minersi, co jest pogiete i inny spam
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Inkwizytor
- "Nie jestem powergamerem"
Wszystko spoko, ale zapomniałeś dodać tego, że te plujki mająsiłę działą i 6k6 woundówCo wy na to, zeby skinki mialy staty way watcherow(chodzi o BS i T co prawda 3 ale zeby nie byly zbyt przegiete )?? Oczywiscie poison zostaje tylko, ze plujki maja zasieg 30 cali, killing blow, scout automatycznie i - do hita jak sie w nie strzela. Koszt punktowy sie nie zwieksza .
Pozdro!!
Niedługo zaatakuje nas kosmiczna lejąca się galaretka.
A i tak wszyscy zgnijemy w kobiałce
A ja chcem żeby w VC można było mieszać linie krwii, i żeby każdy wampir mógł się ruchać z lahmią i w ten sposób powstawałby thrall, bo ona nic nie ma a tak to by się chociaz na coś przydała.
Chcem żeby GW dało wampirom jakieś kosciane bolce, albo muszkieterów z kościanymi strzelbami co trafiaja zawsze na 2+ z 10 cioma przeżutami i z S10 i z każdego hita robiłoby się 10d6 z S10.
I żebym na 2+ z 10 przezutami wygrywał mastery albo najlepiej całą ligę
Ale odbiegnę trochę od fantazji i przekażę wyrazy współczucia dragon princom bo są za cienkie jak na swój koszt. Ja bym im dał S4 albo sv1+ bo one nic takiego nie mają. Tylko 9" ruchu a w dodatku są 0-1.
Chcem żeby GW dało wampirom jakieś kosciane bolce, albo muszkieterów z kościanymi strzelbami co trafiaja zawsze na 2+ z 10 cioma przeżutami i z S10 i z każdego hita robiłoby się 10d6 z S10.
I żebym na 2+ z 10 przezutami wygrywał mastery albo najlepiej całą ligę
Ale odbiegnę trochę od fantazji i przekażę wyrazy współczucia dragon princom bo są za cienkie jak na swój koszt. Ja bym im dał S4 albo sv1+ bo one nic takiego nie mają. Tylko 9" ruchu a w dodatku są 0-1.
ok a ja chce rune na sztandar dla krasi za 10 pts (moze byc nawet tylko dla bsb:P) ze wszystkie moje unity w 48" dostaja unbreakable i warda na 2+ na wszystko...
a dla chaosu smoki po 50pts wystawiane w rare (zeby przegieć nie było) po dwa na slota.
a dla chaosu smoki po 50pts wystawiane w rare (zeby przegieć nie było) po dwa na slota.
- Inkwizytor
- "Nie jestem powergamerem"
Hmm... mam wrażenie, że nieco odbiegliśmy od tematu...
Niedługo zaatakuje nas kosmiczna lejąca się galaretka.
Takie życieHmm... mam wrażenie, że nieco odbiegliśmy od tematu...
A jaki jest temat?Inkwizytor pisze:Hmm... mam wrażenie, że nieco odbiegliśmy od tematu...
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A ja chcę, żeby więcej sie w tym temacie nikt nie odzywał jeśli nie ma niczego ciekawego do powiedzenia.
A licky boom boom down!!!
Kurdee, pomyśleć, że naprodukowaliśmy 3 strony spamu od jakiejś rozpiski .
Zamykać od razu nie chciałem, bo potem będzie, że wolność wypowiedzi blokuję. Zostawiłem na próbę, ale najwyraźniej niektórzy nie potrafią się powstrzymać i muszą pierdoły pisać więc chyba na kłódeczce się skończy.zafael pisze:Lepiej zamknij temat ja to wyrzucilem z rozpisekb_sk pisze:A ja chcę, żeby więcej sie w tym temacie nikt nie odzywał jeśli nie ma niczego ciekawego do powiedzenia.
ale widze, ze nawet w spamie mozna spamowac...
A licky boom boom down!!!