Golden Princes- Zgłoszenia i oczekiwanie na wyniki ;)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Golden Princes- Zgłoszenia i oczekiwanie na wyniki ;)
Gratulacje dla zwycięzcy , fajnie że będzie kolejna edycja konkursu . Też na starte archiwalne modele? czy już bez ograniczenia co do daty produkcji figsa?
- Duke of Mousillon
- "Nie jestem powergamerem"
Wyczuwam ironieWrajcik pisze:Warto by jednak zwiększyć trochę zasięg np tylko do metalowych figsów
Nie będę ograniczać żadnego zasięgu. Zmiany w regulaminie będę plus minus następujące:
1)Wpisowe 10 albo 15 zł, ustalimy do piątku.
2)Jeżeli chcesz zgłosić dwie prace wpisowe dwa razy i analogicznie.
3)Odtajnienie konkursowiczów.
4)Każdy uczestnik będzie musiał umieścić na modelu lub na podstawce mały napis "GP III" żeby brać udział w konkursie. Ma to na celu ustalenie wierzytelności.
5)Wraz z Dzikkim dajemy ogłoszenia na inne fora w celu zwiększenia ilości uczestników(więcej na nagrody, patrz pkt 6.).
6)Nagroda za 2 miejsce i jena nagroda losowa.
Oto moje propozycje. Ponadto miałem mieć teraz urwanie głowy ale jednak nie będę go miał z racji czego- wracam na post organizatora ale teraz będziemy "robić" ten konkurs razem z Dzikkim.
1)Wpisowe 10 albo 15 zł, ustalimy do piątku.
2)Jeżeli chcesz zgłosić dwie prace wpisowe dwa razy i analogicznie.
3)Odtajnienie konkursowiczów.
4)Każdy uczestnik będzie musiał umieścić na modelu lub na podstawce mały napis "GP III" żeby brać udział w konkursie. Ma to na celu ustalenie wierzytelności.
5)Wraz z Dzikkim dajemy ogłoszenia na inne fora w celu zwiększenia ilości uczestników(więcej na nagrody, patrz pkt 6.).
6)Nagroda za 2 miejsce i jena nagroda losowa.
Oto moje propozycje. Ponadto miałem mieć teraz urwanie głowy ale jednak nie będę go miał z racji czego- wracam na post organizatora ale teraz będziemy "robić" ten konkurs razem z Dzikkim.
Pan Mamikon
- Duke of Mousillon
- "Nie jestem powergamerem"
Oczywiscie wszystko co chcemy, co zostalo wyprodukowane przed 2000?