Golden Princes- Zgłoszenia i oczekiwanie na wyniki ;)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Re: Golden Princes- Zgłoszenia i oczekiwanie na wyniki ;)
Dla mnie to po prostu oszustwo i tyle. Osoba, która dopuszcza się takich zagrań, powinna być imho publicznie napiętnowana, żebyśmy wiedzieli, z kim mamy do czynienia na przyszłość. Nie chodzi o dane osobowe, ale o nicka z forum. Kuźwa, żeby mieć takie ciśnienie na nagrody
Inna sprawa - widać, że konkursy z nagrodami wzbudzają niezdrowe instynkty. Raczej nie będę się więcej pisał na takie cuś...
Inna sprawa - widać, że konkursy z nagrodami wzbudzają niezdrowe instynkty. Raczej nie będę się więcej pisał na takie cuś...
+1 w każdym zdaniusmiejagreg pisze:Dla mnie to po prostu oszustwo i tyle. Osoba, która dopuszcza się takich zagrań, powinna być imho publicznie napiętnowana, żebyśmy wiedzieli, z kim mamy do czynienia na przyszłość. Nie chodzi o dane osobowe, ale o nicka z forum. Kuźwa, żeby mieć takie ciśnienie na nagrody
Trudno skomentować całą sytuację. Polecam lekturę art. 115 ustawy prawo autorskie.
Co do reszty prac to aż miło popatrzeć zarówno na piękne, archiwalne modele, jak i na świetny poziom malarski, który sobą reprezentują! Tak trzymać! A w kolejnej edycji i ja postaram się wziąć udział.
Co do reszty prac to aż miło popatrzeć zarówno na piękne, archiwalne modele, jak i na świetny poziom malarski, który sobą reprezentują! Tak trzymać! A w kolejnej edycji i ja postaram się wziąć udział.
Movements Trays dla Twojej armii ---> http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=110&t=24758
To trzeba być idiotą żeby robić coś takiego w czasach kiedy jest coś takiego jak "Szukaj tego obrazu z pomocą Google" hahaha
Jak chcesz Smieja, będzie nam Cie brakować ale i konkurencji będzie mniej
EDIT: Azgorath +1 do tego co już napisałem hahaha
Pozdrawiam...
Jak chcesz Smieja, będzie nam Cie brakować ale i konkurencji będzie mniej
EDIT: Azgorath +1 do tego co już napisałem hahaha
Rozumiem i już podjąłem decyzję. Ja również dziękuję za miły odzew i oczywiście razem z Dzikkim ogarniemy następną edycjęDruchii pisze:Ja myślę, że odpuszczanie i dawanie komuś tylko i wyłącznie klapsa w paluszki nie ma sensu...
Gdyby ta sprawa nie wyszła, to osoba która dopuściła się tego kłamstwa i oszustwa, kosztem wielu innych osób, wzbogaciła by się jeszcze materialne.
To Twój konkurs więc radź sobie z tą sytuacją jak chcesz, według mnie takie zachowania należy kategorycznie piętnować...
Tyle ode mnie w temacie.
Dzięki Noki, że chce Ci się ogarniać ten konkurs. Mam nadzieję, że znajdę czas żeby przygotować coś na następne edycje
Pozdrawiam...
Pan Mamikon
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Mylisz się, Druchii, to nie tylko jest konkurs Nokiego. Są jeszcze uczestnicy, którzy włożyli sporo pracy, żeby własnoręcznie przygotować figsy i wystartowali w konkursie. Te osoby czują się oszukane przez gościa, który bezczelnie skopiował sobie czyjeś prace. I co robi organizator? Zamiata wszystko pod dywan, bo rzekomo nie warto... Cóż, skoro tak, to jutro będziesz miał, Noki, cały batalion gostków, którzy będą się bawić w wyszukiwanie i kopiowanie cudzych prac i startować do Twojego konkursu. Bo czymże ryzykują? Że pogrozisz im palcem? Zdecydowanie warto ryzykowaćDruchii pisze: To Twój konkurs więc radź sobie z tą sytuacją jak chcesz...
Czuję się mocno rozczarowany podejściem organizatora do tej sprawy, która jest zwykłą próbą wyłudzenia, a więc przestępstwem ściganym z mocy prawa...
NA TYM FORUM DLA TAKICH OSÓB NIE POWINNO BYĆ W OGÓLE MIEJSCA - POWINIEN BYĆ ZBANOWANY EVER...
Ostatnio zmieniony 4 mar 2014, o 21:24 przez smiejagreg, łącznie zmieniany 1 raz.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Nie ma użytkownika o takim nicku na tym forum...
-
- Oszukista
Udziela się na warseerze... Osoba o takim nicku.
http://www.miniwojna.blogspot.com - gry bitewne i malowanie figurek
http://polskiefigurki.blogspot.com/ - wiadomości o polskich grach bitewnych, figurkach i akcesoriach do nich
http://polskiefigurki.blogspot.com/ - wiadomości o polskich grach bitewnych, figurkach i akcesoriach do nich
jest- na pasku masz użytkownicy, nazwa użytkownika zaczyna się na, i znajdzieszsmiejagreg pisze:Nie ma użytkownika o takim nicku na tym forum...
