ej no bez jaj - jak bym miał kochankę to nie chodził bym na turniejeAlbo_Albo pisze:to musisz sobie znaleźć kochankę, żona będzie myślała, że jesteś u kochanki, kochanka, że w domu z żoną a ty myk na turniej
Kocoń?Albo_Albo pisze:fajny turniej szkoda tylko że musiałem wcześniej wyjść acha no i gdyby nie histeryczna reakcja jakiegoś dziecka na sali podczas gry z Butanem to by było w ogóle ekstra
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Spoko. Bezdomny grał lizakami.Dydu pisze:No miałem wpisane 14:6
Nic to nie zmiania:
Fakt, grałem stół obok i mi trochę kopara opadła. Z tego co widziałem śmiech nie był jedynym problemem.acha no i gdyby nie histeryczna reakcja jakiegoś dziecka na sali podczas gry z Butanem to by było w ogóle ekstra
nie wiem być może pierwszy raz widziałem na oczyDurin pisze:Kocoń?Albo_Albo pisze:fajny turniej szkoda tylko że musiałem wcześniej wyjść acha no i gdyby nie histeryczna reakcja jakiegoś dziecka na sali podczas gry z Butanem to by było w ogóle ekstra