Fuxiorr Galeria - Demony, Vampiry
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Fuxiorr Galeria - Krasnoludy i Demony i Łorki
Ciut nie jestem zadowolony ze sztanadaru.. będę musiał go poprwaić
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Tak jest. Ta piącha jak bochen chleba rządziKordelas pisze:Sztandar trochę mało krasnoludzki. Jednak model przedni
+1 Najlepszy element tego modelusmiejagreg pisze:Tak jest. Ta piącha jak bochen chleba rządziKordelas pisze:Sztandar trochę mało krasnoludzki. Jednak model przedni
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Dodaje motywator czyli najstarszą pracę jaką jeszcze idzie w tym topicu znaleźć. Napawaj się progressem
No jest jakiś chyba progreskubencjusz pisze:
Dodaje motywator czyli najstarszą pracę jaką jeszcze idzie w tym topicu znaleźć. Napawaj się progressem
Bawiłem się z krwią.. taki o to efekt wyszedł... nawet grubaskowi topór poprawiłem
Furie nurgla i pierwsza malowanie OSL'u
PS: Foty troszkę prześwietlone
edit: fotki mi się nie wyświetlały
Czadowe Nurglaki
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Kuźwa, co to za broń jest
Nie podoba mi się tendencja, którą ostatnio obserwuję - mianowicie malowanie flaków farba do krwi. Jak już coś z tym robić to ewidentnie lepsza wydaje się farba do flaków.
W tym wypadku już bym nie pakował krwi na broń, będzie jej ewidentnie za dużo.
W tym wypadku już bym nie pakował krwi na broń, będzie jej ewidentnie za dużo.
Movements Trays dla Twojej armii ---> http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=110&t=24758
Tak to awo, nw jak te flaki od krwić dlatego są takie krwiste. Broń poprawiona... ma teraz rdzę.. co myślicie tak ogólnie ?dzikki pisze:Hehehe ;] rogi są ok, zieleń też, ale przychylam się do zdania, żeby flaki odkrwić. Walnąć ciemny fiolet, rozjaśnić jasnym, trochę żółci na końce a krew może ściekać z ran.
To model AoW?