Wojownicy malowani w tabletopie (2 tony), postaram się jeszcze wrzucić zdjęcia całego regimentu. Sztandarek jeszcze nie jest ostatecznie skończony i tutaj mam pytanie, czy ma ktoś z was ma na zbyciu 2 plastikowe sztandary z maruderów chaosu? Te z czaszkami wiszącymi przed szmatą, jeśli chciałby się ich pozbyć to niech się zemną skontaktuje
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
Bardzo fajne FH na tarczach i sztandarze (Boże! Czemu mi się tak zawsze rozłażą?!?) No i po za tym to tak jak już wyżej napisane: czysto, starannie, schludnie.
$$$ KUPIĘ KONIE do nowego tiranoc chariotu!!! (sztuk od 1 do 5) $$$
podoba mi sie malowanie - bardzo czyste ... mimo 2 kolorkow bardzo dobrze sa one dobrane i robia pozytywne wrazenie - czekam na kolejne prace ... BTW fajne wzorki na tarczach - troche trzeba wytrwalosci by wymalowac np na 20 takie same runy ^^"
A po co im więcej kolorków? to tylko warriorzy, i tak uważam że maja dużo . Runy nie są naklejane bo widziałem te figurki. Super wykonany tabletop, szkoda że każdy taki nie jest na stole niczego im nie brakuje.