Cookie-szkielecik
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Cookie Monster
- Łysy oszukista
Re: Ciasteczkowe malunki - wipki, pipki i inne typki
Nawet nie będe komentował twoich słów bo musiałbym położyć się na ziemi i wtedy pisać żeby dostosować się do Twojego poziomu. I poziomu Twojego malowania. I z łaski swojej nie zaśmiecaj mi tematu swoim głupim gadaniem( i nie pisz mi na priv nic ani nie wysyłaj zdjęc plaguebearers żeby pokazać poziom pro tak jak robiłeś to innym).
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
- Brushlicker
- Falubaz
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Łysy - daj se spokój z tym gostkiem, bo szkoda zachodu i komentarzy. Po prostu olej go, niech sobie tam komentuje coś poza własnymi komentarzami we własnej galerii, ... Toż on swoimi komentarzami wystawia cenzurkę sam sobie . Chyba że to zwykły troll, wtedy tym bardziej radzę olać...
eee tam metale wyglądają spoko imo oczywiście Przy syfnych więcej ujdzie
p.s-jaka farbka zlota ,bo wygląda znajomo
edit:
eee tam było do postu Kurosa ,ale potem luknalem ,ze jeszcze jedna strona jest ;D
p.s-jaka farbka zlota ,bo wygląda znajomo
edit:
eee tam było do postu Kurosa ,ale potem luknalem ,ze jeszcze jedna strona jest ;D
nie ma sensu pisać na priv do tak słabego malarza, który żeby podnieść swoją samoocenę i po cwaniakować a także pokazać że jest fajny obraża kogoś i wymyśla jakieś neologizmy w galerii fuxiora
ja przestałem pisać ale znów łysy zacząłeś sobie jaja robić
nogi i broń naprawde słabe,
postaraj się najpierw Ty o lepszy efekt swoich prac dopiero zwracaj komuś innemu uwagę
skończyłem
ja przestałem pisać ale znów łysy zacząłeś sobie jaja robić
nogi i broń naprawde słabe,
postaraj się najpierw Ty o lepszy efekt swoich prac dopiero zwracaj komuś innemu uwagę
skończyłem
lol znowu się zaczyna a myslalem ,ze po daaaaawnych akcjach nic już takiego w galerii się nie pojawi ,a tu znowu zgrzyt Luz chłopaki to tylko pomalowane pacynki
Zawsze sadziłem ,że większość zgrzytów to u graczy ,a malarze to takie mało konfliktowe towarzystwo
Zawsze sadziłem ,że większość zgrzytów to u graczy ,a malarze to takie mało konfliktowe towarzystwo
szczurek ja jestem spokojny, dostałem kila pm żeby narazie nie wklejać żadnych fotek do galerii bo strasznie robią się przez to zgrzyty na forum ,nie wiem czy przez zazdrość że mi ładnie wszystko schodzi czy przez swoją głupote bo w mojej galerii pisali żebym nie wrzucał brzydko pomalowanych figurek , a tu co,łysy wkleja wipy czyli etap w którym figurka jest brzydko pomalowana , mało tego wrzuca to przez 4 odpowiedzi.i nagle każdy jest zadowolony i nikt się nie rzuca. mało tego przestałem wrzucać figurki a tu znów o mnie pisze w czyjejś galerii
tak zachowuje się tylko bezczelny cham ,nic dodać nic ująć
ja nie zaczął bym pisać o kimś w czyjejś galerii gdyby ktoś pierwszy tego nie zrobił
bo jak łysy napisał o mnie u fixiora to nic ,przeszło płazem
ale jak ja coś napisałem u łysego to nagle jak on tak może, are you retarded,Toż on swoimi komentarzami wystawia cenzurkę sam sobie . Chyba że to zwykły troll, wtedy tym bardziej radzę olać...
chłopaki żal, naprawde żal
tak zachowuje się tylko bezczelny cham ,nic dodać nic ująć
ja nie zaczął bym pisać o kimś w czyjejś galerii gdyby ktoś pierwszy tego nie zrobił
bo jak łysy napisał o mnie u fixiora to nic ,przeszło płazem
ale jak ja coś napisałem u łysego to nagle jak on tak może, are you retarded,Toż on swoimi komentarzami wystawia cenzurkę sam sobie . Chyba że to zwykły troll, wtedy tym bardziej radzę olać...
chłopaki żal, naprawde żal
Co do malowania:
Bardzo podobają mi się te elementy kłów i szmatka natomiast sam metal do mnie absolutnie nie przemawia, niby pokryty jest jakąś rdzą ale w sumie jak na rdzę to całościowo jednak jest zbyt czysty może troszkę washa na niego w sumie dać i dopiero potem "rdzawić" ? Tak czy siak czekam na efekt końcowy.
