Hearthstone
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: Hearthstone
Ja narazie z ciekawych mam gladiator longbow ale się słabo combuje z moim deckiem bo jak przy 7 many nie mam spamu na stole albo nie jest już po wszystkim tzn że longbow mnie nie uratuje. A także Tyriona Fordringa
łuk jest słaby niestety... niby wygląda fajnie, ale wg mnie hunter to szybki deck, a nie takie tam pierdoły jak łuk
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
Hunter jest szybki owszem, ale nieraz widzialem co kolesie robili majac go - przykre jest jak ktos ci miniony niszczy nie dostajac obrazen.
explosive shot jest lepszy omija taunty, zadaje 4 dmg wiecej, nie mozna go zniszczyc...
Szczur22
Szczur22
2 więcej, right. nie można go zniszczyć oozem ani piratem obniżającym durability.
Szczur22
Szczur22
-
- Falubaz
Jak ktoś chce sobie pograć na maga to chętnię zagram Cisnę sobie rankingowo i nawet nieźle 13 poziom wbity. Username - GreenKnight
- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
W wiadomości o zakończeniu bety nie znalazłem żadnych informacji o nowych elementach (z wyjątkiem enigmatycznego: "Jeżeli gracie w Hearthstone już od jakiegoś czasu, zobaczcie, co dodaliśmy do gry w najnowszej aktualizacji, wprowadzonej z okazji premiery!").
Ale za to natrafiłem na informację o przyszłej aktualizacji:
http://eu.battle.net/hearthstone/pl/blo ... 12-03-2014
Ale za to natrafiłem na informację o przyszłej aktualizacji:
http://eu.battle.net/hearthstone/pl/blo ... 12-03-2014
Lest we forget:
Zaklinacz chyba te zmiany juz sa nalozone, bo teraz liczy Ci rankedowy wygrane dla kazdej postaci 0/500 ( a w twoim linku pisalo, ze jak bedziesz mial 500 to dostajesz zloty obrazek herosa).
Fajnie, ze nie wykasowali kart, ktore sie zdobylo, bo bylaby lipa...
Teraz czekac trzeba na nowe karty, oby w miare regularnie je wydawali.
Fajnie, ze nie wykasowali kart, ktore sie zdobylo, bo bylaby lipa...
Teraz czekac trzeba na nowe karty, oby w miare regularnie je wydawali.
- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
Dawno nie grałem, więc możliwe, że zmylił mnie ten tekst:
Jeśli to już jest to przepraszam za wprowadzenie w błąd.Wielkimi krokami zbliża się nowa aktualizacja Hearthstone! Wprowadzamy masę poprawek, rewelacyjne nagrody za gry rankingowe, drobne zmiany w balansie kart i... Powiedzmy wprost – dużo tego! Przyjrzyjmy się razem licznym nowościom, które zawitają do Hearthstone wraz z udostępnieniem aktualizacji.
Lest we forget:
- Infernal Puppet
- Masakrator
No, karta z psami jest gięta . Pamiętam raz jak rzuciłem pieseły, mając jednocześnie dowódcę rajdu i czempiona wichrogrodu . Na widok 5 piesków 3/2 przeciwnik się po prostu poddał .Z wczorajszej gry (wygranej ;p), psów się naleciało
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
Widze tam flamestrike
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
o, może wrócę do grania
Czytalem zapowiada sie zajebiscie.