Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Było już na ebay-u i paradoksalnie z większym odzewem spotkało się na allegro - ale nic poczekamy, może coś się ruszy tu lub tamKarlito pisze:Widać że bardzo chcesz sprzedać tą armię... Ostatnimi czasy gdzie nie wejdę na tym forum to się na nią natykamJuż nawet nie tylko w Twoich wątkach
![]()
Mówię Ci chłopaku wystaw ją na ebayu, chyba że już to zrobiłeś, wtedy pozostaje czekać i się modlić
Armia brzydka jak noc listopadowa a do tego kilka razy za droga. Wystarczająco konstruktywnie ?Artur pisze:Poprawione, coś jeszcze ? Tylko tym razem coś konstruktywnego poproszęGrolshek pisze:PÓKI !
Hmmm ... może dlatego, że twój poziom TT i mój rzekomy TT to zupełnie dwa inne poziomy ?Wiewior-lbn pisze:Ej, a teraz na poważnie.
1600 za sredniowielka armię malowana na poziomie tt. No przynajmniej wg. mnie to nie jest to Pro
Mam figsow za jakieś 3tysie. Jeśli za tt można zgarnąć aż tyle to jestem bogaty:).
Tyle ze mi nigdy nie udawało się zgarnąć takiej kasy.
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
To ja pozwolę sobie na ostatniego "spama" w tym temacie.Fuxiorr pisze:Jest to fajnie pomalowana armia którą do tt nie można chyba zaliczyć...
Jak chcecie spamować to na pw... a nie zaśmiecacie komuś temat