Kacpiego Tomb Kingi i Chaos Dwarfy
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Kacpi 1998
- Masakrator
Kacpiego Tomb Kingi i Chaos Dwarfy
Witam !
maluję od 2 lat a sam mam ich 15 i nie jestem jakimś pro malarzem ale myslę, że moje figsy znajdą kilku amatorów
niedawno zacząłem malować armię tomb kingów i zamierzam wrzucać zdjęcia co tydzień/kilka dni ponieważ chciałbym na podobnym poziomie pomalować armię na 2700pkt na DMP i konwent fantastyki w Kielcach
mam nadzieję, że mnie choć trochę zmotywujecie do działania
nie umiem jeszcze do końca robić zdjęć ale myslę, że to się zmieni
liczę na jakąś konstruktywną krytykę lub drobną pochwałę, na pierwszy rzut idzie skorpion
maluję od 2 lat a sam mam ich 15 i nie jestem jakimś pro malarzem ale myslę, że moje figsy znajdą kilku amatorów
niedawno zacząłem malować armię tomb kingów i zamierzam wrzucać zdjęcia co tydzień/kilka dni ponieważ chciałbym na podobnym poziomie pomalować armię na 2700pkt na DMP i konwent fantastyki w Kielcach
mam nadzieję, że mnie choć trochę zmotywujecie do działania
nie umiem jeszcze do końca robić zdjęć ale myslę, że to się zmieni
liczę na jakąś konstruktywną krytykę lub drobną pochwałę, na pierwszy rzut idzie skorpion
Ostatnio zmieniony 13 paź 2014, o 16:14 przez Kacpi 1998, łącznie zmieniany 6 razy.
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Podoba mi się, jest dość oldschoolowy. Witamy kolejnego Tomb Kinga na pokładzie, nie jest nas zbyt wielu.
- Kacpi 1998
- Masakrator
Na razie będę miał egzaminy i jakieś pierdoły więc fotek będzie mniej ale bliskie dokończenia są ushabti, priest i 10 łuczników
Ładnie i czysto ale zbyt święcący lakier. Wydaję mi się, że powinieneś stosować mat doda lepszego efektu
- Kacpi 1998
- Masakrator
mnie się tm podoba bo porównywałem efkty na tych samych modeach przed i po lakierze
i jest fluffowo ''stworzone z połączenia kamienia, metalu, LAKIEROWANEGO drewna i kości''
po trawce jest mi dobrze
nie udała mi się podstawka przez stary wash i wszystkie złe miejsca przykrywałem tuftami a pozostałe figsy będą miały 0-2 kępki na podstawkach
to nie złoto tylko miedź, złoto będzie na innych
i jest fluffowo ''stworzone z połączenia kamienia, metalu, LAKIEROWANEGO drewna i kości''
po trawce jest mi dobrze
nie udała mi się podstawka przez stary wash i wszystkie złe miejsca przykrywałem tuftami a pozostałe figsy będą miały 0-2 kępki na podstawkach
to nie złoto tylko miedź, złoto będzie na innych
- Cookie Monster
- Łysy oszukista
Fajnie jest, fluff fluffem ale świeci się jak psu jajca:D
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
- Kacpi 1998
- Masakrator
jaja mojego labradora się w ogóle nie świecą...Cookie Monster pisze: świeci się jak psu jajca:D
- Kacpi 1998
- Masakrator
chyba po rosyjskich grzybkachNokimam pisze: wygląda jak żywy
dzięki za komentarze (nawet te o genitaliach), motywacja jest , może jeszcze dziś coś wrzucę
wylicytowałem przed chwilą 3 ushabti, więc będzie co malować
Ostatnio zmieniony 11 kwie 2014, o 17:02 przez Kacpi 1998, łącznie zmieniany 2 razy.
Zupełnie mi to "się świecenie" nie przeszkadza, chociaż ostatnio stawiałeś już na stół lepiej pomalowane figurki. A poza tym gramy przy takim świetle, że w praktyce wychodzi "mat"
Kacpi, wrzucaj więcej - po jednym modelu trudno Kolegom uchwycić i ocenić ideę, klimat i zgranie całości.
Ode mnie masz plusy za to, że: czyściutko i schludnie, dokładnie, w klimacie, kompletnie i kompleksowo (podstawki, mój grzech najcięższy).
A tak przy okazji zupełnie - zawsze mi się wydawało, że "kości z piasku" są jasniejsze i bardziej, hmmm... wyblakłe? Ale to tylko moje wrażenie, zaś Twoja koncepcja jest Twoja
Kacpi, wrzucaj więcej - po jednym modelu trudno Kolegom uchwycić i ocenić ideę, klimat i zgranie całości.
Ode mnie masz plusy za to, że: czyściutko i schludnie, dokładnie, w klimacie, kompletnie i kompleksowo (podstawki, mój grzech najcięższy).
A tak przy okazji zupełnie - zawsze mi się wydawało, że "kości z piasku" są jasniejsze i bardziej, hmmm... wyblakłe? Ale to tylko moje wrażenie, zaś Twoja koncepcja jest Twoja
- Kacpi 1998
- Masakrator
znajdą mnie wszędzie...
przy naszym świetle kasztany są dobrze pomalowane
przy naszym świetle kasztany są dobrze pomalowane
Ostatnio zmieniony 11 kwie 2014, o 14:54 przez Kacpi 1998, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kacpi 1998
- Masakrator
Ushabti !
jak zwykle walka z aparatem była zażarta ale wyszło jak wyszło, proszę o jakieś porady związane z fotografowaniam lub doświadczenia z Cannon EOS 60D
jak zwykle walka z aparatem była zażarta ale wyszło jak wyszło, proszę o jakieś porady związane z fotografowaniam lub doświadczenia z Cannon EOS 60D
skorpionek bardzo fajny. + za użycie samych tuftów. Lakier błyszczący w takim wykonaniu jest jak najbardziej na miejscu