Moderatorzy i podfora
Hm. Zgłaszam swoją kandydaturę również do Ogrów.
Czyli DoW i Ogry, DoW w pierwszej kolejności oczywiście.
EDIT:
Widzę że inni argumentują swoją kandydaturę a więc ja równierz to zrobię:
Border Princes XXI wieku!
Głosujcie na mnie, bo ja nie tak jak inni. Ja nie robie tak że obiecuje, a potem nie robie.
Nie będzie offtopu, nie będzie obrażania, nic nie będzie!
Będą podfora dla poszczególnych armii i dla ludzi.
Jak będą pisać posty to nie będą mogli używać emotikon, nie będą mogli powiększać liter, nic nie będą mogli!
Dziękuję
Czyli DoW i Ogry, DoW w pierwszej kolejności oczywiście.
EDIT:
Widzę że inni argumentują swoją kandydaturę a więc ja równierz to zrobię:
Border Princes XXI wieku!
Głosujcie na mnie, bo ja nie tak jak inni. Ja nie robie tak że obiecuje, a potem nie robie.
Nie będzie offtopu, nie będzie obrażania, nic nie będzie!
Będą podfora dla poszczególnych armii i dla ludzi.
Jak będą pisać posty to nie będą mogli używać emotikon, nie będą mogli powiększać liter, nic nie będą mogli!
Dziękuję
Ostatnio zmieniony 12 gru 2006, o 15:40 przez Husiat, łącznie zmieniany 1 raz.
Bum...!
A ty co za ksywa masz co ? Myslisz , ze sie przyjmie jak HopedoomZuranthus pisze:Tomash mogę być moderatorem TK chyba że Shino bardzo chce to mu ustąpię nie ma sprawy
Tomaszu kiedy bedzie glosowanie nad modami , ja chciec wygrac i dostac lizaczki - zrobie porzadek tam
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Jak na razie niech ludzie porozkręcają fora odpowiednie. Udało mi sie rozkręcic dark elfy w miarę już. Troszke tematów do wypowiadania sie i juz. Bo wtych niektorych to jest jeden post i piszą w tym jednym. Pewnie z przyzwyczajenia gdy wszystko trzeba bylo do jednego tematu wstawiac bo inaczej sie podnosil krzyk .
a z przyzwyczajenia wpisalem bo ostatnio czesciej tej uzywam w necie. to jak Shino? bardzo chcesz?Ziemko pisze:A ty co za ksywa masz co ? Myslisz , ze sie przyjmie jak HopedoomZuranthus pisze:Tomash mogę być moderatorem TK chyba że Shino bardzo chce to mu ustąpię nie ma sprawy
- Dark Master
- Warzywo
- Kontakt:
ja moge byc modem Inne gry :Komputerowe bylem adminem bardzo duzego forum sojuszu na ogame wiec co nieco wiem (zrezygnowalem z funkcji bo przestalem grac) no i duzo gram wiec sie tez orientuje w grach
Ostatnio zmieniony 17 gru 2006, o 21:48 przez Dark Master, łącznie zmieniany 1 raz.
>>>JUMPDAFUCKUP<<<
widze, ze spamozord az sie gotuje zeby troche pomoderowac :D:DZiemko pisze:A ty co za ksywa masz co ? Myslisz , ze sie przyjmie jak HopedoomZuranthus pisze:Tomash mogę być moderatorem TK chyba że Shino bardzo chce to mu ustąpię nie ma sprawy
Tomaszu kiedy bedzie glosowanie nad modami , ja chciec wygrac i dostac lizaczki - zrobie porzadek tam
Ja się zgłoszę do DE, ale skoro jest tylu chętnych to mogę wziąść się za off-topiki itp.
Swojego czasu pisywałem na Druchii.net, ostatnio na GV, a na Warseerze i B&C też jakoś czas płynie...
Ciateczka dla wszystkich!!
Swojego czasu pisywałem na Druchii.net, ostatnio na GV, a na Warseerze i B&C też jakoś czas płynie...
Ciateczka dla wszystkich!!
