moderator
Moderator: Gremlin
Re: moderator
Dodalem Gremlina i zresetowalem ankietę. Spróbujcie teraz.
Ok zróbcie Gremlina moderatorem.
Młody, energiczny i z prawdziwymi leśnymi jajami
Jeśli Opos nie ma nic przeciwko oczywiście, ja w przypadku kandydatury Gremlina spasuje bo jest on idealną osobą na to stanowisko
Najważniejsze to aby nasz dział posiadał moderatora, który przypilnuje porzadku, poodpina niepotrzebne tematy, przypnie inne, pousuwa bzdury itd itd
Niedługo zrobi się napływ "podrobionych rajtuzów" to będzie co pilnować
Młody, energiczny i z prawdziwymi leśnymi jajami
Jeśli Opos nie ma nic przeciwko oczywiście, ja w przypadku kandydatury Gremlina spasuje bo jest on idealną osobą na to stanowisko
Najważniejsze to aby nasz dział posiadał moderatora, który przypilnuje porzadku, poodpina niepotrzebne tematy, przypnie inne, pousuwa bzdury itd itd
Niedługo zrobi się napływ "podrobionych rajtuzów" to będzie co pilnować
Zwyciężaj bez przechwalania się, przegrywaj bez biadolenia, a inni wkrótce zaczną cię szanować - Napoleon Hill
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.
- swieta_barbara
- habydysz
A ja 2 razy na Ciebie zagłosowałem...Luc pisze:Ok zróbcie Gremlina moderatorem.
Ej ej! To zróbcie 2 modów, bo ja okresowo mam bardzo mało czaso. Raz jest go więcej raz mniej, zasadniczo raz dziennie wchodzą na BP, ale jak jestem na delegacjach po wszelakich wsiach Polski A/B/C i innych, zdarza się że w XXI Polsce są miejsca bez internetu. Co przy spodziewanym ożywieniu tego forum przełomem kwiecień/maj może się zakończyć różnie.
xYz
Czuję się wyróżnionyswieta_barbara pisze:A ja 2 razy na Ciebie zagłosowałem...Luc pisze:Ok zróbcie Gremlina moderatorem.
2 modów brzmi też nienajgorzej, od maja sezonowców przybędzie
Zwyciężaj bez przechwalania się, przegrywaj bez biadolenia, a inni wkrótce zaczną cię szanować - Napoleon Hill
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.