http://www.manticgames.com/ImageCache/P ... FFF.0.jpeg
Moderator: esgaroth
Dokładnie, przy takim malowaniu, jakbym je gdzieś przypadkowo zobaczył to w życiu bym ich nie wziął. No nie zachęcili do kupienia...Denis pisze:Paskudne malowanie tych Hobgoblinów
masakra, nie jestem w stanie ocenić przez to czy warte kupienia czy nie :/
+1hypnotic pisze:Podobali mi się jak widziałem pierwsze projekty ale teraz wydają mi się zbyt bajkowi do armii z FW. Jednak konwersja ze stormverminów to nadal najlepsza opcja dla mnie.
AndyG na CDO pisze:After a length chat with Tony Cootrell about the progress of Warhammer Forge, The main news is as follows:
Much thought has been given to Chaos Dwarfs however weapon options new models and command sets are all some time off.
There maybe work to do on CD, but this can't be fitted into the shedule for at least the next 3 years.
In terms of the book, the book teams are focus purely of HH and no work is planned for CD's until such time as fantasy rules are changed.
The other major thing. The destroyer is not on show and while it has been said for release this year, this has been reviewed and is unlikely to happen for the next 12 months.
Heros żul-centaur poniekąd taką pełniDla mnie super, szkoda że nie mamy bohatera do bitki w army liście
Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.