05.04 Bielsko Biała PRE DMŚ!!!!!!
- Big Boss M.
- Falubaz
Re: 05.04 Bielsko Biała PRE DMŚ!!!!!!
Dzis wieczorem będą, jak wrócę z pracy;)
- Big Boss M.
- Falubaz
Serdecznie Dziękuję wszystkim za przybycie.
Wynii:
1. Szaitis 68pkt
2. Eltharion 52
3. Big Boss 44
4. Spawn 44
5. Młynek 43
6. Benek 43
7. Qc 43
8. Lothar 41
9. Młody Kocoń 41
10. Ajt 38
11. Solo 36
12. Krzemi 22
13. Redek 27
14. Sly 15
15. Kofta 5
16. Jasif 4
15. Kofta
16 Jasif
Wynii:
1. Szaitis 68pkt
2. Eltharion 52
3. Big Boss 44
4. Spawn 44
5. Młynek 43
6. Benek 43
7. Qc 43
8. Lothar 41
9. Młody Kocoń 41
10. Ajt 38
11. Solo 36
12. Krzemi 22
13. Redek 27
14. Sly 15
15. Kofta 5
16. Jasif 4
15. Kofta
16 Jasif
Ostatnio zmieniony 10 kwie 2014, o 10:17 przez Big Boss M., łącznie zmieniany 1 raz.
oddać mi kostkę proszę! czerwono czarna z złotymi kółęczkami!
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
no ja tez zrbiłem 7-13 a nie 2-18 z Szaitisem
ale to podobno niewiele zmienia 

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
- Big Boss M.
- Falubaz
Trochę za późno chłopaki.
qc- mam Twoją kostke.
Mam też miarkę gw opisaną Irek.
qc- mam Twoją kostke.
Mam też miarkę gw opisaną Irek.
Dlaczego za późno ? czasem poprawia się wyniki które są już podane w rankingu na stronce.
Ty na pewno jesteś z legionu ? bo ten Legion który kojarzę cechuje się chęciom, zapałem, dobrym gustem i smakiem oraz honorem.
Może jednak serce białe jak czarna 8 bila w twojej klacie bije
?
zazdrość, zawiść, żal, nienawiść ?
Ty na pewno jesteś z legionu ? bo ten Legion który kojarzę cechuje się chęciom, zapałem, dobrym gustem i smakiem oraz honorem.
Może jednak serce białe jak czarna 8 bila w twojej klacie bije

Raczej "chęcią" niż "chęciom".Solo pisze:Dlaczego za późno ? czasem poprawia się wyniki które są już podane w rankingu na stronce.
Może jednak serce białe jak czarna 8 bila w twojej klacie bije?
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
sorry Laik już nie będę bo znowu wystrzelisz
https://www.youtube.com/watch?v=0tuX9DTUzGA

Marcin mi znalzł ksotke jest spoko! chcoiaz szkoda ze wynikow nie poprawi 

- Big Boss M.
- Falubaz
Poprawiłem nic to nie zmienia, bo:
Adam miał 42pkt dodałem mu 1 i ma 43 ale niewyprzedzi Benka bo to już kwestia małych pkt a tego juz cofał nie będę więc ma 43 pkt tak jak reszta.
Ty też miałeś 43, dodałem Ci 1 i masz 44pkt, i podobnie jak przy Adamie nie będę zgłębiać się w małe punkty już po turnieju. Ale pozycję Ci poprawie.
Spawn miałeś dużo czasu po bitwie z Solem mogliście to wtedy dokładnie policzyć i nie było by całego bałaganu.
Następnym razem radzę pożądnie wypełniać pole Małych pkt. w sytuacji kiedy 2-3 osoby mają tyle samo dużych pkt poprawne wypełnienie ( o ile ktoś wogóle wypełnił) małych pkt skutkuje pozycją wyższą od osoby która tego nie zrobiła.
Nie mam zamiaru po turnieju zgłębiać się kto ktomu co jeszcze zabiał a o czym zapomniał przy liczeniu.
Adam miał 42pkt dodałem mu 1 i ma 43 ale niewyprzedzi Benka bo to już kwestia małych pkt a tego juz cofał nie będę więc ma 43 pkt tak jak reszta.
Ty też miałeś 43, dodałem Ci 1 i masz 44pkt, i podobnie jak przy Adamie nie będę zgłębiać się w małe punkty już po turnieju. Ale pozycję Ci poprawie.
Spawn miałeś dużo czasu po bitwie z Solem mogliście to wtedy dokładnie policzyć i nie było by całego bałaganu.
Następnym razem radzę pożądnie wypełniać pole Małych pkt. w sytuacji kiedy 2-3 osoby mają tyle samo dużych pkt poprawne wypełnienie ( o ile ktoś wogóle wypełnił) małych pkt skutkuje pozycją wyższą od osoby która tego nie zrobiła.
Nie mam zamiaru po turnieju zgłębiać się kto ktomu co jeszcze zabiał a o czym zapomniał przy liczeniu.