![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Jeśli byłby to oryginalny kapsel sprzed 10 wieków... why the hell not?smiejagreg pisze:Za polski kapsel od piwa dałbyś 200 zł![]()
Nic z tych rzeczy - kapsel np. z 1930 r. ...Smh pisze:Jeśli byłby to oryginalny kapsel sprzed 10 wieków... why the hell not?smiejagreg pisze:Za polski kapsel od piwa dałbyś 200 zł![]()
Nie kolekcjonuję krasi by mi znajomi wierzyli czy nieFuxiorr pisze:Hymm może i to kolekcjonerstwo ale nikt by mi nie uwierzył ze znajomych że można za ludka dać 1k zl
+1. Poza tym z uwagi na rozmiary tych figsów już na etapie podstawkowania trzeba ich odpowiednio poustawiać, żeby się mieścili w regimencie. Niektórzy właściciele tych figsów numerowali podstawki, żeby ich można było poustawiacdzikki pisze:Smh +1
Garland - gamezonowe są masywniejsze GW i nieznacznie wyższe. Jeśli stworzysz tylko z nich regiment nie powinny się wyróżniać.
Fajny, tylko szkoda, że nie ma takiego pasa jak ten kraś na arcie
Ja mam w Krakowie kolegę który zbiera kraśki od 3 edycji - ma na imię Maurycy . Zapytałem go ostatnio ile wydał na swoją figurki... powiedział że około 15 tys. Akurat kraśki to jest taka armia w której naprawdę jest co zbierać . 200 zł ...pshw...smiejagreg pisze:Za polski kapsel od piwa dałbyś 200 zł![]()
Jakos mnie ta kwota dziwnie nie oszałamia. Gostek ma jeszcze zatem wiele do uzbierania do tej armiiPiotrB pisze:Ja mam w Krakowie kolegę który zbiera kraśki od 3 edycji - ma na imię Maurycy . Zapytałem go ostatnio ile wydał na swoją figurki... powiedział że około 15 tys. Akurat kraśki to jest taka armia w której naprawdę jest co zbierać . 200 zł ...pshw...smiejagreg pisze:Za polski kapsel od piwa dałbyś 200 zł![]()