Co do dyskusji:
wyluzujcie chłopaki
Bardzo podobają mi się te elementy kłów i szmatka natomiast sam metal do mnie absolutnie nie przemawia, niby pokryty jest jakąś rdzą ale w sumie jak na rdzę to całościowo jednak jest zbyt czysty może troszkę washa na niego w sumie dać i dopiero potem "rdzawić" ? Tak czy siak czekam na efekt końcowy.
Co do dyskusji:
wyluzujcie chłopaki
Fajny motyw z tą diodą Fajne kły i sztandar. Popracowałbym jeszcze trochę nad metalikami choć całość robi fajne wrażenie Czekam na ostateczny rezultat
A propos toczącej się dyskusji - myślę chłopaki, że naprawdę szkoda czasu i nerwów na odbijanie sobie piłeczki i docinanie. Każdy ma prawo wrzucać do swojej galerii co chce, czy to są wczesne czy późne wipy. Fajnie się ogląda postępy prac do momentu finalnego wyniku. Ty także Kuros wrzucaj w swojej galerii co masz, bo na pewno ja tam z chęcią zaglądam i czasem zostawię jakiś komentarz Każdy maluje na swoim pozomie i naprawdę nie ma sensu wygarniać komuś, że jest słabym malarzem (A Łysy na pewno nie jest słaby), z drugiej strony docinki słowne w innych tematach też nie są fajne...Jeśli ktoś nie darzy siebie jakąś wielką sympatią to po prostu nie wchodzi do czyjejś galerii i prosta sprawa...ale po to mamy ten temat, żeby chwalić się swoimi pracami i inwencją a nie pojedynkować na słowa (i tracić czas na malowanie pacynek ) Przepraszam autora galerii za mały offtop...
Czekam na skończoną podstawkę i jakieś ładne zdjęcie całości
A propos toczącej się dyskusji - myślę chłopaki, że naprawdę szkoda czasu i nerwów na odbijanie sobie piłeczki i docinanie. Każdy ma prawo wrzucać do swojej galerii co chce, czy to są wczesne czy późne wipy. Fajnie się ogląda postępy prac do momentu finalnego wyniku. Ty także Kuros wrzucaj w swojej galerii co masz, bo na pewno ja tam z chęcią zaglądam i czasem zostawię jakiś komentarz Każdy maluje na swoim pozomie i naprawdę nie ma sensu wygarniać komuś, że jest słabym malarzem (A Łysy na pewno nie jest słaby), z drugiej strony docinki słowne w innych tematach też nie są fajne...Jeśli ktoś nie darzy siebie jakąś wielką sympatią to po prostu nie wchodzi do czyjejś galerii i prosta sprawa...ale po to mamy ten temat, żeby chwalić się swoimi pracami i inwencją a nie pojedynkować na słowa (i tracić czas na malowanie pacynek ) Przepraszam autora galerii za mały offtop...
Czekam na skończoną podstawkę i jakieś ładne zdjęcie całości
Ciekaw jestem końcowego efektu. Zapowiada się nieźle
- Cookie Monster
- Łysy oszukista
Jak bozia da siły i wspomogę się piwkiem to może skońćze go w ten weekend. A potem kończe dzwonek i zabieram się za lepienie dziurek w moim forge worldowym ogrynie-.- Jakość
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Ale on to robi dla siebie, a nie na sprzedaż, więc musi wyjść dobrze
Fajniutki ten robocik. A aj zdjęcie po ciemaku, żeby było widać świecącą diodę
Fajniutki ten robocik. A aj zdjęcie po ciemaku, żeby było widać świecącą diodę
...But I, being poor, have only my dreams;
I have spread my dreams under your feet;
Tread softly because you tread on my dreams.
I have spread my dreams under your feet;
Tread softly because you tread on my dreams.
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Kod: Zaznacz cały
Panel użytkownika>przyjaciele i wrogowie>wrogowie>kuros>dodaj wroga
- Cookie Monster
- Łysy oszukista
Contemptor raczej skończony, może jak jutro spojrze na niego trzeźwiejszym okiem to coś poprawie i dodam na podstawkę i zrobią się lepsze fotki jak pożycze aparat. W sumie nie jestem za bardzo niego zadwowolony:D W głowie zapowiadł się,że lepiej wyjdzie:D
Fajny. Ja bym jednak dodał stalowe łaty na pancerzu. Do dało by mu to jeszcze smaczku
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
brakuje elementu przełamującego monotonie metalików...
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
No pewnie, że jedna z najlepszych prac, bo jedna z niewielu skończonych .
A poważnie - świetnie, jest klimat ...
A poważnie - świetnie, jest klimat ...