Skaven clanrats
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Skaven clanrats
Witam!
Oto dawno obiecywani clanraci w moim wykonaniu. Proszę nie spodziewać się czegoś szczególnego- malowani byli na poziom stołowy Przepraszam za zdjęcia, ale mój aparat zdechł, a te robione były pożyczonym, na szybko i przy kiepskim świetle. Oto efekty mojej pracy:
Jak wam się to widzi?
Pozdrawiam
Maciek
Oto dawno obiecywani clanraci w moim wykonaniu. Proszę nie spodziewać się czegoś szczególnego- malowani byli na poziom stołowy Przepraszam za zdjęcia, ale mój aparat zdechł, a te robione były pożyczonym, na szybko i przy kiepskim świetle. Oto efekty mojej pracy:
Jak wam się to widzi?
Pozdrawiam
Maciek
Ostatnio zmieniony 11 paź 2007, o 20:32 przez Bonczek, łącznie zmieniany 1 raz.
A to dla mnie malował;) Dzięki Bonczuś;)
Prześwietni!
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Wyglądają czterokrotnie lepiej od twoich WH, więc nie szarżuj tutaj z winkamiSykstus pisze:Wyszły tak jak zakładałeś I tyle
Moim zdaniem powyżej tzw. tabletopu, który w praktyce (turniejowej) oznacza z reguły drybrush, od czasu do czasu cieniowanie tuszem.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
GIT wg moich zalozen taki TT ale ogolem ponad poziomy stolowe jakie sie widuje na turniejach ... pozytywne wrazenie ...
- Shakin' Dudi
- Masakrator
super
tylko Motor wes ty zlecaj ludziom aby ci w tych samych schematach podstawki robili
tylko Motor wes ty zlecaj ludziom aby ci w tych samych schematach podstawki robili
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Sa spoko ,tylko ten trey ...