Ja mam nadzieje, że to tylko taki żart był, wyjątkowo nieśmieszny i głupi dowcip...
Z drugiej strony jak, ktoś kogo nie ma forum, zgłasza się do konkursu na forum organizowanego ?
Mam też nadzieje, że większość uczestników chciała się pochwalić fajnymi figurkami w fajnym malowaniu, a konkurs to była motywacja do ich wygrzebania z pudełek/szafek/szuflad, odkurzenia i pomalowania.
Ale jak mówią "nadzieja matką ..."
Może przy kolejnej edycji, bo jestem pewien, że takie się pojawią, zrezygnować z tajności ? każdy uczestnik pokazuje co pomaluje, jak chce to wipy także, no i końcowy efekt ?
ehh czekamy na wyniki...
Z drugiej strony jak, ktoś kogo nie ma forum, zgłasza się do konkursu na forum organizowanego ?
Mam też nadzieje, że większość uczestników chciała się pochwalić fajnymi figurkami w fajnym malowaniu, a konkurs to była motywacja do ich wygrzebania z pudełek/szafek/szuflad, odkurzenia i pomalowania.
Ale jak mówią "nadzieja matką ..."
Może przy kolejnej edycji, bo jestem pewien, że takie się pojawią, zrezygnować z tajności ? każdy uczestnik pokazuje co pomaluje, jak chce to wipy także, no i końcowy efekt ?
ehh czekamy na wyniki...
Wyniki:
Zgłoszenie nr 1 SMIEJAGREG:
Oceny : 7,8,6,5,5 = 31
Zgłoszenie nr 2 KOZA:
Oceny: 2,6,4,4,5 =21
Zgłoszenie nr 3 THORGRIM:
Oceny : 5,7,5,5,6 = 28
Zgłoszenie nr 4 THORKILD:
Oceny : 6,7,6,6,6 = 31
Zgłoszenie nr 5 THORKILD Z DRUGĄ, ZWYCIĘSKĄ PRACĄ! :
Oceny : 7,7,7,8,8 =37
Zgłoszenie nr 6 DR LOBO:
Oceny : 6,7,6,6,7 =32
Zgłoszenie nr 7 SAB:
Oceny : 5,8,6,8,7 =34
Myślę że wyliczanie średniej nie ma sensu bo i tak widać kto dostał najwięcej punktów
Proszę Thorkilda o kontakt z Dzikkim który zajmie się wydaniem nagrody
Bardzo dziękuję wszystkim uczestnikom za udział oraz wszystkim zainteresowanym konkursem. Serdecznie przepraszam całe forum za to że nie sprawdziłem wszystkich uczestników ale jak to się mówi uczymy się na błędach...
Pozdrawiam!
Zgłoszenie nr 1 SMIEJAGREG:
Oceny : 7,8,6,5,5 = 31
Zgłoszenie nr 2 KOZA:
Oceny: 2,6,4,4,5 =21
Zgłoszenie nr 3 THORGRIM:
Oceny : 5,7,5,5,6 = 28
Zgłoszenie nr 4 THORKILD:
Oceny : 6,7,6,6,6 = 31
Zgłoszenie nr 5 THORKILD Z DRUGĄ, ZWYCIĘSKĄ PRACĄ! :
Oceny : 7,7,7,8,8 =37
Zgłoszenie nr 6 DR LOBO:
Oceny : 6,7,6,6,7 =32
Zgłoszenie nr 7 SAB:
Oceny : 5,8,6,8,7 =34
Myślę że wyliczanie średniej nie ma sensu bo i tak widać kto dostał najwięcej punktów
Proszę Thorkilda o kontakt z Dzikkim który zajmie się wydaniem nagrody
Bardzo dziękuję wszystkim uczestnikom za udział oraz wszystkim zainteresowanym konkursem. Serdecznie przepraszam całe forum za to że nie sprawdziłem wszystkich uczestników ale jak to się mówi uczymy się na błędach...
Pozdrawiam!
Ostatnio zmieniony 4 mar 2014, o 22:06 przez Nokimam, łącznie zmieniany 1 raz.
Pan Mamikon
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Wielkie graty dla zwycięzcy . Slayerzy doprawdy wspaniali ...
szok i niedowierzanie, dzięki, dzięki
przyznam, że zagrałem zabójcami "pod publiczkę" ale nie spodziewałem się wygranej, raczej pozytywnych komentarzy...
nie zazdroszczę sędziom bo mieli nie lada orzech do zgryzienia a wszystkie prace budzą niesamowite pozytywne emocje
przyznam, że zagrałem zabójcami "pod publiczkę" ale nie spodziewałem się wygranej, raczej pozytywnych komentarzy...
nie zazdroszczę sędziom bo mieli nie lada orzech do zgryzienia a wszystkie prace budzą niesamowite pozytywne emocje