Magia zielonych
Moderator: Kołata
Magia zielonych
Co sadzicie o magii zielonych? Jak ja oceniacie w porownaniu do innych ras?
Z jakich czarow najchetniej korzystacie i jakie najbardziej lubicie? I czy waszym zdaniem oplaca sie wystawiac na 2000p lorda szamana czy lepiej wystawic sobie grimgora lub innego ze specjalnych lordow? Prosze o uzasadnione odpowiedzi.
Pozdrawiam
Z jakich czarow najchetniej korzystacie i jakie najbardziej lubicie? I czy waszym zdaniem oplaca sie wystawiac na 2000p lorda szamana czy lepiej wystawic sobie grimgora lub innego ze specjalnych lordow? Prosze o uzasadnione odpowiedzi.
Pozdrawiam
1:0
no ok mork wants ya - mork cie chciec lub cos w tym stylu :p w kazdym badz razie czar nr 6 z malego łaaaa . Przechozdaca stopa to czar nr 5 z duzego laaa . wyvka - ta jaszczurka latajaca pod lorda 2k-2000 chyba wszystko wyjasnilem a jak nie to sorki
P.S.
Kuba o co Ci chodzi z tym 1:0 ?
P.S.
Kuba o co Ci chodzi z tym 1:0 ?
Magia zielona jest wypas!
Mi się bardzo podoba ta magia, jest mocna.
Jest nawet szansa wygrania w 1. turze rzucić spacer gorka (ta powtarzająca sie stopa) i da się przy megasuper-dobrych rzutach zniszczyć wszystko od razu. Wiem że szansa mała, ale jakaś tam szansa jest Mam nadzieje że kiedyś mi sie tak uda
Ogólnie to prawie wszystkie czary są dobre w magii zielonej.
Szczególnie stopy i Waagh! są fajne.
P.S.
A myślicie że warto wystawiać wywerne pod great szamana na 2k punktów?
Czy dopiero tak od 2500?
Jest nawet szansa wygrania w 1. turze rzucić spacer gorka (ta powtarzająca sie stopa) i da się przy megasuper-dobrych rzutach zniszczyć wszystko od razu. Wiem że szansa mała, ale jakaś tam szansa jest Mam nadzieje że kiedyś mi sie tak uda
P.S.
Czy dopiero tak od 2500?
W polskim AB "Mork cie wybrac" Co do czarów i do magii zielonych... Mork Cie wybrać naprawde dobry czar ale na cos co ma małą In oczywiście a zajebis** na steam tanki... Rzucałem raz to na czołg i oczywiście miscast i co dalej? Zapomniałem czaru... Dlatego za często nie gram na magii Jednak uważam ją za dobrą i bardzo klimatyczną (co nie jest w orkach klimatyczne? ^^ ach kocham tą armie:P) Stopka masakryczna na kawe i lordów czy też samotnych bohów latających gdzie nie gdzie na klocki raczej sie nie sprawdza, by coś spanikować tym czarem... Moje spostrzeżenia :] tyle ! waaaaaaaaaaagh!Reaper pisze:no ok mork wants ya - mork cie chciec
Piotr3K pisze:Magia zielona jest wypas!
P.S.
Czy dopiero tak od 2500?
w 6ed jeszcze mialem taka sytuacje.. na chyba 2250 gralismy turniejowo.
Ja zaczynalem bitwe. w turze magii rzucilem przerzuty, mala stope i duza stope (te czary weszly - jakies 2k6 z s4 itd pozdejmowaly dispelle wrogie)
Przeciwnik podliczyl, ze zaczynajac swoja pierwsza ture mial na stole niecaly 1000pkt ^^
Brawo -No właśnie o coś takiego mi chodziTruePunk pisze:w 6ed jeszcze mialem taka sytuacje.. na chyba 2250 gralismy turniejowo.
Ja zaczynalem bitwe. w turze magii rzucilem przerzuty, mala stope i duza stope (te czary weszly - jakies 2k6 z s4 itd pozdejmowaly dispelle wrogie)
Przeciwnik podliczyl, ze zaczynajac swoja pierwsza ture mial na stole niecaly 1000pkt ^^
grajac z krasnalami zdecydowanie lepiej mork wantz ya rzucac na machiny..
Organki zdeptane w pierwszej turze - 2 kostki.
Smutek w oczach przeciwnika - bezcenny
Organki zdeptane w pierwszej turze - 2 kostki.
Smutek w oczach przeciwnika - bezcenny
Raczej 3 kostki =P
No chyba,że ciskasz 10+ lekką ręką na dwóch
Obawiam się, że w naszej armii jest raczej mało bezużytecznych czarów (są wogóle?)
Najlepsze jest to,że mając 3 goblińskich szamanów i 4 lvl orka ciężko nie trafić jakiejś stopki (choć chyba wole małe stopy, bo znając życie 1 na dużej idzie w dużego szamana, który oczywiście ma szansę to przeżyć, ale ryzyko jest )
No chyba,że ciskasz 10+ lekką ręką na dwóch
Obawiam się, że w naszej armii jest raczej mało bezużytecznych czarów (są wogóle?)
Najlepsze jest to,że mając 3 goblińskich szamanów i 4 lvl orka ciężko nie trafić jakiejś stopki (choć chyba wole małe stopy, bo znając życie 1 na dużej idzie w dużego szamana, który oczywiście ma szansę to przeżyć, ale ryzyko jest )
Jak biore 3 to czesto nie wychodzi.
Jak biore 2, to prawie zawsze wylatuje IF.
Taki troche Monty Python, ale wazne ze dziala
Jak biore 2, to prawie zawsze wylatuje IF.
Taki troche Monty Python, ale wazne ze dziala