Tarnów, 12.04.2014, 2400 ETC, Makowy Las
Re: Tarnów, 12.04.2014, 2400 ETC, Makowy Las
Zapraszam serdecznie Niestety, jeszcze przy tym turze nie będzie przedpłat, małe problemy z ogarnięciem konta
Let the River of Blood flow...
Jakoś tak wyszło że Dydu nie był zbyt pewien czy da radę, a reszta czekała na info o transporcie.
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator
Byłeś tak pijany że nie pamiętasz kto był na turniejuOpos pisze:O przepraszam, byłem w knajpie na Kazimierzu na turnieju
Wisła Kraków.
Tak tragicznie nie było, ale niewiele brakowało Knajpa to nie dobre miejsce na battla
Tak na marginesie, co by nie było takich jaj jak ostatnio z jedzeniem (pół bitwy straciłem ), w cenie wejścia będzie pizza, a dokładnie połówka pizzy do spółki ze współpochłaniaczem, właśnie przeszukuję oferty za czymś ciekawym Do wyboru razem z "partnerem" od paszy powinny być 2-3 pizze
Tak na marginesie, co by nie było takich jaj jak ostatnio z jedzeniem (pół bitwy straciłem ), w cenie wejścia będzie pizza, a dokładnie połówka pizzy do spółki ze współpochłaniaczem, właśnie przeszukuję oferty za czymś ciekawym Do wyboru razem z "partnerem" od paszy powinny być 2-3 pizze
Let the River of Blood flow...
Serio chcecie grać na draft 3.0?
Po co zapytam?
Po co zapytam?
Wisła Kraków.
To czemu również w sobotę grają na masterze na drat 3.5?
Wisła Kraków.