Khorne's Blasphemy (DoCh) - czyli powrót do WH po 3 latach

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Szayo
Plankton

Khorne's Blasphemy (DoCh) - czyli powrót do WH po 3 latach

Post autor: Szayo »

Cześć, jako że jest to mój pierwszy post na tym forum, chciałbym wszystkich przywitać, mam na imię Filip, lat 16, z WH zacząłem zabawę w wieku 8 lat, skończyłem w 2010r. i teraz po 3-4 letniej przerwie wracam z moimi ukochanymi Demonami : D

Przedstawiam zalążek mojej nowej armii, mój pomysł na nią, kilka zdjęć poniżej : )

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

I z bliższa..

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Na ten moment wszystko czym dysponuje można zobaczyć w tle : D

Krótki komentarz na koniec; figurki nie są idealnie pomalowane, wiele mi w nich brakuje, ale muszę przyznać, że i tak jestem CHOLERNIE z nich zadowolony, patrząc na to, że nie miałem kontaktu z pędzlem od 3 lat : ) a wam jak się podobają? Czekam na opinie i przede wszystkim rady :)

PS: Jak tylko dokończę pierwszą dziesiątkę i może ich jeszcze bardziej dopracuje (rogi do przemalowanie kilka miejsc do poprawki + podstawki) podrzuce kolejne zdjęcia =j

Awatar użytkownika
dzikki
Kretozord

Post autor: dzikki »

Gratuluje konceptu skóry - wyglądają ciekawie.
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Post autor: Fuxiorr »

Ja bym ich zglejzował glejza czerwoną :P
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy :)

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Naviedzony »

Są bardzo fajne!

ODPOWIEDZ