Alternatywne figurki dwarfów
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Re: Alternatywne figurki dwarfów
Moim zdaniem wyrzucenie im tych okropnych, prostokątnych ostrzy od toporów i zastąpienie ich innymi, choćby z plastikowych boxów GW, zdecydowanie poprawiłoby wygląd tych modeli. Teraz, po zmianie zasad rangerów, sam zastanawiam się nad nimi.
Kupię piratów slayerów i metalowe dwarfy z V edycji - thundererów, kuszników, clansmenów, longbeardów (ale jak macie jakieś inne to też dajcie znać).
- MomoTheKiller
- Chuck Norris
Ja się piszę ale na pojedyncze modele, pogadam z kumplami może maja jakiś namiar.Scisca pisze:Moim zdaniem najlepsze były modele od Dwarf Tales Miniatures. Ma ktoś kontakt do Kubasy? Może gdyby zebrało się kilku chętnych, to by nam jeszcze odlał limitowaną serię Ja bym się pisał na pełen zestaw jego kraśków.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Czy ktoś orientuje sie, jakich rozmiarów jest Lord na Niedźwiedziu od Scibora? Zastanawiam sie, czy jest jakakolwiek możliwość ustawienia go na odpowiedniej podstawce, zęby proksować lorda na tarczy. Ze zdjęć wydaje sie ogromny, ale chetnie usłyszałbym opinię kogoś kto go używa
- Weatherwax
- "Nie jestem powergamerem"
Model (taki z kosą i tarczą) ma 7 cm długości licząc od tyłu łapy do pyska (5 cm od tylniej łapy do końca przedniej). Szeroki na 2 cm (mierzone od końca łapy do końca łapy). Nie za bardzo widzę jakbyś miał go wcisnąć na 40mmx20mm; ale jako prox do klocków wychodzi świetnie.
Światło wierzy, że przemieszcza się szybciej od wszystkiego, ale się myli. Nieważne, jak szybko pędzi, zawsze odkrywa, że ciemność dotarła na miejsce wcześniej i już na nie czeka.
chyba miales na mysli fillerMatamata pisze: ale jako prox do klocków wychodzi świetnie.
ten model nadaje sie do zastapienia thorgrima na tronie a nie alrika na tarczy.
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
- Weatherwax
- "Nie jestem powergamerem"
Dokładnie nie wiem co chciałbym proxować w tym wypadku.. dzieki!
Światło wierzy, że przemieszcza się szybciej od wszystkiego, ale się myli. Nieważne, jak szybko pędzi, zawsze odkrywa, że ciemność dotarła na miejsce wcześniej i już na nie czeka.
Jak uda Ci się do niego dostać, to ja się piszę na 100%. Znalazłem w necie jakiś numer telefonu do DTM, ale nie wiem czy jest ciągle aktualny.MomoTheKiller pisze:Ja się piszę ale na pojedyncze modele, pogadam z kumplami może maja jakiś namiar.Scisca pisze:Moim zdaniem najlepsze były modele od Dwarf Tales Miniatures. Ma ktoś kontakt do Kubasy? Może gdyby zebrało się kilku chętnych, to by nam jeszcze odlał limitowaną serię Ja bym się pisał na pełen zestaw jego kraśków.
http://www.zumi.pl/2485189,Dwarf_Tales_ ... #aboutPage
- MomoTheKiller
- Chuck Norris
http://sciborminiatures.com/en_,shop.php?art=2833
Polish Dwarf
Polish Dwarf
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
- MomoTheKiller
- Chuck Norris
Bo dzisiaj się pojawił pierwszy raz ten model ofc.
Zapytałem oczywiście o więcej np. obsługę dział
Taki tam WIP, co ma 30 min:
Zapytałem oczywiście o więcej np. obsługę dział
Taki tam WIP, co ma 30 min:
Ostatnio zmieniony 10 mar 2014, o 13:50 przez MomoTheKiller, łącznie zmieniany 1 raz.
- MomoTheKiller
- Chuck Norris
Ja męczę Ścibora o obsługi dział i strzelców...
Chociaż dla Moskali już mam nawet fluff gotowy jak ktoś się czepi że co to takie one takie.
Chociaż dla Moskali już mam nawet fluff gotowy jak ktoś się czepi że co to takie one takie.
Trafiłem na ten temat przypadkowo ale z ciekawości z czego wynika ta cena?smiejagreg pisze:Ten sam figs był już na ebayu sprzedawany nawet po 300 GBP...debelial pisze:Rekord jaki do tej pory widziałem to ten:
http://www.ebay.pl/itm/131066997385?ssP ... 1435.l2649
Widzisz, przeliczasz to na złotówki, a aukcje wygrał jakiś dewizowiec dla którego 100Ł to niedzielny obiad z rodziną w średniej klasy restauracji.
Movements Trays dla Twojej armii ---> http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=110&t=24758
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Na ebayu ceny ustala rynek. Jesli uważasz, że wg Ciebie jakiś figs krasia powinien kosztować 100 zł, a nie 150 GBP... to po prostu go kup na ebayu za 100 zł. W przypadku niektórych krasi życzę powodzenia ...