[Katowice 30.03.14.] Euro W Rudym Goblinie

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Solo
Falubaz

Re: [Katowice 30.03.14.] Euro W Rudym Goblinie

Post autor: Solo »

Dzięki zapomniałem o tym.

Marek B.
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Marek B. »

Słuszna uwaga z przesunięciem czasu. Tym bardziej, że skraca on weekendowe wylegiwanie się.
Do zobaczenia jutro.

Awatar użytkownika
Eldritch
Berserker Khorna

Post autor: Eldritch »

PiotrB pisze: No to zobaczę prawdziwego smoka a potem zagram z moim ulubionym prosiaczkiem na ostatnim stole. Right El? :mrgreen:
:mrgreen: Fajnie. Super jest ta formuła turniejów w Katowicach.
Challenge accepted !
Obrazek

Awatar użytkownika
Big Boss M.
Falubaz

Post autor: Big Boss M. »

[/quote]
Haggis zagra z Solem, a Aeli, która jest za Sasa zagra z Big Bossem, który miał być przeciwnikiem BOssa.[/quote]
Czyli że miałem zagrać sam ze sobą:P

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Post autor: Heretic »

Składnia vs. Heretic 1:0 :)

Wybacz. Tak się kończy robienie wszystkiego w pośpiechu.
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

- profesor Richard Dawkins

Awatar użytkownika
Jasif
Masakrator

Post autor: Jasif »

Kto tym razem zdobył złoto?
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.

Awatar użytkownika
Domino
Falubaz

Post autor: Domino »

1.Bercik
2.Robert
3.Zaf

Jako, że byłem pierwszy raz napiszę to, co już mówiłem Robertowi, miejscówka jest świetna, tak samo jak organizacja turnieju, podoba mi się absolutnie wszystko :D.
Maćkowi i Danrakhowi dziękuję za bardzo ciekawe bitwy w miłej atmosferze, Miszcie natomiast radzę radzić sobie z frustracją w inny sposób, niż bluzgi i groźby. To jest hobby człowieku, strata ludzika chyba nie jest adekwatna do słów "już nie żyjesz" plus cała masa epitetów :D. Chyba, że jednak te miejsce ma specyficzną aurę, ale ja tego nie odczuwam :)

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

WYNIKI!!!:

1.Bercik 55
2. JA 53
3. Zaf 46
4.Maciej P. 43
5. Big Boss 43
6. Domino 43
7.Jaaf 40
8. Piotr B.39
9. Jankiel 36
10. Danrakh 36
11. PanterQ 35
12. Eldritch 34
13. Darek M. 34
14. Eltharion 33
15. Krzemi 31
16. Solo 31
17. Twister 30
18. Wolfgar 27
19. Aeli 27
20. Duży Paweł 25
21. Haggis 24
22.Wind_Sower 23
23.Dragomar 20
24. Marek B. 20
25. Mactire 19
26. Quaki 18
27. Sevi 18
28. Pinka 16
29. Kofta 13
30. Lothar 8

Dziękuję wszystkim za liczne przybycie. Mam nadzieje, że turniej się Wam podobał. Gratuluje Bercikowi i Zafowi., Przepraszam raz jeszcze Bossa, za moje nerwy.

Zapraszam wszystkich 11.05.2013
Ostatnio zmieniony 31 mar 2014, o 19:31 przez Heretic, łącznie zmieniany 3 razy.
Wiara, że is­tnieje bóg i Niebo, że Ma­ria nig­dy nie umarła, że Je­zus nie miał ziem­skiego oj­ca i chodził po wodzie, że mod­litwy zos­tają spełnione, — żad­ne z tych prze­konań nie jest po­par­te do­woda­mi. A jed­nak wierzą w nie mi­liony ludzi. Być może jest tak dla­tego, że po­wie­dziano im, by w to wie­rzy­li, kiedy by­li tak ma­li, że wie­rzy­li we wszys­tko.

Awatar użytkownika
Big Boss M.
Falubaz

Post autor: Big Boss M. »

Dziękuję wszytskim przeciwnikom za bitwy, fajnie się grało, jednak jak Robert stał się moim omenem, i kolejny raz musiałem z nim grać o zwycięstwo na 1wszym stole, i po raz kolejny dostałem wpiernicz, jednak mniejszy niż ostatnio, no i znów kończę turniej poza top 3. Nie mniej jednak następnym razem też postaram się wpaść bo miejsce i organizacja wyśmienite,
pozdro!

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Sevi »

Uff, nie byłem ostatni :)
Nie mniej obsys w moim wykonaniu totalny!!

Dziękuje przeciwnikom za bezspinowe bitwy: Wind Sowerowi, Big Bossowi i Jaafowi.

Do zobaczenia!
Wisła Kraków.

panterq
Masakrator

Post autor: panterq »

Solo łobuz znowu mi uciekł...
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator

Awatar użytkownika
Leoh
Wodzirej

Post autor: Leoh »

jakie wyniki miał Maciek P ?

