ETC 2014
Moderator: swieta_barbara
Swoja droga w Combacie są też zmiany zasad - jak marsz u TK - wiec jednak bez tego ani rusz
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Jeden pies. Ta sama mechanika, wiele zmian zasad, więcej tekstu.
Ogólnie comp wydaje się ostrzejszy (czytałem DoC, WoC, VC, DE), niepokoją naprawdę duże zmiany zasad (bohaterowie DE w płaszczach nie są fast cavalry - to kompletnie zmienia charakter tej armii w stosunku do zwykłego battla).
Problem deatha pozostaje nierozwiązany, ograniczenie do 4 pd wszystkich lore'ów imo sprawia, że jest to absolutne optimum dla większości buildów na 4lvl, nawet, jak zżera kostkę.
Meh
Ogólnie comp wydaje się ostrzejszy (czytałem DoC, WoC, VC, DE), niepokoją naprawdę duże zmiany zasad (bohaterowie DE w płaszczach nie są fast cavalry - to kompletnie zmienia charakter tej armii w stosunku do zwykłego battla).
Problem deatha pozostaje nierozwiązany, ograniczenie do 4 pd wszystkich lore'ów imo sprawia, że jest to absolutne optimum dla większości buildów na 4lvl, nawet, jak zżera kostkę.
Meh

Ostatnio zmieniony 1 kwie 2014, o 13:31 przez Barbarossa, łącznie zmieniany 1 raz.
To i to jest moim zdaniem ścierwem.
Kalesoner pisze:Właśnie głosujemy na forum Bazyliszka opcję ograniczeń COMBAT na DMP.
1 kwietnia?Kalesoner pisze:Uważam, że jednak mała grupa ludzi znajacych sie na rzeczy powinna mieć wiecej do powiedzenia w takich sprawach niż ogół. Ale spokojnie o 19 wyniki chwilowo jest sytuacja nierozstrzygnięta, przy około 30 osobach uprawionych do głosowania, zagłosowało dopiero 10.
Zniosę wszystko pod warunkiem, że to komplement.
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 34#p424034
Jeśli możesz to poproś, zeby ktoś Ci zmienił ustawienia, bo nie powinienes móc, pozdro.
Wracajac do tematu:
Wyniki o 19.
Jeśli możesz to poproś, zeby ktoś Ci zmienił ustawienia, bo nie powinienes móc, pozdro.
Wracajac do tematu:
Wyniki o 19.
http://warhammer.org.uk/phpBB/viewtopic ... 8&t=122264
Mam nadzieję, że to już ostateczne głosowanie i po przywróceniu RoC już większość kapitanów to klepnie, aby można wreszcie dopracować rozpy i domalować figsy.
No i oby book do WE wyszedł jak najszybciej..
Mam nadzieję, że to już ostateczne głosowanie i po przywróceniu RoC już większość kapitanów to klepnie, aby można wreszcie dopracować rozpy i domalować figsy.
Nie wygląda to źleKołata pisze:http://warhammer.org.uk/phpBB/viewtopic ... 8&t=122264

Zwyciężaj bez przechwalania się, przegrywaj bez biadolenia, a inni wkrótce zaczną cię szanować - Napoleon Hill
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.
No dobra, Trollszek i Danrakh zepsuli zabawę, a kilka osób tak ładnie się już wkręciło. 
Ogłaszam wyniki głosowania:
na 30 głosujących, 100% wyraziło jednogłośnie brzmiącą opinię:
Prima Aprilis!
Ale lokal na Combat 8.0 tylko bez speców zrobię tydzień po Białymstoku.

Ogłaszam wyniki głosowania:
na 30 głosujących, 100% wyraziło jednogłośnie brzmiącą opinię:
Prima Aprilis!
Ale lokal na Combat 8.0 tylko bez speców zrobię tydzień po Białymstoku.