Pytania wszelakie ... ;)

Warriors of Chaos

Moderator: JarekK

ODPOWIEDZ
Kofta
"Nie jestem powergamerem"

Re: Pytania wszelakie ... ;)

Post autor: Kofta »

Pytanie - mam bezmarkowego maga z 1 lvl metalu, który zmienia się w diabełka. I co teraz? - losuje mu marka, tak jak pisze w booku, czy automatycznie dostaje tzeentcha, żeby móc dalej korzystać z metalu?

Awatar użytkownika
crovaxus
Kretozord
Kontakt:

Post autor: crovaxus »

Ja rozumiem po booku iż ma dokładnie wszystko to co poprzednia forma. Czyli będzie bezmarkowy z chaos armour, 1lvl wizard z metalem...nic poza tym.
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed

Cylindryk
Chuck Norris

Post autor: Cylindryk »

Tyle że jeżeli nie miał Marka w śmiertelnej formie, to musi sobie nowy wylosować (z wyłączając Khorne'a z puli, jeśli był magiem). To chyba nawet pierwszy zapis jest... :P

Kofta

Post autor: Kofta »

Zobacz sobie tabelkę w armybooku Crovaxus. Przedmioty i czary zostają, ale marka mogę sobie wybrać (oczywiście oprócz Khorne). Więc jak jest, drodzy chaośnicy, mogę sobie wybrać Nurgle a czary i tak zostają, czy muszę wziąć tęczę?

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

możesz wybrać nurgla moim zdaniem, ale booka nie mam pod ręką
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Veta92

Post autor: Veta92 »

Skoro temat pytania wszelakie to pisze tu:)
Chciałbym pomalować swoje oddziały w tym klimacie jak poniższy chariot (2 zdjecie):
http://www.games-workshop.com/gws/wnt/b ... 400032-gws

Nie mogę dojść za bardzo jak uzyskac taki "ciemny" metalik. Możecie mnie wspomóc wskazówką bo moje dotychczasowe próby i testy nie wychodziły za ładnie:)

Awatar użytkownika
Eldritch
Berserker Khorna

Post autor: Eldritch »

Podkład, metal, wash, cieniowanie, detale - w największym skrócie.
Każdy malarz ma własne patenty na osiągnięcie tego rodzaju efektów, poszukaj na forum malarskim.
Obrazek

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Post autor: Heretic »

Kofta pisze:Zobacz sobie tabelkę w armybooku Crovaxus. Przedmioty i czary zostają, ale marka mogę sobie wybrać (oczywiście oprócz Khorne). Więc jak jest, drodzy chaośnicy, mogę sobie wybrać Nurgle a czary i tak zostają, czy muszę wziąć tęczę?
Mark sobie wybierasz jaki chcesz. Normalne przyporządkowanie marka do lorów nie ma w tym przypadku znaczenia.
Ostatnio zmieniony 23 mar 2014, o 18:51 przez Heretic, łącznie zmieniany 1 raz.
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

- profesor Richard Dawkins

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

Heretic pisze:
Kofta pisze:Zobacz sobie tabelkę w armybooku Crovaxus. Przedmioty i czary zostają, ale marka mogę sobie wybrać (oczywiście oprócz Khorne). Więc jak jest, drodzy chaośnicy, mogę sobie wybrać Nurgle a czary i tak zostają, czy muszę wziąć tęczę?
Mark sobie wybierasz jaki chcesz. Normalne przyporządkowanie marka do loró nie ma w tym przypadku znaczenia.
Do czego :shock:
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Grolshek pisze:
Heretic pisze:
Mark sobie wybierasz jaki chcesz. Normalne przyporządkowanie marka do lorów nie ma w tym przypadku znaczenia.
Do czego :shock:
Oj Groszek.

Zjadło mi ,,w" :lol2: :lol2: :lol2:

Wyedytuję :)
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

Chcesz starego do zawału doprowadzić ? :wink:
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Taaaa, a potem sam dostałbym zawału na PiM od tej roboty. :D

Trollen
Wałkarz

Post autor: Trollen »

Hej jak przetłumaczeni zostali Hellstriderzy Slaanesha w polskiej wersji podręcznika WoCH?

Awatar użytkownika
Przemcio
Postownik Niepospolity

Post autor: Przemcio »

Hmmm a taka w ogóle jest??? o ile jest to pewnie makabrycznie...
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...

Waldi
Masakrator

Post autor: Waldi »

Nie ma polskiej wersji podręcznika WoCh.

Awatar użytkownika
debelial
Szef Wszystkich Szefów
Kontakt:

Post autor: debelial »

Piekielni Pomykacze :twisted:

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

raczej
Przewodnicy Piekieł czy coś
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

AdamKoz

Post autor: AdamKoz »

Na podstawie tłumaczenia z Hobbit'a:

Piekielne Łaziki ;)

Awatar użytkownika
Eldritch
Berserker Khorna

Post autor: Eldritch »

Wolontarze Slaanesha ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Karlito
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Karlito »

Stworzyć nowy wątek żeby zadać jedno pytanie... ](*,)
Przeniesione.
Welcome to the Tower of Rising Sun.
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=28122
Kupię RÓŻNE RÓŻNOŚCI: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=42454

ODPOWIEDZ