Galeria Krasnoludów
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
- MomoTheKiller
- Chuck Norris
Re: Galeria Krasnoludów
Wiem że pomalowane powinienem ale przyszły do mnie dzisiaj takie cuda że aż wstyd się nie pochwalić, dzisiaj oczyszczanie, piny, podkład biały z areo i podstawy pod NMM.

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
- MomoTheKiller
- Chuck Norris
http://sciborminiatures.com/en_,shop.php?art=1510 moje longbeardy
będzie ich 12 + custom 12 + 2 + filler na 4 

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Nowa kolorystyka?
Witam Panie i Panów.
Nawym na forum jak widać ale z WFB miałem już doczynienia.
Były Dark Elfy był Chaos teraz pora na kurdupli (chociaż jakby się tak dokładnie przyjżeć to zatoczyłem koło gdyż pierwszym pudłem jakie miałem to było pudło z krasnymi... wszyscy tacy sami jedna bryła takie to jakieś stare było w niebieskim pudełku).
Na dzisiaj Grimm Burlockson. Wyszło nawet nawet. Oczywiście ma też sporo niedociągnięć... np. nie nawiercona fajka (moja ekscytacja zaślepiła mnie do tego stopnia że o niej zapomniałem akiedy to zauważyłem było już po imprezie... znaczy nie chciało mi się już)

Nastepni to chyba będą Ajronbrejkerzy (ha nie znam slangu
)
Nawym na forum jak widać ale z WFB miałem już doczynienia.
Były Dark Elfy był Chaos teraz pora na kurdupli (chociaż jakby się tak dokładnie przyjżeć to zatoczyłem koło gdyż pierwszym pudłem jakie miałem to było pudło z krasnymi... wszyscy tacy sami jedna bryła takie to jakieś stare było w niebieskim pudełku).
Na dzisiaj Grimm Burlockson. Wyszło nawet nawet. Oczywiście ma też sporo niedociągnięć... np. nie nawiercona fajka (moja ekscytacja zaślepiła mnie do tego stopnia że o niej zapomniałem akiedy to zauważyłem było już po imprezie... znaczy nie chciało mi się już)

Nastepni to chyba będą Ajronbrejkerzy (ha nie znam slangu

paanie, siedzę w tym od lat i jak czytam rozpiski to nadal nie wiem co ten koleś ma na sobie -.- nie przejmuj się
z czasem jak będziesz grać to to ogarniesz ( ja nie gram, nie ograniam)

"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
No to Darkblade pozamiatał...

i link do tematu http://www.bugmansbrewery.com/topic/243 ... ot/page-47

i link do tematu http://www.bugmansbrewery.com/topic/243 ... ot/page-47
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Piękna armia, nie ma co
, ale ja i tak wolę moje pospolite ruszenie
. Dla mnie armia jest zbyt jednolita. Akurat w krasiach mi to nie leży. Ale jak ktoś lubi jednolite armie, to jedna z najlepszych . Stare figsy w takiej ilości wymiatają...