BAZYLISZEK 2007 - Czas Apokalipsy
teraz przynajmniej widac kto potrafi rozpiski obrabiac 

- 4 karabiny
- Beast from the East
Qrcze mnie możecie skreślić, plan mi się zmienił w weekend robota 

Na Slaanesha, Jasiu, odezwij się do mnie na GG przy pierwszej okazji.Jasiuuu pisze:http://bazyliszek.wfb-pol.org/index.php ... 2&Itemid=2
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Moze sie czepiam... ale czy to nie tak, ze wiekszosc "6" bedzie odrzucana?Asassello pisze: Ocena malowania
Każdy z graczy dostaje 5 armii do ocenienia i wystawia im notę od 1 do 5. Jeżeli chce może przyznać jedną 6. Najwyższą i najniższą odrzucamy, reszte sumujemy.

I druga sprawa, wybaczcie jezeli to juz bylo, ale 13 stron do czytania to dla mnie o duzo za duzo: czy bazyliszek rzuca na 4+ czy model musi testowac inicjatywe, czy tez inicjatywe testuje kazdy model ktory chocby minimalnie jest pod templatem? I czy dziala to na slana?

Normalne hity, czyli na 4+Trojek pisze:Moze sie czepiam... ale czy to nie tak, ze wiekszosc "6" bedzie odrzucana?Asassello pisze: Ocena malowania
Każdy z graczy dostaje 5 armii do ocenienia i wystawia im notę od 1 do 5. Jeżeli chce może przyznać jedną 6. Najwyższą i najniższą odrzucamy, reszte sumujemy.
I druga sprawa, wybaczcie jezeli to juz bylo, ale 13 stron do czytania to dla mnie o duzo za duzo: czy bazyliszek rzuca na 4+ czy model musi testowac inicjatywe, czy tez inicjatywe testuje kazdy model ktory chocby minimalnie jest pod templatem? I czy dziala to na slana?
Na slaana dziala, ale ma ward save