[Katowice 30.03.14.] Euro W Rudym Goblinie

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
wind_sower
Masakrator

Re: [Katowice 30.03.14.] Euro W Rudym Goblinie

Post autor: wind_sower »

@Heretic Zapraszałem, ale większość z nas to raczej niedzielni gracze. Do tego sprawa z latającymi stolikami skutecznie odstraszyła.

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Post autor: Heretic »

Jeżeli większość z was to niedziel i gracze to większość z was powinna wpasc :D

Co do tamtej sprawy to był to incydent. Na ostatnim turnieju atmosfera była rewelacyjna. Czyli tak jak zawsze:) No coz, na sile kolegów nie zmusimy, ale zapraszam.

Sprawdzałeś czy masz wszystkie traye??
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

- profesor Richard Dawkins

Awatar użytkownika
wind_sower
Masakrator

Post autor: wind_sower »

Raczej zniechęca ich fakt, że Laik wciąż ma wstęp na turnieje, ale nie jest to temat do rozważań.
Staram się ich nakręcać i mam dwóch kandydatów, którzy może sie skuszą :)

Tray raczej nie mój :)

Awatar użytkownika
Twister
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Twister »

Mam nadzieję, że tym razem co niektóre stoliki będą lepiej oświetlone? :P

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Tomek zachowuje się jak najbardziej przyzwoicie. Zostawmy ten temat. Mam nadzieję, że wpadniecie, żeby przekonać, że co było ,a nie jest nie pisze się w rejestr.

@ Twister. Przyznaję, że dwa stoły były zbyt słabo oświetlone. Tym razem będzie lepiej. Po pierwsze na stole na podium od razu odsłonimy zasłony i będzie tam jasno ,,naturalnie",a drugi stół ustawimy w lepszym miejscu. Czy mam Cię wpisać na listę??
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

Wieszkto
Chuck Norris

Post autor: Wieszkto »

Heretic pisze:Tomek zachowuje się jak najbardziej przyzwoicie. Zostawmy ten temat. Mam nadzieję, że wpadniecie, żeby przekonać, że co było ,a nie jest nie pisze się w rejestr.
Raczej zapomnieć się nie da, ten incydent był zbyt nagłośniony. Nie należało wszystkiego rozpowszechniać , tylko ukręcić sprawie łeb na turnieju i grać dalej .
A teraz pozostał niesmak po całym zajściu , ja bym się nie przejmował na miejscu graczy i potencjalnych uczestników. Z prostej przyczyny obydwaj sprawcy dostali za swoje od środowiska .
Także myślę iż jednej nie będzie pajacował, a drugi trzymał ręce przy sobie. I będzie można grać normalnie ,w przyjacielskiej atmosferze , tak jak to powinno być .
-Qc- pisze:Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)

Kofta

Post autor: Kofta »

Jest szansa, żeby jechał ktoś przez Rybnik?

Awatar użytkownika
Twister

Post autor: Twister »

Jasne, wstępnie mnie i Pinkę :)

Brujah1685r
Pseudoklimaciarz

Post autor: Brujah1685r »

Prosze o zapis:
Bru, Dwarfy

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Do wejscia na turniej zniechęca was potencjalne skakanie Laika, ktory na turniej sie nie zgłosił :D ? Nie dawajcie mu takiej siły rażenia :D Poza tym sprawdziłem, Laik jest już w pełni opanowany i nikogo nie ukrzywdzi, wyprobówałem go na turnieju w Rybniku, zniosł mnie w pełnej formie przez godzine - przezyje juz wszystko! Bardziej uważałbym na Szaitisa - Pięściarza z Wodzisławia! Ale i ona na razie sie nie zgłosił więc nie ma się czego bać :D
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Shakin' Dudi
Masakrator

Post autor: Shakin' Dudi »

Wieszkto pisze:
Heretic pisze:Tomek zachowuje się jak najbardziej przyzwoicie. Zostawmy ten temat. Mam nadzieję, że wpadniecie, żeby przekonać, że co było ,a nie jest nie pisze się w rejestr.
Raczej zapomnieć się nie da, ten incydent był zbyt nagłośniony. Nie należało wszystkiego rozpowszechniać , tylko ukręcić sprawie łeb na turnieju i grać dalej .
A teraz pozostał niesmak po całym zajściu , ja bym się nie przejmował na miejscu graczy i potencjalnych uczestników. Z prostej przyczyny obydwaj sprawcy dostali za swoje od środowiska .
Także myślę iż jednej nie będzie pajacował, a drugi trzymał ręce przy sobie. I będzie można grać normalnie ,w przyjacielskiej atmosferze , tak jak to powinno być .
mam nowego wroga na forum.

nigdy więcej nie bede czytal twoich glupot.

misha
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: misha »

.
Ostatnio zmieniony 19 mar 2014, o 12:55 przez misha, łącznie zmieniany 1 raz.
Klub Adeptus Mechanicus http://admech.club Warszawa, Okęcie, Al Krakowska
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Sevi »

Proszę o zapisanie mnie (Sevi) i Diba.

Przelew za mnie, Diba, Panterę i PiotraB robi PiotrB.
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

Potwierdzam - zapłaciłem za siebie ,Pantere,Seviego i Diba - więc tym razem będziemy :)
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Chciałbym powiedzieć, ze jedynym sposobem na trollowanie tej osoby jest pełne jej ignorowanie. Nie komentujcie jego wypocin to nie dacie mu powodu do pisania następnych.

Ciesze się, ze będziecie chłopaki.

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

Hi hi - doświadczenie poprzednich turniejów nauczyło mnie że miejsce w Goblinie to trzeba ogarnąć w miarę wcześnie bo potem jest 60 chętnych :)... człowiek się uczy na błędach :D
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

To prawda. Mam z właścicielami lokalu plany rozwoju liczby miejsc turniejowych do 40, ale to w przyszłości.

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Sevi »

PiotrB pisze:więc tym razem będziemy :)
Ja tam w Goblinie już raz byłem ;)
I Panter też.

Miło wspominam i chętnie przyjadę po raz kolejny.
(liczę że Heretica trafię w innej bitwie niż pierwsza :mrgreen: )

A co do pewnych spraw - to dodaj do wrogów sporo ułatwia w kwestii czytania pewnych postów.
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
Denis
Falubaz

Post autor: Denis »

Ja niestety choćbym i bardzo chciał to nie uda mi się przyjechać składa się na to niestety wiele czynników jednak wszystkim życzę pomyślnych rzutów :)
” Rozejrzyj się dookoła. Zobaczysz ludzi, bez których ten świat byłby lepszy.”

Death Note

Galeria :
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=35349
Strona Malarska na Facebooku:
https://www.facebook.com/pages/Fallen-A ... 9393055688

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

czyzbys malował mi modele, czy pozorujesz że masz mature? :D
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

ODPOWIEDZ