Kraków 01.03.2014 - Pre-Poznań MDK 2400 Euro
Re: Kraków 01.03.2014 - Pre-Poznań MDK 2400 Euro
Przypominam, że muszę dostać dziś zaksięgowaną wpłate, jeżeli ktoś wysle a ja jej nie dostane będzie musiał zapłacić12zl i nie dostanie pkt, a 10zl po zaksięgowaniu w poniedziałek odeślę.
bardzo dobrze!! robienie przelewow w sb rano lub w pt wieczorem jest slabe i omija system !!Dydu pisze:Przypominam, że muszę dostać dziś zaksięgowaną wpłate, jeżeli ktoś wysle a ja jej nie dostane będzie musiał zapłacić12zl i nie dostanie pkt, a 10zl po zaksięgowaniu w poniedziałek odeślę.
Wszystko było na pierwszej stronie:
Sevi pisze:Dwa przystanki tramwajowe od dworca, ok 10 minut na nogach.
Wisła Kraków.
Już bardziej naokoło się tej trasy nie dało narysować?Sevi pisze:Wszystko było na pierwszej stronie:
Sevi pisze:Dwa przystanki tramwajowe od dworca, ok 10 minut na nogach.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
To google
Wisła Kraków.
Wisła Kraków.
Co do S&S
Granat 8" zasięgu to środek tamplatki, na środku pierwszego szeregu, kwestia co robic jak zeskateruje na inny oddział. ale to będziemy rozpatrywać jak się taki problem pojawi.
Co do żyrka, tamplatka nie ma zasięgu więc kładziemy ją w momencie deklaracji, więc jak coś szaruje z ponad 8" to nie oberwie, dodatkowo trzeba ją połżyć w taki sposób aby minimalizować ilość modeli dotkniętych w innych jednostkach.
Co do run to mnie nie przekonuje interpretacja Kudłatego, w tej kwestji prosiłbym o wypowiedz Pantera.
Ja jestem jestem za opcją, że się nie kumulują, bo w innych wypadkach dwoch smithów z DS w jednym oddziala miałoby jedną niszczarkę zamiast dwoch DS.
Granat 8" zasięgu to środek tamplatki, na środku pierwszego szeregu, kwestia co robic jak zeskateruje na inny oddział. ale to będziemy rozpatrywać jak się taki problem pojawi.
Co do żyrka, tamplatka nie ma zasięgu więc kładziemy ją w momencie deklaracji, więc jak coś szaruje z ponad 8" to nie oberwie, dodatkowo trzeba ją połżyć w taki sposób aby minimalizować ilość modeli dotkniętych w innych jednostkach.
Co do run to mnie nie przekonuje interpretacja Kudłatego, w tej kwestji prosiłbym o wypowiedz Pantera.
Ja jestem jestem za opcją, że się nie kumulują, bo w innych wypadkach dwoch smithów z DS w jednym oddziala miałoby jedną niszczarkę zamiast dwoch DS.
zamiast pisać kocopoły prosiłbym o konstryktywne kocopoły tutaj: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 7#p1204667
skoro dałem sie juz w robic tueniej w dzień kobiet, dla ludzi bez zycia i nerdów... znów całe kieszonkowe pójdzie na kwiatki.
skoro dałem sie juz w robic tueniej w dzień kobiet, dla ludzi bez zycia i nerdów... znów całe kieszonkowe pójdzie na kwiatki.
xYz
Dydu pisze:Nie Piotrze jest poprostu bardziej intuicyjna, a że booka tylko przejrzałem pobierznie napisałem, że prosze Pantera aby się wypowiedział i będziemy grać wedle jego interpretacji, ja wyraziłem tylko swoje zdanie.
Przypominam że Kudłaty jest członkiem LS i mam to co napisał na piśmie Ale ok - zagramy jak napisze Pantera tyle że jak jego prosiłem o zdanie to pisał że musi mieć czas żeby to ogarnąć....
Zarówno wypowiedź Shina jak Kudłatego są stronnicze i to widać - z tym że jednego w jedną stroną a drugiego w drugą