Niezwykli
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Ja też mam ciężkie studia i nie tylkoSzaman pisze:w tym temacie wszyscy spamuja o wszystkim... a najwiecej Fanatyk, ktory podobno ma ciezkie studia

Prawda jest niestety smutna, nie udaje mi się zbliżyć do spamowskaźnika Tomasha bliżej niż na jakieś 130 postów

A skoro ja nie mogę, cóż dopiero mówić o spamie Fanatyka

My tylko w tym temacie, administracja ma zwyczaj spamować wszędzie.Szaman pisze:w tym temacie wszyscy spamuja o wszystkim...
A, zabolało, jak zwiastun wam wymyśliłem, co, Spamanku?Szaman pisze: a najwiecej Fanatyk, ktory podobno ma ciezkie studia

Fanatyk ma ciężkie studia dlatego pisze na forum żeby być na prostej. Do tego jutro kupuje sobie fajeczkę żeby mniej na forum siedzieć.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
...ale okazało się, że łatwiej na forum...pingus pisze:Też kiedyś tak myślałem..Skavenblight pisze:Lepiej znaleźć sobie dziewczynęFanatyk pisze:Fanatyk ma ciężkie studia dlatego pisze na forum żeby być na prostej.
"podrywać mężatkę głupimi tekstami o majtkach"

[cytat oryginalny by ziomo, więc za prawdziwość nie odpowiadam]
zapamietaj sobie - administracja nie spamujeKatylina pisze:My tylko w tym temacie, administracja ma zwyczaj spamować wszędzie.Szaman pisze:w tym temacie wszyscy spamuja o wszystkim...

nie jestes w stanie wymyslic nic, co by mnie zabolaloKatylina pisze:A, zabolało, jak zwiastun wam wymyśliłem, co, Spamanku?Szaman pisze: a najwiecej Fanatyk, ktory podobno ma ciezkie studia![]()

fajeczka ma uczynic studia latwiejszymi? nie bede pytal, czym zamierzasz ja nabijac...Katylina pisze:Fanatyk ma ciężkie studia dlatego pisze na forum żeby być na prostej. Do tego jutro kupuje sobie fajeczkę żeby mniej na forum siedzieć.

"I fart in your general direction" 

Jedni mają rower, inni funkcje admina na forum z zezwoleniem na spamowanie.Szaman pisze: ale teraz ma rower
Nie doradzisz.
Nie, administracja po prostu wyraża swoje zdanie niekoniecznie na temat.Szaman pisze: zapamietaj sobie - administracja nie spamuje
Trzeba mieć fantazję dziadkuSzaman pisze: nie jestes w stanie wymyslic nic, co by mnie zabolalo![]()

Myślałem żeby zmielić podręczniki do warhammera i tym - ale potem ktoś mądry mi powiedział żebym niedorobionego i przepłaconego crapu nie palił bo po co szkodzić sobie.Szaman pisze: fajeczka ma uczynic studia latwiejszymi? nie bede pytal, czym zamierzasz ja nabijac...
Aromatyzowany tytoń, ot co.
ciesze sie, ze sie rozumiemyKatylina pisze:Nie, administracja po prostu wyraża swoje zdanie niekoniecznie na temat.Szaman pisze: zapamietaj sobie - administracja nie spamuje

trzeba miec fantazje i pieniadze, synkuKatylina pisze:Trzeba mieć fantazję dziadkuSzaman pisze: nie jestes w stanie wymyslic nic, co by mnie zabolalo![]()
![]()

jeszcze sie nie nauczyles, ze jezdzenie po GW nie robi na mnie wrazenia?Katylina pisze:Myślałem żeby zmielić podręczniki do warhammera i tym - ale potem ktoś mądry mi powiedział żebym niedorobionego i przepłaconego crapu nie palił bo po co szkodzić sobie.Szaman pisze: fajeczka ma uczynic studia latwiejszymi? nie bede pytal, czym zamierzasz ja nabijac...

pal sobie co chcesz - pewnie z braku dziewczyny impotencja Ci nie straszna

"I fart in your general direction" 

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
I do tego wiedzieć co wyjdzie za pół roku ale nie móc powiedzieć mimo że się widziałoSzaman pisze:trzeba miec fantazje i pieniadze, synkuKatylina pisze:Trzeba mieć fantazję dziadkuSzaman pisze: nie jestes w stanie wymyslic nic, co by mnie zabolalo![]()
![]()
![]()

O, to to!Szaman pisze:zapamietaj sobie - administracja nie spamujeKatylina pisze:My tylko w tym temacie, administracja ma zwyczaj spamować wszędzie.Szaman pisze:w tym temacie wszyscy spamuja o wszystkim...![]()
Zapamiętać:
1. Admin nie spamuje ani nie śmieci na forum. Admin robi testy obciążeniowe forum.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt: