Z Ciupaga na Kobity 8 III 2014 VANAHEIM
Re: Z Ciupaga na Kobity 8 III 2014 VANAHEIM
Szkoda - ten termin mało komu pasuje... więc rozumiem.
Do zobaczenia w następnych terminach
Do zobaczenia w następnych terminach
xYz
Piotr Ty też orkami? Jakiś nieoficjalny zlot orczych generałów jutro? Jakiś spisek przeciwko mnie? I tak wygram!
Gremlin pisze: 5. Kosmo (99% szans obecności; Przewodnie motto turniejowe: mam chimerę i kranczerów, wyssę życie z wrogów wielu)
zamiast dnia kobiet zróbcie sobie noc kobiet, owca cała i wilk sytyGremlin pisze:Szkoda - ten termin mało komu pasuje... więc rozumiem.
Czy ja dobrze rozumiem - skoro za Qca jest tylko Qc + Solo to osob na turnieju jest 14 ?
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
15!
plus 1-3 osoby z sącza
plus 1-3 osoby z sącza
xYz
I tak przyjedziemy żebyś Ty sie w top10 nie zmieścił
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Ja jebie... znowu się trzeba myć?Dibo pisze:Panowie jutro na turnieju objawi sie moja koleżanka więc bądźcie grzeczni
Gremlin pisze: 5. Kosmo (99% szans obecności; Przewodnie motto turniejowe: mam chimerę i kranczerów, wyssę życie z wrogów wielu)
Wypisz mnie a dopisz Steca.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...