Hearthstone
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: Hearthstone
jak z aren robisz 5/6+ to masz arenę dziennie
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
100g to nie jest to samo co 150g-50g? Ja teraz kupiłem kilka paczek po 100g zamiast właśnie cisnąć arenki, sproszkowałem trochę kart i mam to co potrzebuję w decku zamiast losowego szajsu. A robiąc 7 wygranych w arenie dostałem 70g i chyba 40 proszku, więc nie wiem czy jest aż taki sens teraz.Andrzej pisze:wydawane 100g na packa to marnotrawstwo. Lepiej wydać 150g na arene, od 3 zwycięstw dostajesz packa+ ~50g
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
Owszem, jest to samo, ale dodatkowo masz szansę pograć sobie różnymi rzadkimi kartami i przetestować je, co dla mnie stanowi niezłą frajdę
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Areny sa najbardziej opłacalne - miałem ostatnio kijowa talie rouge i miałem super wynik 0-3 dostałem 30 golda i paczke - arena prawie się zwrocila przy fatalnym wyniku.
Afto ty musiales mieć jakiegoś mega pecha, bo przy 7-3 ostatnio dostałem 200 golda i paczke.
Szkoda, ze na arenach nie można wybierac spośród 9 postaci, bo jak gram czymkolwiek innym niż magiem to max poki co 5-3 zrobiłem, a magiem poniżej 7-3 nie schodzę.
Afto ty musiales mieć jakiegoś mega pecha, bo przy 7-3 ostatnio dostałem 200 golda i paczke.
Szkoda, ze na arenach nie można wybierac spośród 9 postaci, bo jak gram czymkolwiek innym niż magiem to max poki co 5-3 zrobiłem, a magiem poniżej 7-3 nie schodzę.
Dziwne. Jestem na 99% pewien że mając 7 winów dostajesz zawsze co najmniej 150 golda. A przynajmniej nigdy nie widziałem żeby było mniej, a już sporo razy miałem 7.Afro pisze:A robiąc 7 wygranych w arenie dostałem 70g i chyba 40 proszku, więc nie wiem czy jest aż taki sens teraz.
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę ( ), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
Ja ostatnio zrobiłem tragiczny deck shamana na arenie, nie miałem nic na late game, zero tauntu. z 0/2 zrobiłem jakimś cudem 6/3. 40 pyłu, 80 złota i paczka.
Jak to jest z kartami na arenie, raz mi się zdarzyło dostać kartę, chyba zaraz na samym początku. Teraz tylko złoto i pył.
Jak to jest z kartami na arenie, raz mi się zdarzyło dostać kartę, chyba zaraz na samym początku. Teraz tylko złoto i pył.
na niskich winach możesz dostać kartę. na średnich też. za moje ostatnie 9 dostałem coś tam złotego, kasa, pył, paczka.
Szczur22
Szczur22
Dobry dzień miałem (był mag do wyboru na arenie) zrobiłem nowy rekord 11-3
Dostalem 210 golda, złotego commona (lubie proszkowac 50 pylu), rara i paczke.
W paczce natomiast mila niespodzianka - 2xepiki ( w końcu po chyba 5 paczkach rare i 4xcommon).
Znowu cos do priesta (3xepic do tej niechcianej przeze mnie klasy) i olbrzym gorski.
Do priesta gowno było zlote poszlo za 400 pylu i kupiłem sobie pirowybuch do maga
Dostalem 210 golda, złotego commona (lubie proszkowac 50 pylu), rara i paczke.
W paczce natomiast mila niespodzianka - 2xepiki ( w końcu po chyba 5 paczkach rare i 4xcommon).
Znowu cos do priesta (3xepic do tej niechcianej przeze mnie klasy) i olbrzym gorski.
Do priesta gowno było zlote poszlo za 400 pylu i kupiłem sobie pirowybuch do maga
Post pod postem ale co tam.
Mialem dzisiaj 110 golda i jakos mnie podkusilo zeby nie czekac do jutra na arene tylko kupic paczke...
Intuicja to dobra rzecz - 2 legendy i to jakie
Leeroy Jenkins + Mag Krwi Tharnos
What a drop
Mialem dzisiaj 110 golda i jakos mnie podkusilo zeby nie czekac do jutra na arene tylko kupic paczke...
Intuicja to dobra rzecz - 2 legendy i to jakie
Leeroy Jenkins + Mag Krwi Tharnos
What a drop
Kurcze po raz kolejny Gorhowl (Rzezimiot) najlepsza bron dla warriora, ktora ma zasade specjalna, ze zamiast wytrzymalosc zmniejsza sie sila, po 1-2 uderzeniach znika (pokazuje sie ikona, ze zabiera z wytrzymalosci zamiast sily) czy ktos z Was mial kiedys taka juz akcje? Ma ktos jakis mail do client service od heartstona?
tutaj zgłasza się problemy z betą:
http://eu.battle.net/hearthstone/pl/forum/8881613/
dzisiaj udało mi się zrobić mobka 28/28 grając priestem
http://eu.battle.net/hearthstone/pl/forum/8881613/
dzisiaj udało mi się zrobić mobka 28/28 grając priestem
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
- Infernal Puppet
- Masakrator
Grubo . Choć cel do zamiany w żabę/owcę lub do kontroli umysłu idealnydzisiaj udało mi się zrobić mobka 28/28 grając priestem
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
- Infernal Puppet
- Masakrator
Każda mocniejsza karta użyta w odpowiednim momencie moze być IMBA. Ile raz to jak przegrałem bo przeciwnik mi wyczyścił całą armię minionków jakoś obszarówką . Ale miałem też i takie sytułacje, że wyczarowywałem sobie armię taką, że na sam jej widok przeciwnik się poddawał .
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
Przepraszam, że wcinam się Wam w rozmowę, ale czy HS bardzo się zmienił od listopada? Od tamtego czasu nie grałem i zastanawiam się co mnie może spotkać, gdy/jeśli powrócę do gry.
Lest we forget:
Chyba sie az tak mocno nie zmienil od czasu zamknietej bety.
Rozmawialem z dzikiem i mi wytlumaczyl jak dziala gorhowl, bo nei zwrocilem uwagi - ze jego moc dziala tylko na miniony, a w herosa to tylko raz mozna walnac
Afro 28/28 - niezle, priest jest mega kombinacyjny, jego leczenie w polaczeniu np. z takimi kartami jak wounded blademaster czy berkerker z grubashii robi miazge, a co dopiero inne komba...
Aczkolwiek jest to klasa, ktora zle mi sie gra i nie chce nia grac
Rozmawialem z dzikiem i mi wytlumaczyl jak dziala gorhowl, bo nei zwrocilem uwagi - ze jego moc dziala tylko na miniony, a w herosa to tylko raz mozna walnac
Afro 28/28 - niezle, priest jest mega kombinacyjny, jego leczenie w polaczeniu np. z takimi kartami jak wounded blademaster czy berkerker z grubashii robi miazge, a co dopiero inne komba...
Aczkolwiek jest to klasa, ktora zle mi sie gra i nie chce nia grac
priestem grałem w closed-beta, teraz się znudził. taka kontrola nudna że szok. ale deck mam. teraz próbuję wywindować mojego eco-maga. już mam 14 ranking
ziemko, co do kart, kij Ci tam gdzie słońce nie dochodzi, ja ciągle łapię jakiś szit jak lepper albo worgen ;x
ziemko, co do kart, kij Ci tam gdzie słońce nie dochodzi, ja ciągle łapię jakiś szit jak lepper albo worgen ;x
Szczur22
Szczur22