Kraków 01.03.2014 - Pre-Poznań MDK 2400 Euro

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Re: Kraków 01.03.2014 - Pre-Poznań MDK 2400 Euro

Post autor: Laik »

PiotrB pisze:Tak - Kocoń. Pierwszy raz o dawna u nas na turnieju a to co wyprawiał to żal opowiadać - jak by na miejscu Butana siedział kto inny to by mu po prostu walną i miałby racje...
to mój "ulubiony gracz", obok Andrzeja...
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
c4h10
Masakrator

Post autor: c4h10 »

PiotrB pisze:Tak - Kocoń. Pierwszy raz o dawna u nas na turnieju a to co wyprawiał to żal opowiadać - jak by na miejscu Butana siedział kto inny to by mu po prostu walną i miałby racje...
Byla spina, ale jakos zaradzono, ostatecznie rozwiazana rzutem. Czasami sie zdaza. Moj blad ze podalem deklaracje ogolna zamiast szczegolowa. Kazdy miał racje bo inaczej zrozumiał. Nikt nie chcial odpuscic.
\/\

Awatar użytkownika
Dibo
Masakrator

Post autor: Dibo »

Kobietom obecnym na turnieju bardzo się podobało .. a było ich całkiem sporo :)

Ja prawie wykonałem plan miałem dostać 2 maski i zrobić remis. 2 maski zrobiłem na sobie w super bitwach z Arikiem który poddał sie presji i wszedł w kombat - więc było super. A potem trafił się Solo który co mnie cieszy nie prowadzi myślo-hamera i podjął walkę w kombacie.
Z Bezdomnym gorzej bo unikał walki jak ognia :cry: ale że jest to jeden z moich ulubionych przeciwników to było sympatycznie nawet jak wyparował mi zapoisonowany klocek 56 chłopa :roll: za 4 duże punkty
Czcij Koze !!

Twoja Stara gra w Age of Sigmar !

Awatar użytkownika
Dydu
Masakrator

Post autor: Dydu »

Bony do Vanaheim rozesłane:

Robert I miejsce 100zl
Dydu II miejsce 70zl
Hypnotic III miejsce 40zl
3 losówki po 40zl
Dibo, Andrut, Danrakh