Bitwa o Białystok 2014: master z Gwinta! 12-13 kwietnia.

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
CrazyChris
Wałkarz

Re: Bitwa o Białystok 2014: master z Gwinta! 12-13 kwietnia.

Post autor: CrazyChris »

dzienki za decyzje i aktualny draft 3.5

... ale najlepsze w tym wszytkim chyba trade dla beastow
... w jednym draftcie stracili tanie monstery
... a pozniej alternatywny ambush
... gramy jak 2013 + mag. banner :D
m

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

Gramy na Draft 3.5 dostępny TUTAJ
czy przedluzacie przez to termin wysylania rozpisek? 2 dni to bardzo malo, zeby przemyslec zmiany.

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

Nie przedłużamy terminu nadsyłania rozpisek. Potrzebujemy trochę czasu aby je sprawdzić, wydrukować no i przygotować odpowiednią liczbę stołów+blatów+ich transport. Zatem im szybciej będziemy mieli listę graczy tym lepiej.

Do piątku do północy jest wystarczająco czasu aby zrobić i 20 rozpisek. Nadal można też przesłać rozpę do północy w poniedziałek za 2pkt.
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

mozna nawet zrobic 1000, ale warto by je potestowac. A zmieniliscie zasady mastera na 2 dni przed wyslaniem rozp.

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

Shino pisze:mozna nawet zrobic 1000, ale warto by je potestowac. A zmieniliscie zasady mastera na 2 dni przed wyslaniem rozp.
+1, dla niektórych armii zmiana jest zasadnicza.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

U mnie się co prawda nic nie zmienia, ale myślę, że powinniście dać czas co najmniej do niedzieli wieczorem. W sobotę będzie przecież jeszcze kilka lokali na zasady BOBa, a w niektórych armiach trochę się pozmieniało.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

OK, to żeby wilk był syty i owca cała, to gracze armii, którym Draft 3.5 zmienił cokolwiek w stosunku do 3.0, czyli:
- WE
- BoC
- DoC
mają +4punkty za nadesłanie rozpy do 6 kwietnia do godz. 23:59.

Mam nadzieję, że wszystkim to pasuje :)

PS. proszę mimo wszystko wyślijcie zgłoszenie (nawet bez rozpy) w piątek, co byśmy już w sobotę wiedzieli na ile osób szykować turniej,ok ?

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

Post autor: Rince »

Ale mnie tez zmienil... I ogrom tez. I hajom, I imperium... Tak to sobie mozna debatowac w nieskonczonosc... Demony sie zmienily, meta sie zmienila, kazdy musi przerobic rozpy... Oczywiscie przesadzam, ale kurcze, dajcie po prostu wszystkim tyle samo czasu. Niech ludzie wysla zgloszenia bez rozp do piatku, a rozpy do niedzieli i tyle.
Obrazek
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".

Awatar użytkownika
Wojtuś
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Wojtuś »

Haje się mają dobrze :)
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Rince pisze:Ale mnie tez zmienil... I ogrom tez. I hajom, I imperium... Tak to sobie mozna debatowac w nieskonczonosc... Demony sie zmienily, meta sie zmienila, kazdy musi przerobic rozpy... Oczywiscie przesadzam, ale kurcze, dajcie po prostu wszystkim tyle samo czasu. Niech ludzie wysla zgloszenia bez rozp do piatku, a rozpy do niedzieli i tyle.
+1
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Przyszły dzisiaj nagrody z MicroArtStudio. Za co sponsorom bardzo gorąco dziękujemy.

W związku z tym miejsca 4-10 oraz posiadacz najładniejszej armii otrzymają blisterki firmy MicroArtStudio (markery, wypasione podstaki etc.).

PS. Termin nadsyłania rozp jest znany od miesiąca. Są na to jeszcze całe dwa dni. Proszę zatem podsyłać i nie mazgaić się. Temat zamknięty.

Awatar użytkownika
Cauliflower
Ciśnieniowiec

Post autor: Cauliflower »

Dostałem info, że John (nasz niemiecki fumfel, co grał z chłopakami na tgm w zeszły weekend) przyjeżdża do Białego! :wink:
Zadbajmy, żeby wywiózł tak zajebiste wrażenia jak nasza ekipa wywiozła z Niemiec :)

pozdro!
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Obrazek

Bretonnian
Falubaz

Post autor: Bretonnian »

Ja Ja Achtung Sir ! Johann to mega zajebisty koleś, szkoda że muszę odpuścić Biały :roll: :(

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Zgadza się, ekipa z Niemiec w tym roku przyjedzie w poszerzonym składzie ;-) Niemcy to fajne chłopaki i dobre imprezy z nimi są :)

http://www.youtube.com/watch?v=00h3AWk2N0E

Uwaga! Mamy 30 miejsc w akademikach na noc z soboty na niedzielę i 15 z piątku na sobotę. Cena 40zł za osobę za noc. W cenie łózko, pościel, prysznic. Akademiki znajdują się na miejscu turnieju, można przejść w klapkach :)
Do środy musimy zarezerwować miejsca, także jeśli ktoś jest zainteresowany a jeszcze nie zgłosił się PMką do Khanrada to proszę najpóźniej do wtorku wieczorem do niego napisać.

mlepkows
Wodzirej

Post autor: mlepkows »

Będę szukał ekipy do samochodu. Max 3 osoby (4 jeżeli chcecie się gnieździć na tylnej kanapie). Wyjazd raczej w sobotę rano z Warszawy (piątek wchodzi chyba w grę, można się dogadać w razie co).

Jeżeli ktoś chce kimać w akademiku (z naciskiem na kimać :wink: ) to może zgadać się ze mną do pokoju.

Maciek

Awatar użytkownika
marvin
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: marvin »

Również szukam ekipy do auta.3 osoby, sobota rano wyjazd z Wawy. Pisać na priv :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
Front-Wschodni
Warzywo

Post autor: Front-Wschodni »

Z dniem dzisiejszym dochodzą kolejne nagrody :) Tym razem dziękujemy naszemu Sponsorowi: Sklep Gryfan (http://www.gryfan.com) za:

- High Elf Silver Helms box
- High Elf Great Eagle
- Grimm Burloksson
- Krell Lord of Undeath
- Farbki Citadel x 7

Inferno
Falubaz

Post autor: Inferno »

Jedzie może ktoś w czwartek do Białegostoku?

Awatar użytkownika
Malin
Kretozord
Kontakt:

Post autor: Malin »

poszło zgłoszenie

SIŁA!
Obrazek

Awatar użytkownika
Sill
Falubaz

Post autor: Sill »