG, VC, Empire, Ogre Kingdoms, TK, WoCH, DoCH, Dark Elves, High Elves i ostatnio Dwarfs (kolejność przypadkowa), Chaos Dwarfy mają wydawnictwo z Forge World'a uznawane.
brakuje Brety, Skavenów, WE, Beastmen
nie nie nieVampire Count. U wampirów zdecydowanie podoba mi się klimat, jest odpowiednio 'ciężki' , wątpliwości moje tyczą się po 1wsze , dość wąskiego szeregu strategii (wydaje mi się że wyłożenie na stół N x 100 zombie plus nekromantów to średnia zabawa) a chyba najczęściej wojuje się tam właśnie piechotą ? po 2gie brakiem jednostek strzelających . Wiadomo że armię chce pomalować, a więc będę te modele oglądał często i długo, i w miarę podobają mi się takie oddziały jak Grave guard(często używane) i Black Knight (też dość często używane) całkiem fajni bohaterowie i świetny Zombie Dragon (nie widziałem go za bardzo w rozpiskach)