Rękawica na stół (c.d.)

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Trojek
Mudżahedin

Rękawica na stół (c.d.)

Post autor: Trojek »

Ja mam takie pytanie, Ploty i mloty maja w swoim zalozeniu byc spamem. Jak pamietam idee JJ na tworzenie tego to tu sie o niczym sensownym nie gada, wiec czemu mode moderuje i banuje i blokuje zanim ktokolwiek kogo obrazil? Tym bardziej ze czasem wystarczy wymoderowac tylko posty... Rozumiem podtekst czerwonego loga BP, ale czy to aby nie przesada?

Ja chce np. wyrazic moj poglad ze JJ strasznie kantuje i mnie wielokrotnie zranil, czesto szlocham nocami wspominajac jego nieczyste zagrania i to na prawde mnie boli... psycholog kazal wyzucic to z siebie: JJ rzadam satysfakcji! A przede wszystkim zadam prawa do wyrazania mojego pogladu w sposob nie skrepowany, puki nikogo tym nie krzywdze, a JJ wie ze jest walkarzem i na pewno zrozumie :)

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Trojek pisze:Ja chce np. wyrazic moj poglad ze JJ strasznie kantuje i mnie wielokrotnie zranil, czesto szlocham nocami wspominajac jego nieczyste zagrania i to na prawde mnie boli...
To sobie we dwóch założymy grupę wsparcia, Trojku :D

A co do meritum: owszem, PiM z założenia są podforum na wszelkie offtopiki i śmieci. Co nie zmienia faktu, że pewne "zasady obowiązują" ;) a Bartka wizja PiM jest inna od pomysłu na tzw. "Karczmę Pod Brykającym Balcerem" (miało być takie podforum na offtopic, bez żadnych zasad - flejmy, trollowanie i błoto- oraz mięsomiotacze na porządku dziennym). Znaczy, dziczy w "Płotach i Młotach" nie będzie i bardzo mi się to podoba, nie pamiętam zresztą żeby komuś się moderowanie uprawiane przez Bartka naprawdę nie podobało.

Nie będzie Cię tu nikt cenzurował - że JJ jest wałkarzem pierwszej wody to wiedzą wszyscy, a jak ktoś nie wie, powinien się niezwłocznie dowiedzieć przed grą z tym pozornie sympatycznym i wyluzowanym panem w średnim wieku ;)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Post autor: b_sk »

Hola, hola, ja nic nie wymoderowałem nikomu od dobrych kilku miesięcy, tylko bana dla Saurus Powera załatwiłem, ale to mu się akurat należało i ze dwa głupie tematy zamknąłem. Spam jak najbardziej toleruję ale w miarę sensowny. Na przykład kibicowskiego flame'a nie ruszałem bo coś sobą reprezentował, ale tematy w których 6 userów po kolei pisze posty, że nie rozumie tematu to jednak lekkie przegięcie. :wink:
A licky boom boom down!!!

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Tomash pisze:
Nie będzie Cię tu nikt cenzurował - że JJ jest wałkarzem pierwszej wody to wiedzą wszyscy, a jak ktoś nie wie, powinien się niezwłocznie dowiedzieć przed grą z tym pozornie sympatycznym i wyluzowanym panem w średnim wieku ;)
Właśnie zrujnowałeś mi dzieciństwo niszcząc moich bohaterów. Zupełnie serio mówię. Pierwszy raz o tej stronie JJ'a słyszę.

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Katylina pisze:Zupełnie serio mówię.
...jako jedyny chyba w całym tym temacie ;)
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Tomash pisze:
Katylina pisze:Zupełnie serio mówię.
...jako jedyny chyba w całym tym temacie ;)
Przez Ciebie i Twoje poczucie humoru zacznę palić fajkę. Możesz być z siebie dumny - właśnie wpędziłeś mnie w nawyk.

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

W nawyki i nałogi ludzie sami się wpędzają, zwłaszcza Ci o słabym charakterze. Gdybym tak łatwo łapał nowe nałogi od kretynizmów, w ciągu 2 lat rządów PiSu już dawno bym sobie sprzedał złoty strzał z kompotu ;)

Awatar użytkownika
Jedy Knight
Forma Skrótowa

Post autor: Jedy Knight »

Katylina pisze:
Tomash pisze:
Właśnie zrujnowałeś mi dzieciństwo niszcząc moich bohaterów. Zupełnie serio mówię. Pierwszy raz o tej stronie JJ'a słyszę.
Jeszcze za chwilę okaże się, że Świętego Mikołaja nie ma…

