O taki fun chodzi, co Ci przeszkadza jakby się rozbili to raczej napewno by mieli takie same rostery tutaj niekoniecznie.Shakin' Dudi pisze:2. Lith (HE), Semi (HE), Asassello (HE, 1531)
własnie to zauwazyłem :/
bezsensu chłopaki! i co moze jeszcze 3 takie same rostery?!
Weście to zmiencje na: mozna grac dwiema takimi samymi armiami jesli te różnią się lordem...bedzie odrazu ciekawiej...
KULTOWO DRUŻYNOWO III - 17.11.2007

Dudi.. nie znasz naszego planu.. a juz narzekasz.. właśnie ze bierzemy 3 rozne rozpiski i kazdy bedzie grał po jednej bitwe inna rozpiska - robimy wielki test nowych HE..Shakin' Dudi pisze:2. Lith (HE), Semi (HE), Asassello (HE, 1531)
własnie to zauwazyłem :/
bezsensu chłopaki! i co moze jeszcze 3 takie same rostery?!
Weście to zmiencje na: mozna grac dwiema takimi samymi armiami jesli te różnią się lordem...bedzie odrazu ciekawiej...
nie widze w tym nic strasznego... - my podchodzimy do tego turnieju na spokojnie - przetestujemy rozpiski w warunkach turniejowych. potem bedziemy składac własne rozpiski turniejowe
juz czekam na zgłoszenie 3 x O&G od Jeźdźców
wiem ze moga pojawic sie druzyny z 3 takimi samymi rozpiskami - ale zapewniam ze duzo ich nie bedzie (jesli w ogole).
lepiej nie narzekaj tylko przyjezdzaj
pozdawiam

- Shakin' Dudi
 - Masakrator

tego wlasnie sie boje ;]  ze diukj bedzie na 3 stolach grac:)
3x HE to pryszcz
 juz mam na to rozkmine, ale mam pytanie czy bedzie tolerowane jawne podpowiadanie sojusznikowi? Chodzi mi głównie o gre za niego (Rusz sie tu a póxniej rzuc czar a póxniej cos...a on tak zagrał? To rzuc Scrolla....) 

3x HE to pryszcz
no, to jest własnie taki skrajny przypadek.. gdzie mozna spotkac blizniacze Errantry Warpingus pisze:Niedbal, Duke - 3 * bretonnia?
choc mam nadzieje ze nas czyms zaskocza

- Shakin' Dudi
 - Masakrator

tak to sobie tłumacz, poprostu traktujesz Niedbala jakby był plewą i ciotą i nie pozwalasz mu samemu grac 
 Niedbal nie ma nawet okazji sie nauczyc jak mu mowisz co ma robic, uwierz w niego czasami 

zresztą nie o to chodzi ze pękam bo ja naprawde moge dostac masakre i byc usmiechnięty, ale drażni mnie to ze ktos gra za mojego przeciwnika...komu mam uścisnąć ręke po bitwie i pogratulować wygranej?

zresztą nie o to chodzi ze pękam bo ja naprawde moge dostac masakre i byc usmiechnięty, ale drażni mnie to ze ktos gra za mojego przeciwnika...komu mam uścisnąć ręke po bitwie i pogratulować wygranej?
Czekam dudi czekam, możemy zagrać challenge i zobaczymy co powiesz. Z tego co wiem to jeszcze z tobą nie przegrałem a jeżeli mówisz że Duke gra za mnie to jest to dość dziwne bo tak do końca nie jest. To że często go widać w przy moim stole chyba mogę wytłumaczyć tym że jest moim przyjacielem i ciekawi się jak mi idzie. To że ty nie masz kolegów i nikogo nie obchodzi jak ci idzie to twój problem. Jakby każdego oskarżano o pomoc za to że sie stoi przy stole to nie byłoby turnieij solowych. Gram b. podobnie do Duka(jeżeli chodzi o rozpy bo skill mam dużo mniejszy - i odzwierciedlają to wyniki turnieji), ale nazywanie mnie ciotą i plewą nie przejdzie tak poprostu ... Ogarnij się człowieku i wyjdź na dwór bo ci gorzej... Pozatym podpadasz i to nie pierwszy raz... 
A tak przy okazji to dobrze że ty umiesz grać i ciskasz wszystkich dookoła -.- ...
W takim razie jeżeli duke zawsze gra za mnie (tak wynika to z twojego postu) to czemu nie wygrywam wszystkich turnieji?? dziwne no nie????

A tak przy okazji to dobrze że ty umiesz grać i ciskasz wszystkich dookoła -.- ...
W takim razie jeżeli duke zawsze gra za mnie (tak wynika to z twojego postu) to czemu nie wygrywam wszystkich turnieji?? dziwne no nie????
zostanie tak jak jest.. jak zobaczymy ze format był do kitu.. i były same 3x szczury, 3x imperium, itp. to wtedy bedziemy to zmieniac w nastepnych regulamnach.
narazie sie na to nie zanosi by bylo az tak strasznie. nie ma co demonizowac.

narazie sie na to nie zanosi by bylo az tak strasznie. nie ma co demonizowac.

- marcus_cheater
 - Oszukista

Drobne ogłoszenie!
Poszukuję kogoś do mojego teamu, bo niestety kolega nie da rady zagrać... Ja gram Dwarfami, brat gra Bretonnią. Jak ktoś chciałby zagrać a nie ma drużyny to chętnie przyjmiemy?...
 Można się zgłaszać... 
P.S. Nie gramy na jakimś super-hiper poziomie, więc się nie należy nastawiać na wygraną, ale na przyjemność z gry, bo na tym nam najbardziej zależy...

Poszukuję kogoś do mojego teamu, bo niestety kolega nie da rady zagrać... Ja gram Dwarfami, brat gra Bretonnią. Jak ktoś chciałby zagrać a nie ma drużyny to chętnie przyjmiemy?...
P.S. Nie gramy na jakimś super-hiper poziomie, więc się nie należy nastawiać na wygraną, ale na przyjemność z gry, bo na tym nam najbardziej zależy...