Ogry 1200
Ogry 1200
Początek przygody z ogrami i pierwsza rozpiska liczę na pomoc w poprawieniu jej
Firebelly
General
Magic Level 2
155.0 pkt
Bruiser
Great Weapon
Battle Standard
Heavy Armour
145.0 pkt
Ironguts x6
FCG
Look out Gnoblar
Gleaming Pendant
298.0 pkt
Gnoblars x10
Gnoblar Trappers
Mantlets
60.0 pkt
Maneaters x5
Poisoned Attacks;
Sniper;
Brace of Ogre Pistols (x5);
Light Armour
FCG
340.0 pkt
Sabretusk Pack
21.0 pkt
Ironblaster
170.0 pkt
Models 25
Cost 1189 pkt
Jako, że to jest moja pierwsza rozpiska prosiłbym bardziej o porady z lekkim wyjaśnieniem . Narazie założenie jest by dać Firebelly do Maneatersow a Bruisera do Irongutsow. Jest to narazie rozpiska na bazie samego Army Buildera więc bez przedmiotów z podręcznika lecz myślę, że z Waszą pomocą sukcesywnie będę poprawiał rozpiskę oraz uczył się dalej
Firebelly
General
Magic Level 2
155.0 pkt
Bruiser
Great Weapon
Battle Standard
Heavy Armour
145.0 pkt
Ironguts x6
FCG
Look out Gnoblar
Gleaming Pendant
298.0 pkt
Gnoblars x10
Gnoblar Trappers
Mantlets
60.0 pkt
Maneaters x5
Poisoned Attacks;
Sniper;
Brace of Ogre Pistols (x5);
Light Armour
FCG
340.0 pkt
Sabretusk Pack
21.0 pkt
Ironblaster
170.0 pkt
Models 25
Cost 1189 pkt
Jako, że to jest moja pierwsza rozpiska prosiłbym bardziej o porady z lekkim wyjaśnieniem . Narazie założenie jest by dać Firebelly do Maneatersow a Bruisera do Irongutsow. Jest to narazie rozpiska na bazie samego Army Buildera więc bez przedmiotów z podręcznika lecz myślę, że z Waszą pomocą sukcesywnie będę poprawiał rozpiskę oraz uczył się dalej
Ostatnio zmieniony 24 mar 2014, o 20:33 przez Fausstt, łącznie zmieniany 2 razy.
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Wszytsko fajnie ale hero też ma 25%
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
To do rachunku dodaj proponowanego dispell scrolla i zobaczymy czy się zgadza
hmm to teraz sam nie wiem nie jestem ograny więc lepszy byłby bsb lecz przy armiach magicznych bez dispell scrolla będzie ciężko no cóż spróbuję najpierw z bsb a potem ze scrollem i zobaczymy
Rozpiska poprawiona w 1 poście. Myślę, że będzie dobrze Zostało 11 pkt da rade coś za to jeszcze wcisnąć?
Rozpiska poprawiona w 1 poście. Myślę, że będzie dobrze Zostało 11 pkt da rade coś za to jeszcze wcisnąć?
Jak masz BSB (re-roll Ld) to niepotrzebujesz Gleaming Pedant. Zamieniłbym na Standard of Discipline, to da Ci +1 Ld i dużo większą stabilność.Fausstt pisze:hmm to teraz sam nie wiem nie jestem ograny więc lepszy byłby bsb lecz przy armiach magicznych bez dispell scrolla będzie ciężko no cóż spróbuję najpierw z bsb a potem ze scrollem i zobaczymy