Maskowanie się coraz trudniej mi przychodzi.
W sobotę w toalecie, Tomash nie dość, że nakrył mnie z Trojkiem na przestępczej działalności (choć pewnie Trojek napisze, że tylko wykraczaliśmy) – to jeszcze prawie mi udowodnił wał sprzed dwóch lat…
Do rana zasnąć nie mogłem i szlochałem.
Ameryka Południowa „dze only solution” . Ale ten azyl dla podstarzałych dyktatorów i faszystów nie jest już tak bezpieczny jak kiedyś…
A propos faszystów forumowych – znana jest teoria ewolucji JJ’a – od anarchisty do czekisty. B_Sk, znany wichrzyciel i anarchista NG, jak tylko dostał w łapy moderaturę na BP stał się miłośnikiem ładu i porządku.
Problem z Plotami i Młotami na BP to nie to, że są za mocno moderowane, tylko, że są zbyt głupie.
Ale to już nie jest winą administracji.
Jeśli zaś np. Fluffi wyciął jakiś podjazd Trojka na siebie – to splewił i tyle.
Wszyscy oszuści są równi – choć niektórzy są bardziej równi od innych.
Ja należę do najrówniejszych, choć na propozycję ssania zareagowałem bardzo gwałtownie.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Jedy Knight pisze:
Jeszcze za chwilę okaże się, że Świętego Mikołaja nie ma
:cry:
A Królik Wielkanocny?
A Zębna Wróżka?
:cry:
Zniszczyliście mi dzieciństwo, barbarzyńcy.

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Post autor: b_sk »

Katylina pisze: ...A Zębna Wróżka?...
Istnieje. Widziałem taki film z Edwardem Nortonem i Anthonym Hopkinsem i tam była.
A licky boom boom down!!!

Awatar użytkownika
Jedy Knight
Forma Skrótowa

Post autor: Jedy Knight »

To Wróżka Zębuszka, wy... alfabeci.. wy....
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Jedy Knight pisze:W sobotę w toalecie, Tomash nie dość, że nakrył mnie z Trojkiem na przestępczej działalności (choć pewnie Trojek napisze, że tylko wykraczaliśmy) – to jeszcze prawie mi udowodnił wał sprzed dwóch lat…
Do rana zasnąć nie mogłem i szlochałem.
Żebyś Ty wiedział jak moje życie legło w gruzach, kiedy się dowiedziałem że zasadziłeś mi wała i w ten sposób uratowałeś remis, przez co dwa lata temu na Narbutta byłem w trzeciej dziesiątce, zamiast należnej mi drugiej. Normalnie miałem się już obciąć na emogrzywę i zafarbować na czarno.

Awatar użytkownika
Fluffy
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Fluffy »

:shock: :shock: :shock: :shock:
wypraszam sobie!!
Ja tam tylko Trojkowi wyrzucenie rpzez okno obiecałem, nic więcej.. To twardogłowy goblin, przezył to raz to przezyje i drugi
:D :D :D

Awatar użytkownika
Trojek
Mudżahedin

Fluffy pisze:
:shock: :shock: :shock: :shock:
wypraszam sobie!!
Ja tam tylko Trojkowi wyrzucenie rpzez okno obiecałem, nic więcej.. To twardogłowy goblin, przezył to raz to przezyje i drugi
:D :D :D
Fluffy.... ja obraz jak leze morda na chodniku i spogladam w otwarte na I pietrze okno a tam Twoja rodasna osoba rzuca 50 zl i krzyczy "najlepiej Bolsa kup" bede do smierci pamietal...

I nic zlego nie mowilem, ja tylko sugerowalem ze Fluffy ma zmysl rodzicielski i swietnie pocieszylby 12 latka :D co takze wymoderowano!

Ale dobrze, zmienmy temat, dosc obrzucania siebie blotem....

... znajdzmy jakis neutralny temat!

... moze poobrzucajmy blotem Barba, jest bezbronny bo go tu nie ma i nie moze sie bronic! Ja np. pamietam jak on kiedys tlumaczyl 10 latkowi na 1 stole w 5 bitwie mastera ze jego BK wala z dwoch szeregow w szarzy bo maja lance... moze zbanujemy go na turniejach? I zabronimy jezdzic metrem :D

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Wyrzuciliście kogoś z I piętra?

Mental...

Awatar użytkownika
Trojek
Mudżahedin

Katylina pisze:Wyrzuciliście kogoś z I piętra?

Mental...
Nie my wyrzucilismy tylko Fluffy i nie kogos tylko mnie!

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Na Narbutta czy gdzie? I żyjesz?

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

a kupiles tego Bolsa? ;-)
Obrazek

Awatar użytkownika
Trojek
Mudżahedin

Katylina pisze:Na Narbutta czy gdzie? I żyjesz?
W Katowicach :) zyje, to bylo raptem jakies 3-4 m. bo parter byl troche ponizej lini chodnika, ale bolalo jak cholera...

Tak kupilem Bolsa :lol2:

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Post autor: Lunn »

to taki troszeczkę dżakas urządziliście :P

ODPOWIEDZ