Galharena prac ciąg dalszy 26.09.2020 - Grey Knights
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Galharena prac ciag dalszy-26.01.14 Pierwszy update w 20
Powala ten sztandar
kubencjusz pisze:Że stronic zapisanych ilość, o jakości areny nie świadczy uświadomić sobie musisz, młody padawanie. Hmmmm.
Naviedzony pisze: A po co pomagać ludziom? Ludzie są niegodni elfiej pomocy.
Zmotywowany wyróżnieniem na Masterze w Poznaniu postanowiłem na szybkości miedzy zleceniami dołożyć coś nowego do mojej armii, a biorąc pod uwage fakt, ze nie bylo zbyt dużo czasu to postawiłem na Siostry.
Niestety mam tylko modele o jednej pozie, ale przynajmniej dostałem je bardzo tanio (nie od GW;p), wiec jak na ich jakość to jestem zadowolony z tego jak wyszły.
W sumie zarwałem z nimi 3 nocki, cholera te kobietki nie dawaly się łatwo zaspokoić Ale myślę, że na stole będą się dobrze prezentować jak tylko zrobię im podstawki.
Niestety mam tylko modele o jednej pozie, ale przynajmniej dostałem je bardzo tanio (nie od GW;p), wiec jak na ich jakość to jestem zadowolony z tego jak wyszły.
W sumie zarwałem z nimi 3 nocki, cholera te kobietki nie dawaly się łatwo zaspokoić Ale myślę, że na stole będą się dobrze prezentować jak tylko zrobię im podstawki.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Piękne są . Tylko zamiast dwóch podobnych fotek chetnie obejrzałbym ich tyłki ...
Tył jest strasznie nudny, same płaszcze, przy czym nie bawiłem się tam w żadne dodatki czy jakies cieniowanie mocne, wiec nie ma co pokazywać, ale jak chcesz to jutro zrobie fotke jeszcze
Wszystko maluję pędzlem, bo nie mam na stanie jeszcze aerografu. Przymierzam się do zakupu juz od 2 lat, ale zawsze są jakieś inne priorytety.
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Wszystko pięknie, błękitna łuska, płomienie na łukach, jest na co popatrzeć. Dziwi mnie jednak i zupełnie mi się nie podoba OSL na płaszczykach. Płaszcze same w sobie są bardzo jasne, natomiast kolor, który położyłeś jako "odblask" płomieni z łuku jest sporo ciemniejszy od samych płaszczy. To wygląda trochę tak, jakby płomienie z łuków rzucały cień, a nie światło. Na tak jasnym tle odblask powinien w zasadzie być ledwo widoczny i chyba jednak dużo jaśniejszy. No, ale to czepialstwo, sam chciałbym tak umieć.
Możliwe Ale takie taśmowe malowanie, czyt. rozjasnianie wszystkiego po kolei na kilku modelach to tragiczne doświadczenie;p Nawet nie chce myśleć, co bedzie, jak będę malował gwardie;p
Lubię to!
Płaszczyki rzeczywiście vmógłbyś pokazać...
Jak tym elfikom te twarzyczki malujesz??
Płaszczyki rzeczywiście vmógłbyś pokazać...
Jak tym elfikom te twarzyczki malujesz??
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Piękne te elfki, wszystko mi się w nich podoba poza twarzami. Mają zbyt podkreślone kości policzkowe, przez co ich rysy są bardzo męskie. Jestem w stanie to wybaczyć, w końcu jako facet nie musisz znać się na makijażu Kobietom lepiej podkreślać kość jarzmową, a nie ten dołek w policzku.
...But I, being poor, have only my dreams;
I have spread my dreams under your feet;
Tread softly because you tread on my dreams.
I have spread my dreams under your feet;
Tread softly because you tread on my dreams.
Cholera, nie wiem jak pomalować kobieco męskie twarze GW nigdy nie umiało rzeźbić lasek niestety. Ale może w epoce genderów czy innych udziwnień to tylko poprawność polityczna?
Skończony Lord na great stagu dla Luca
Dzięki, jak się ogarnę dzisiaj ze wszystkim to postaram się wrzucić większe fotki, dziwnie pomniejszone te są na tym forum
awwww ;3
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
udało się w końcu to rozegrać, epicka bitwa 3vs3, 4k punktów na armię, wszystko pomalowane, widok mega epicki, strasznie mnie to zmotywowało do gry i malowania, bo na takie bitwy mogę nocki zarywać (wrócilem do domu o 5 rano, żeby zagrać jeszcze turniej w cube o 10 ).
Szybkie foto ktore zrobiłem telefonem, większa fotorelacja jak ogarniemy zdjęcia z aparatów:
Szybkie foto ktore zrobiłem telefonem, większa fotorelacja jak ogarniemy zdjęcia z aparatów:
Część nowego zlecenia, elficki samuraj, będzie on częścią dużej dioramy, ktora sama w sobie prezentuje się rewelacyjnie.
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
... a której nie zobaczycie.będzie on częścią dużej dioramy, ktora sama w sobie prezentuje się rewelacyjnie.
Dawaj dioramę!
Koleś jest świetny. Wzorki zaczynają mi przypominać twórczość C'tana. Poza tym zawsze chciałem umieć robić takie tatuaże figurkom.