Pytania początkujacego TK
Moderator: Shino
Re: Pytania początkujacego TK
Ciężko, musiałbyś "wpleść" jego nogi między żebra... a tak przy okazji zapytam się weteranów, bo dopiero zaczynam sklejać:
Jak przyklejacie szkielety do koni? Z tego co zaobserwowałem to będą się słabo trzymali bez GS'u, mam racje?
Jak przyklejacie szkielety do koni? Z tego co zaobserwowałem to będą się słabo trzymali bez GS'u, mam racje?
Perfer et obdura, dolor hic tibi proderit olim
u mnie super glue dał radę;) Konnego herolda pinowałem.
Cześć, mam dość dużą armię VC którą niedługo skończę zbierać i zaczynam rozglądać się za czymś czym mógłbym przez najbliższe parę lat się pobawić - i tu mam problem TK są świetne wizualnie i "fluffowo", siła armii mnie nie za bardzo obchodzi, ale jedna rzecz mi nie daje spokoju - co z 9ed? Poczytuje na zagranicznych forach, że WE i TK mają zostać zmarginalizowane (może nawet ma ich nie być?). Macie jakieś info - nie chcę kupować figurek które za 2 lata będą mogły tylko przyozdobić mi półkę:P
Nagash is coming...
- Kacpi 1998
- Masakrator
newet jeśli je wycofają to będzie się nimi grało jak chaos dwarfami lub dogs of war
- Kacpi 1998
- Masakrator
nie ma co się stresować plotkami a jak wycofają figurki to zostje allegro bo sporo osób pewnie zrezygnuje
- SaperHeart
- Piłkarz
- Infernal Puppet
- Masakrator
Ta zasada nie może zniknąć z rulebooka, bo jej tam nie ma. Jest w armybooku .Jeżeli zniknie zasada Nehekhara Undead z RB to potwierdzi plotkę
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
jedynie co się może zmienić to jej sila (przez zasady nowej edycji czyli wlasciwie pod jakie jednostki będzie pisana np.: buff piechoty itp.)
Czy opłaca się hierotitana i casket jednocześnie brać na EURO draft3, bo wychodzi mi plewnie. Każdy da po 1 PD minimume więc potencjalnie tracimy około 2-3 dodatkowych kostek na turę.
Racja, jakieś zaszłości mi się w głowie utarły - pewnie jakieś stare ełro.
W takim wypadku rary mocno zapchane.
NS - 225
Casket 135
2x SSC 2x90
Hiero 175
ale nawet z upgradmi na Euro się rary zmieszczą.
Teraz tylko wyrzeźbić sobie hierotytana.
W takim wypadku rary mocno zapchane.
NS - 225
Casket 135
2x SSC 2x90
Hiero 175
ale nawet z upgradmi na Euro się rary zmieszczą.
Teraz tylko wyrzeźbić sobie hierotytana.
Czy Prince, King ma lookouta na rydwanie jak jest dołączony do rydwanów? I normalnie musi ich byc minum 5?
Rzeźba zajebiaszcza, tylko cena też zajebiaszcza Jak masz nieco zacięcia i drygu, polecam rzeźbić samemu, milliput kosztuje 20 złDjMicro pisze:http://rothandstudio.blogspot.comEuru pisze:Teraz tylko wyrzeźbić sobie hierotytana
Polecam
Let the River of Blood flow...
Jak najlepiej złożyć króla na sfinksie? Rozważałem Blade of Antarhak i AoD.
Pominąwszy komentarze typu: "nie warto, strata punktów, on jest do dupy".
Liczę na jakieś wsparcie
Pominąwszy komentarze typu: "nie warto, strata punktów, on jest do dupy".
Liczę na jakieś wsparcie
Wierzę w Wolny Rynek, Niewidzialną Jego Rękę, kuców obcowanie, Unii rozwiązanie, lewaków zaoranie, Wolną Polskę. Amen.