Gratki BigBoss!

panterq
Masakrator

Post autor: panterq »

Remis z Dominem, w drugiej zrobił 12-13 (na oko, patrząc po paringu w trzeciej - nie wiem z kim grał), w trzeciej 20-0 z Dragomarem (DF).
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Domino pisze:1.Bercik
2.Robert
3.Zaf

Jako, że byłem pierwszy raz napiszę to, co już mówiłem Robertowi, miejscówka jest świetna, tak samo jak organizacja turnieju, podoba mi się absolutnie wszystko :D.
Maćkowi i Danrakhowi dziękuję za bardzo ciekawe bitwy w miłej atmosferze, Miszcie natomiast radzę radzić sobie z frustracją w inny sposób, niż bluzgi i groźby. To jest hobby człowieku, strata ludzika chyba nie jest adekwatna do słów "już nie żyjesz" plus cała masa epitetów :D. Chyba, że jednak te miejsce ma specyficzną aurę, ale ja tego nie odczuwam :)
To kwesia graczy WE. Gdybys 10 lat czekal na kodeks, tez bys byl sfrustrowany :)

Dziekuje za bitwy. Dzieki Robert, za rozkrecenie najfajniejszego turnieju na poludniu. Dawno juz nie bylo tak, zeby regularnie miec tak duza frekwencje. No i oczywiscie gratuluje kolejnego miejsca na pudle. Musimy wreszcie zagrac.

Gratuluje Piotrze, jestes pierwsza osoba, ktora wygrala z ta rozpiska :)
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Jaaf
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Jaaf »

Turniej pierwsza klasa. I ja i Aeli jesteśmy pod wrażeniem :D. Dzięki i do zobaczenia w maju :P

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

Super bitewki z fajnymi przeciwnikami jak Solo i Jankiel oraz kolegą którego ksywy nie pamiętam :). Organizacja fajna ale kilka uwag mam:
-Może warto by było przynieś laptopa i parować jednak na kompie bo niestety mam wrażeni że troszkę to było w ostatniej rundzie na siłę.
-Na sali jest dość gorąco więc może warto było by otworzyć okno :)
-Robert zwróć uwagę właścicielom lokalu że porcja jedzenia są za małe. Ja nie mam oporów żeby zapłacić uczciwie ale jedzenia w Goblinie to ja już raczej nie zamówię.

Proszę też o podanie punktów jakie kto miał.
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

PiotrB pisze: -Na sali jest dość gorąco więc może warto było by otworzyć okno :)

-Robert zwróć uwagę właścicielom lokalu że porcja jedzenia są za małe. Ja nie mam oporów żeby zapłacić uczciwie ale jedzenia w Goblinie to ja już raczej nie zamówię.

.
Przekażę Twoją uwagę. Nie rozumiem co masz na myśli mówiąc na siłę parowane????? Możesz rozwinąć

Mogłeś powiedzieć otworzyłbym wszystkie małe i drzwi. Mi nie było aż tak ciepło, więc o tym nie myslałem

Awatar użytkownika
Eltharion
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Eltharion »

No co do jedzenia to prawda
Ja rozumiem że goblin raczej nie jest nastawiony na to żeby tanio pojeść tylko klimatycznie podjeść ale nasz wspólna ocena obiadu z solem jest taka ze za 20 zł 2 kebsami najedlibyśmy się 2x bardziej
Choć trzeba przyznać że jedzenie jest naprawdę bardzo dobre :wink:
Mówi się trudno i idzie się dalej ...

Awatar użytkownika
Heretic
Falubaz

Ok. Oczywiście przekażę wasze uwagi. Mam nadzieję, że zostaną uwzględnione.

Piotr punkty dodane w poście z wynikami.

Maciek P.
Falubaz

Post autor: Maciek P. »

Leoh pisze:jakie wyniki miał Maciek P ?

I bitwa: Domin Tomb Kings - 10:10

Bitwa śmiesznych rzutów. 3 duże ciastka z miscastów - min. Domin stracił chyba 7 szkieletów i look out z obstawy hierophanty w 1 turze, ale działo niedoleciało i zdołał uciec, a ja straciłem Maga lorda i pół Irongutów kiedy byli w kluczowym kombacie przez co popłyneli. Na koniec na stole zostały cascet i jeden rydwan u Domina, i 2 mourny i jeden ogr u mnie. Totalna wyżynka, z czego w ostatniej turze dwójka mournów zmiotła chyba z 1000 pkt zabijając kadrę.

II bitwa: Darek Mastrowski Lizardmen - 13:7

Zacząłem i na dzień dorby straciłem 3 lvl na magu lordzie. Potem jeszcze przeżyłem duże ciacho. Kurcze, to był turniej bolesnych miscastów i misfajerów. Bez magii ciężko byłoby się przebić przez Temple Guardów z Slannem, więc zabiłem jakichś kowbojów i śmieci dookoła wygrywając lekko ale stabilnie.

III bitwa - Dragomar Dwarfs - 20:0

Działo zdjęło jedne organki, a potem wybuchło, ale z magii i szrażami piesków zabiłem reszte maszyn, a potem udało mi sie skanapkować bunkier Ironbreakersów z lordem i kadrą i go zarżnąłem.

Turniej znakomity, a miejscówka F-E-N-O-M-E-N-A-L-N-A :)
Dzięki za przednią zabawę i gratulacje dla zwycięzców.

ODPOWIEDZ