Tak do końca nie wiedziałęm gdzie ten topic wkleić.
Mianowicie mam 600 zł. Moje pytanie brzmi czy jestem w stanie za tę kwotę kupić solidny aparat ,za pomocą którego będę robił wystarczająco dobre zdjęcia moim pociechą aby móc je na forum zamieszczą np?
Jeśłi tak poprosiłbym linki do sklepów z aparatmi z wyszczególnieniem danego egzemplarza.
Z góry dziękuję
Jaki aparat??
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
Mój aparat
Zdjęcia robione za jego pomocą
A tak prawda, że poza aparatem równie ważne, albo nawet ważniejsze jest cale otoczenie. Poza aparatem używam jeszcze statywu (niezbędne), namiotu bezcieniowego(zbędne, ale pomocne), 2 dobrych lampek z białym światłem (jedna jest niezbędna) i tła (wystarczy biała kartka).
Zdjęcia robione za jego pomocą
A tak prawda, że poza aparatem równie ważne, albo nawet ważniejsze jest cale otoczenie. Poza aparatem używam jeszcze statywu (niezbędne), namiotu bezcieniowego(zbędne, ale pomocne), 2 dobrych lampek z białym światłem (jedna jest niezbędna) i tła (wystarczy biała kartka).
- GreatTaurus
- Chuck Norris
- Kontakt:
Morten, poszukaj na fotopolis.pl poradnika dla kupujących cyfraki - jest ładnie wyszczególnione: przedział cenowy/ zastosowania/ itp.
ja bardziej siedzę w analogach, ale jak coś to chętnie pomogę.
i tak jak pisze MuK - statyw się przyda, nawet najgłupszy najtańszy z Media Markt czy innego allegro będzie ok.
ja bardziej siedzę w analogach, ale jak coś to chętnie pomogę.
i tak jak pisze MuK - statyw się przyda, nawet najgłupszy najtańszy z Media Markt czy innego allegro będzie ok.