Naprawdę nie czytacie, prosiłem o tydzień na rozkręcenie podfor tematycznych i potem się zacznie bieganie do stołków
Ziemko, masz już 59 postów - a dołączyłeś zaledwie wczoraj. Pozwolę sobie przywrócić Ci rangę, jaką miałeś na BP poprzednio
Ziemko, masz już 59 postów - a dołączyłeś zaledwie wczoraj. Pozwolę sobie przywrócić Ci rangę, jaką miałeś na BP poprzednio
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
zapomniales o snobie...wyjebanym pod niebiosa snobem!...thurion pisze:no wlasnie, jak cos to ja jestem najfajniejszym chaosiarzem, a tigerius jest wyjebany pod niebiosa, wiec moglibysmy we 2ch moderowac
bo jak kazdy dostanei kto chce to bedzie 5 moderatorow tematu chaos united
Z resztą się zgadzam
Jest druga w nocy. Najlepszy czas na przewr... znaczy, zama... eee, chciałem napisać... administrowanie
W pierwszej turze moderatorami zostają Ci, którzy już na BP moderowali i zgłosili się wyraźnie (czy to w tym temacie, czy to przez PM) do moderowania tego samego działu (z jednym małym wyjątkiem).
Zatem chciałbym ogłosić moderatorów:
- Neo: dział LoTR
- Ziemko: Lizardmen
- Yudokuno: Dark Elves *
- Zuranthus (Jose): Tomb Kings **
- Kołata: Orcs & Goblins
- Thurion: Chaos United ***
- Szafa@Poznań: Kwestia Zasad
Uwagi do nominacji:
*: Murmandamus zgłaszał się wcześnie, rozkręca forum DE i wydaje się bardzo dobrym kandydatem na drugiego moderatora; pierwszym rzutem dodajemy tylko dawnych moderatorów
**: Shino jest rezerwowym, jeśli zajdzie potrzeba posiadania drugiego moderatora, ma zdecydowane przody
***: poprzednio funkcję tę pełnił Troyan, a Thurion moderował turnieje - których, jak sam teraz mówi, obejmować nie chce; dostał Chaos United, bo po prostu w opinii maso... adminów jest zarówno kompetentnym moderatorem, jak i chaośnikiem
Na tej liście zabrakło Christosa, za co od razu zainteresowanego przepraszam. Zaskoczyłeś mnie, men, tymi VC - zawsze mi się kojarzyłeś z WE. To co chcesz moderować?
Zabrakło też Fluffy'ego, który moderował HE, zgłosił się do ponownego moderowania HE (czyli ma priorytet), ale jakoś nie przejawia aktywności na forum (0 postów). Do wyjaśnienia.
Mam nadzieję, że nominacje nie budzą kontrowersji, a moderatorzy nie zawiodą pokładanych w nich nadziei.
Osoby skrajnie niezadowolone z nominacji proszę o wysyłanie zdechłych kotów i nieświeżych ryb na adres Pałacu Namiestnikowskiego w Warszawie
W pierwszej turze moderatorami zostają Ci, którzy już na BP moderowali i zgłosili się wyraźnie (czy to w tym temacie, czy to przez PM) do moderowania tego samego działu (z jednym małym wyjątkiem).
Zatem chciałbym ogłosić moderatorów:
- Neo: dział LoTR
- Ziemko: Lizardmen
- Yudokuno: Dark Elves *
- Zuranthus (Jose): Tomb Kings **
- Kołata: Orcs & Goblins
- Thurion: Chaos United ***
- Szafa@Poznań: Kwestia Zasad
Uwagi do nominacji:
*: Murmandamus zgłaszał się wcześnie, rozkręca forum DE i wydaje się bardzo dobrym kandydatem na drugiego moderatora; pierwszym rzutem dodajemy tylko dawnych moderatorów
**: Shino jest rezerwowym, jeśli zajdzie potrzeba posiadania drugiego moderatora, ma zdecydowane przody
***: poprzednio funkcję tę pełnił Troyan, a Thurion moderował turnieje - których, jak sam teraz mówi, obejmować nie chce; dostał Chaos United, bo po prostu w opinii maso... adminów jest zarówno kompetentnym moderatorem, jak i chaośnikiem
Na tej liście zabrakło Christosa, za co od razu zainteresowanego przepraszam. Zaskoczyłeś mnie, men, tymi VC - zawsze mi się kojarzyłeś z WE. To co chcesz moderować?
Zabrakło też Fluffy'ego, który moderował HE, zgłosił się do ponownego moderowania HE (czyli ma priorytet), ale jakoś nie przejawia aktywności na forum (0 postów). Do wyjaśnienia.
Mam nadzieję, że nominacje nie budzą kontrowersji, a moderatorzy nie zawiodą pokładanych w nich nadziei.
Osoby skrajnie niezadowolone z nominacji proszę o wysyłanie zdechłych kotów i nieświeżych ryb na adres Pałacu Namiestnikowskiego w Warszawie
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny