Master w Poznaniu 15-16 marca
Trudno, będzie grał symultanę - już za późno na jakiekolwiek zmiany.Sevi pisze:W zgłoszeniach Uadzia jest dwa razy wpisany
pozdrawiam
Furion
A może będzie mógł wybrać lepszy parring dla siebie?
Wisła Kraków.
NA PEWNO ktoś chce znać moją rozpiskęLidder pisze:Organizator tego nie zrobi, ale Wy to możecie uczynić za niego. Dogadajcie się na PW i wymieńcie rozpiski, zobaczycie jak szybko się chętni znajdą jak tylko kilku się zadeklaruje, że wymieni się rozpiską.
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
Bo ja wiem, na ETC zawodnicy typu Węgry czy Białoruś regularnie wchodzą w wymiany rozp przed deadlinem.
Tak, ale priorytetem dla mnie jak znajdę chwilę wolnego w pracy są przedpłaty, żeby ludzie się nie martwili.Dydu pisze:Wrzucicie zestawienie ile poszczególnych armii będzie?
Doszedł kolejny sponsor, KK Gaming czyli sklep dla tych co chcą coś więcej modelarsko się pobawić.
O kurde, to źle!Shino pisze:a etc to troche inaczej wyglada niz tu.Furion pisze:Bo ja wiem, na ETC zawodnicy typu Węgry czy Białoruś regularnie wchodzą w wymiany rozp przed deadlinem.
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Mam zamiar sie pojawic, od listopada zdarzylem sie stesknic za waszymi mordeczkami.Shino pisze:o wojtus. Na tym masterze sie pojawisz, czy tez bedziesz umowiony w innych miejscach?
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Widzę że wraz z nowym draftem ludzie przypomnieli sobie że jednak mają gdzieś te armie jeszczekudłaty pisze: tk 5
we 6
Gremlin pisze: 5. Kosmo (99% szans obecności; Przewodnie motto turniejowe: mam chimerę i kranczerów, wyssę życie z wrogów wielu)
Kosmo pisze:Widzę że wraz z nowym draftem ludzie przypomnieli sobie że jednak mają gdzieś te armie jeszczekudłaty pisze: tk 5
we 6
Ja tam ciągle od 3 lat gram WE i to jest master na który idę...krasiami - rajtuzy mają urlop
Zwyciężaj bez przechwalania się, przegrywaj bez biadolenia, a inni wkrótce zaczną cię szanować - Napoleon Hill
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.
szkoda, ze tk nie maszeruja. tak nie maja jak sie wybic ponad pewien poziom niestety. z marszem byly megaKosmo pisze:Widzę że wraz z nowym draftem ludzie przypomnieli sobie że jednak mają gdzieś te armie jeszczekudłaty pisze: tk 5
we 6
+1Shino pisze:szkoda, ze tk nie maszeruja. tak nie maja jak sie wybic ponad pewien poziom niestety. z marszem byly megaKosmo pisze:Widzę że wraz z nowym draftem ludzie przypomnieli sobie że jednak mają gdzieś te armie jeszczekudłaty pisze: tk 5
we 6
A tak apropo samego turnieju.
Jednak można jechać na turniej gdzie nie ma zalatwionego noclegu.
Myślę, że jest to krok w tą lepszą stronę z turniejami klasy Master.