Kraków 01.03.2014 - Pre-Poznań MDK 2400 Euro
Re: Kraków 01.03.2014 - Pre-Poznań MDK 2400 Euro
Ja i stecu będziemy na 100%. Jak mój przelew nie doszedł to dojdzie jutro
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Poszedł przelew. Będę na sto pro.
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
- profesor Richard Dawkins
- profesor Richard Dawkins
Ja będę na 100%, Górken na 99% (ten 1% to na wpadek, jakby zachlał )
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Pomarudziłem pomarudziłem i sie okazuje ze jednak nie przyjdę bo muszę być na jakimś turnieju siatkówki powodzenia Gremlin, możesz przyjść na turniej
Gremlin pisze: 5. Kosmo (99% szans obecności; Przewodnie motto turniejowe: mam chimerę i kranczerów, wyssę życie z wrogów wielu)
Uff, nie trafię w pierwszej bitwie na Kosma
Wisła Kraków.
będę na [3^4+(3^2)*2+log10]%
Piotrze weź mi jednego skulla proszę
zagram w końcu Włochem
btw jak to rozumieć ?
• 2nd Hellcannon/Lore of Death and/or Tzeentch in the army, max 1
czyli jest albo Death albo tęcza tak ?
Piotrze weź mi jednego skulla proszę
zagram w końcu Włochem
btw jak to rozumieć ?
• 2nd Hellcannon/Lore of Death and/or Tzeentch in the army, max 1
Albo druga helka albo death albo tecza. Czyli tak.Albo_Albo pisze: • 2nd Hellcannon/Lore of Death and/or Tzeentch in the army, max 1
Gremlin pisze: 5. Kosmo (99% szans obecności; Przewodnie motto turniejowe: mam chimerę i kranczerów, wyssę życie z wrogów wielu)
czyli tak jak myślałem to and/or jest potrzebne jak podnoszenie podatkówKosmo pisze:Albo druga helka albo death albo tecza. Czyli tak.Albo_Albo pisze: • 2nd Hellcannon/Lore of Death and/or Tzeentch in the army, max 1
dzięki
Najwyżej dostanę po dupie i spadnie mi samoocena... dopiszcie
Skaven: W/D/L 2/0/1
nie dostaniesz takie zachowania to raczej w katowicach albo warszafceAndrut pisze:Najwyżej dostanę po dupie
Nie powinno być problemów, ale na parkowanie w wewnętrznym podwórku bym nie liczył.
Obok po sąsiedzku jest Wydział Geodezji i Kartografii i zdaje się mają jakieś miejsca postojowe.
Ogólnie - trzeba parkować będzie w pobliżu, a nie pod samym MDK.
Obok po sąsiedzku jest Wydział Geodezji i Kartografii i zdaje się mają jakieś miejsca postojowe.
Ogólnie - trzeba parkować będzie w pobliżu, a nie pod samym MDK.
Wisła Kraków.
chyba od 1 marca strefa będzie przynajmniej na Brodowicza już widziałem parkomaty ale to i tak tylko w tygodniu