Moderator: esgaroth
Po czym to wnosisz? Czyli nie warto zacząć ich zbierać ?Nijlor pisze:W związku z kiepskimi widokami na przyszłość tej armii
up, 450 za całość, nie sprzedaję na częścidaniellowawa pisze:Na sprzedaż mam sporą armię Chaos Dwarfów (Jakieś 1600p?)
Niestety żadnych oryginałów tylko konwersje, głównie ze Skull Passa + trochę nie przekonwertowanych jeszcze modeli z O&G – stan poszczególnych figurek jak na zdjęciach. Nietety od lat nie mam czasu się tym zająć a więc projekt armii upadł nie skończonyMam nadzieję, że komuś się przyda i następny właściciel będzie mieć sporo zabawy w dokończeniu pomysłów na konwersje
Sprzedaję tylko całość!!! CENA 600zł do negocjacji, wydaje mi się że to nie za dużo bo sporo pracy już wykonane i daję materiał na resztę (w sumie nie wiem ile może to być teraz warte więc rozważę każdą ofertę!!!).
W skład tego co sprzedaję wchodzi:
ChD Lord/Hero – robiony z bohatera ze Skull Passa IMO całkiem ładna konwersja
ChD Sorcerer – robiony ze playera ze skul passa, do dokończenia
20x Chaos Dwarf Warrior (w tym command) – robieni z krasiów zwykłych i skullpassowych (champion do skończenia)
25x Hobgoblin w tym command – głównie ze skullpassa, fajne konwersje
2x5 Gobosów na wilkach – różny stan, w tym 2 razy muzyk, sklejeni z łukami (do przerobienia na hobgobasy jeszcze)
20x Blunderbuss – niestety jeszcze niezbyt zrobieni, niektórzy zaczęci w stylu warriorów
4x Oryginalny metalowy Gobliński bolec + załoganci (3/bolec) – 1 bolec malowany i 6 załogantów pomalowane, 1 bolec podkład, reszta czyste
Earthshaker – trochę mały ale bardzo fajna konwersja maszynki ze skull passa + 3 skonwertowanych załogantów
Death rocket – jak wyżej, załoga w domyśle jak ta od eartshakera, ledwo zaczęta
9 nie ruszonych krasi warriorów ze skullpassa w domyśle na konwersje jak zrobieni warriorzy
37 gobosów ze skullpassa w tym jakieś 17 łucznikow i ze 3 commandy – też mialy być do przerobienia na hopgobaski
Kilka zaczętych modeli – bohater bull centaur, jakieś hobgobliny z bitzów, bandery itp.
Gratis sporo bitzów – O&G, chaos, sporo tarcz, bannerów itp + pinezki itp. na czapki dla ChDków
Gratis też kilka pociętych movement trayow, kostki balistyczne, 2 templaty i podręcznik + książeczka po polsku ze SkullPassa
SPRZEDAM JAKO CAŁOŚĆ, ZDJĘCIA NA MAILA (niezbyt wiem jak wrzucić)
Najchętniej osobiście w Warszawie, kontakt najchętniej na PW lub maila: daniellowawa@o2.pl