Dark Riders
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Dark Riders
witam Oto moja ostatnia praca. Oddzial malowany jest oczywiscie pod schemat kolorystyczny mojej armii tak samo jak podstawki (detale na podstawkach nie pomalowane ale tym zajme sie kiedy indziej) Glosy krytyki mile widziane
- Kedziorson
- Masakrator
pięęęękniutcy są:D:D
brava za pomysł i wykonanie:D
brava za pomysł i wykonanie:D
Super , fajnie ze grzywy pocisnales tak samo jak pegaziatka
Btw. twoje tempo malowania mnie przeraza Chcialbym chociaz w polowie tak szybko malowac
Btw. twoje tempo malowania mnie przeraza Chcialbym chociaz w polowie tak szybko malowac
na podstawkach jest masa modelarska firmy maimeri "cracking paste"ZłO pisze: powiedz mi co jest na podstawkach?? co to i z czego to??
Dzieki wszystkim za komenty
Od jutra ruszaja prace nad staroedycyjmymi kusznikami
Ostatnio zmieniony 15 paź 2007, o 21:39 przez SexRocket, łącznie zmieniany 1 raz.
a czy mi się wydaje, czy pomieszałeś NMM na ramionach ze zwyklym metaliciem na koncu spearów? IMO to troche się gryzie...
i jeszcze pytanko - czy ja dobrze widze ze pociągnełeś ostrza spearów blue inkiem?
p.s. masz człowieku tempo malowania... oj masz....
i jeszcze pytanko - czy ja dobrze widze ze pociągnełeś ostrza spearów blue inkiem?
p.s. masz człowieku tempo malowania... oj masz....
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
to nie champion tylko muzyk, a hełm nie jest NMM tylko po prostu szary (tez mam ten problem, bo czesc mojej armii ma po prostu szare naramienniki i czesc uwaza ze to NMM :/ )Fingor pisze:Nie pasuje niemetaliczny hełm czempiona. Poza tym super!
co do figurek to technicznie ładnie to wyglada.. jednak te grzywy koni IMO w ogole nie pasuja.. u jednego pegaza to bylo OK, ale w wiekszej ilosci modeli to zaczyna juz zle wygladac.. w ogole nie pasuje mi to do DE.
no i Ci jeźdźcy sa troche za mało DARK
pozdrawiam
alternatywne kolorki:)..
technika malowania super..raczej nie bylbym w stanie tak tego pomalowac..
logika malowania hmm..
wyglądają troszkę za bardzo jak nightmary (takie jak w swiecie fantazy a nie kościotrupie jakies:P) lub jakieś ogniste rumaki..
Całość ocenie na 4- ...
mimo to podziwiam prace.przyjemne dla oka. .
pozdrawiam
technika malowania super..raczej nie bylbym w stanie tak tego pomalowac..
logika malowania hmm..
wyglądają troszkę za bardzo jak nightmary (takie jak w swiecie fantazy a nie kościotrupie jakies:P) lub jakieś ogniste rumaki..
Całość ocenie na 4- ...
mimo to podziwiam prace.przyjemne dla oka. .
pozdrawiam
Ładne czyste malowanie, tecznicznie nie ma sie czego przyczepić ale moim zdaniem dobór kolorów pod klimat jest średni, jakoś do mnie nie przemawia. Wyglądaja właśnie jak z bajki a mało poważnie. Szary hełm czempiona też mi nie pasujen nie wiem co jest na podstawkach ale troche wygląda to jakby jechali po rozsypanych czipsach....- kolejny motyw bajkowy, bardzo fajne płaszcze. Podsumowując uważam, że malowanie świetne technicznie, wykonanie czyste i dość oryginalne ale zbyt bajkowe jednoczesnie i do mnie nie przemawiają, wiadomo o kolorach nie ma co gadać, ale uważam że przez to tracą na klimacie.
SexRocket - całą armię masz w stylu "Ogień, zło i mrok - spółka z o.o."?
Genialnie to wygląda - jeźdźcy zagłady na swych ognistych rumakach... Idealnie
Genialnie to wygląda - jeźdźcy zagłady na swych ognistych rumakach... Idealnie
Chieftain (Skaven Hero - 45pkt.) Toughness: 4
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie
Goblin Big Boss (Goblin Hero - 35pkt.) Toughness: 4
Elf Prince (High Elf Lord - 150pkt.) Toughness: 3
I gdzie tu sprawiedliwość na świecie
Sądzę że będzie to najładniejsza armia DE (na równi z Jankielowską) na Polskich stołach. Wygladają zajbiście. Malowanie tez git.
Nazwa Dark Elves nie mowi ze muszą być malowani na ciemno, chodzi o ich charakter...
Nazwa Dark Elves nie mowi ze muszą być malowani na ciemno, chodzi o ich charakter...
-
- Kretozord
petarda, chcę z tym zagrać
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash