Painting by Quins
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Skaven gallery by Quins
Dzięki. Teraz siedzę nad latarką oraz pozostałymi szczurkami. Niebawem się poochwalę kolejnymi figsami
Za dużo kupiłem
Jeśli ktoś potrzebuje, to w dobrej cenie mogę oddać Doom-Flayer oraz dzwonka
Jeśli ktoś potrzebuje, to w dobrej cenie mogę oddać Doom-Flayer oraz dzwonka
doomflyrer poszedł...
Bardzo dziękuję za pakiet dobrych rad.
No OK.
Ukończyłem moją latarkę. Jak zauważyłem, niektóre elementy na potrzxeby fotogtrafii powinny być bardziej intensywnie ubrudzone. Oko ludzkie wyłapuje dużo więcej niż matryca
Proszę Was o uwagi do mojego malowania.
Proszę Was o uwagi do mojego malowania.
Dzięki, patyna to faktycznie dobry temat. Poprawię.
Czekam jeszcze na specyfik AK bo chcę dodać u dołu belek trochę zieleniny - fajnie przypasi do patynki
Czekam jeszcze na specyfik AK bo chcę dodać u dołu belek trochę zieleniny - fajnie przypasi do patynki
Który będziesz brał od AK? Bo brakuje mi dobrego zazieleniacza a przyznam, że nie chce mi się bawić z rozcieńczaniem farby, leniwy jestem. Inne biorę z Vallejo, ale tamte zielone mi nie działają jakby chciał.
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"
Mam AK024 i przyznam, że używam go maniakalnie - super jest
Teraz czekam na AK026 - powinien być świetny do latarki oraz podstawek drewnianych do moich popiersi i figurek. AK na fotce pokazują właśnie efekt na dechach.
Teraz czekam na AK026 - powinien być świetny do latarki oraz podstawek drewnianych do moich popiersi i figurek. AK na fotce pokazują właśnie efekt na dechach.
Bardzo fajna latarka. Możesz jeszcze spróbować wykonać na drewnianych elementach delikatny "drajbrasz" jasnym brązem np. Snakebite Leather.
"War. War never changes".
TRAYE MAGNETYCZNE / PCV / MAGNESY. Najlepsza jakość !!! Najtaniej !!!
Ekspresowa Realizacja !!!
TRAYE MAGNETYCZNE / PCV / MAGNESY. Najlepsza jakość !!! Najtaniej !!!
Ekspresowa Realizacja !!!
Właśnie muszę jeszcze popracować nad drewnem. Tę latarkę zrobiłem farbami olejnymi, artystycznymi. Mam jeszcze jeden pomysł na tę technikę, żeby przyspieszyć cały proces a jak się nie uda, to przejdę w całości na akryl.
Dodałem patyny, dodałem przyciemnień na łączeniach drewna oraz rozjaśnień na płaskich elementach. Urozmaiciło to faktycznie latarkę - dzięki wielkie
Jutro ze sklepu odbieram brudek AK i w weekend skończę model.
Jutro ze sklepu odbieram brudek AK i w weekend skończę model.
Jak zrobisz, to zapodaj proszę foto - jestem bardzo ciekaw jak Ci to wyjdzie.
Spoko. Pierwsze na ogień pójdzie moje nietypowe działo dla krasi do niszczenia wroga na bliskim dystansie, które będzie znane jako "Kara skąpca" ;]quins pisze:Jak zrobisz, to zapodaj proszę foto - jestem bardzo ciekaw jak Ci to wyjdzie.
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"
Podrychtowałem jeszcze trochę moje działo: