Figurka jest jedna- składasz albo Gyrocopter albo Gyrobomber. Zostaje trochę bitsów, w zależności od złożenia. Jednym słowem Gyro za 140zł.......
Odebrałem dziś podręcznik, pooglądałem sobie i muszę powiedzieć, że strasznego dramatu nie ma. Wydawało mi się, że będzie gorzej a jest.... znośnie. Bez rewelacji, ale też bez totalnego dna.
Ale i tak wolę starsze figsy
RUM-ors 8 ed Brodacze.
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Hej, tak.Jakvbek pisze:Cześć, zastanawia mnie jedna rzecz. Co będzie, jak aktualne metale dostępne w sprzedaży "wyjdą"? Bo GW metali już nie produkuje, tak? Wprowadzą wtedy plastikowe zamienniki?
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
via an anonymous source on Faeit 212
1. In addition I was also discussing the rumours re: WFB 9th and WH40K box set. WFB 9th is on its way for a May pre-order and June release whilst WH40K box was not known. This may be because it is further out for a release date.
2. Also mentioned imminent additional plastic kits although no specific dates re: Dark Elf bolt throwers and also Slayers in plastic.