Diablo III

Moderator: Zaklinacz Kostek

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
MomoTheKiller
Chuck Norris

Re: Diablo III

Post autor: MomoTheKiller »

U mnie działa, ja na nawet nie musiałem nic instalować bo grałem na patch 2.0.1
Wpisałem tylko grę w "dodaj grę" na Bnet.

Zabiłem wczoraj manuela na normalu Krzyżowcem, mam 42 lvl :) robię po staremu całość. Mogę rzec że dużo fajnych legendarnych leci.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.

Awatar użytkownika
Okoń
Masakrator

Post autor: Okoń »

MomoTheKiller pisze:U mnie działa, ja na nawet nie musiałem nic instalować bo grałem na patch 2.0.1
Wpisałem tylko grę w "dodaj grę" na Bnet.

Zabiłem wczoraj manuela na normalu Krzyżowcem, mam 42 lvl :) robię po staremu całość. Mogę rzec że dużo fajnych legendarnych leci.
Bo też jest coś takiego, że jak pierwszy raz daną postacią zabijasz konkretnego bossa, to masz lepszego dropa. :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
Azgaroth
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Azgaroth »

Okoń pisze: Bo też jest coś takiego, że jak pierwszy raz daną postacią zabijasz konkretnego bossa, to masz lepszego dropa. :wink:
Dokładnie - a na każdym levelu trudności po zabiciu diablo jest chyba jednorazowa 100% szansa na legendę :)

Ja póki co zostawiłem mojego barba i przechodzę całość czarodziejem i jest naprawdę spora zabawa :) 5 aktu jeszcze nie widziałem, zostawię go sobie na deser. Póki co drop bardzo ładny i zauważyłem w dodatku że leci sporo zwykłych przedmiotów co cieszy, bo zawsze borykałem się z brakiem zwykłych części w craftowaniu broni i pancerzy...

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Gra jest dla mnie miodna.
Przeszedlem ja najpierw monkiem udreka I/mistrz, teraz juz spokojnie na udrece I smigam.
Adventure mode jest rewelacyjny - to jest wlasnie to czego brakowali D2 LOD i D3.
Drop jest zajebisty - z mojego calkiem niezlego poczatkowego gearu zostal mi tylko pas.

Od wtorku z 70k zycia i 130k dpsu skoczylem na 445k zycia i 450k bazowego dpsu.

Btw. Czy ktos z Was kto kupil wersje pudelkowa i nie gra w hearthstone bylby tak mily i podeslalbym mi kod na darmowa paczke kart? Bede bardzo dzwieczny!

Awatar użytkownika
Zaklinacz Kostek
Falubaz

Post autor: Zaklinacz Kostek »

Zgadzam się z Ziemkiem. Grze na chwilę obecną brakuje jedynie engame'owego PvP. Zarówno kampania RoS jak i bounties/rifts to świetna sprawa. Poza tym barb nigdy wcześniej nie był tak fajną i ciekawą postacią tak jak teraz po wprowadzeniu patcha i dodatku. Prawie każdy skill ma sens, a dzięki eq można do woli kombinować z buildami.

Jak komuś brakuje kompanii do gry to zapraszam do klanu, jest parę osób z BP :wink:
Lest we forget:
Obrazek

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Po wielkich bólach udało mi się w końcu zainstalować dodatek. wczoraj tylko uaktywniłem kod i mogłem grać. Dzisiaj nie mogłem w żaden sposób przez ok. 3 godziny uruchomić instalacji gry. Coś tam u nich z tym szwankuje. Ale w końcu poszło i mam nadzieję, że pierwsze koty za płoty. Cisnę krzyżowcem od zera i gra się fajnie. Ale więcej będzie można powiedzieć po dłuższej grze...
Ziemko - zaraz wysyłam pw.

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Dziekowac :) Jeszcze max 3 paczki moge przygarnac, takze jesli jakas dobra dusza pomoze to bede wdzieczny.

Btw. jakby ktos chcial jakiegos rifta lub bounty robic to zawsze chetny moj login to ziemko#1255

Awatar użytkownika
Slayer Zabójców
Masakrator

Post autor: Slayer Zabójców »

Ostatni bonus Nieśmiertelnego Króla jest naprawdę świetny! Fajnie się biega samemu we czterech :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Azgaroth
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Azgaroth »

Jak tam ogólne wrażenia a propos V aktu ? Przyznam, że jest bardzo, bardzo dobry :) Dopracowany, mroczny, latanie wśród tych kamienic i w ich wnętrzach daje sporo frajdy :)

Jedyny minus który do tej pory zauważyłem to masowy drop najlepszych kamieni co jest dla mnie odrobinę przesadzone i przede wszystkim drastyczne spadki wydajności w V akcie. Tak jak na lapku w rozdziałce HD i all na high miałem w akcie 1-4 stałe 40-50 klatek, to w akcie V jest średnio 25-30 a czasem potrafi zwolnić nawet do 15...Też to odczuwacie ?

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Musieli zrobic lepsze kamienie jesli mieli taka wizje, zeby zwiekszyc drastycznie wszystkie statystyki postaci.
W prawdzie przez to wszystkie kamienie, ktore do tej pory mielismy mozemy do kibla wrzucic, ale te nowe tez mozna morfowac (i korztuje to kosmiczne kwoty).

Co mi sie mega podoba to pomimo braku AH drop jest zajebisty.
Zastanawialem sie co zrobia ze zlotem, bo teraz jak nie ma AH powinno byc niepotrzebne, a ciagle mi go brakuje.
Robienie lepszych klejnotow, craftowanie, zmienianie wlasciwosci przedmiotow sprawiaja, ze nie mozna miec "za duzo" zlota.

V akt mi nie klatkuje, wiec nie mam problemu, jest swietny - tylko za krotki zdecydowanie, powinien byc jak 1-2, a nie jak 4.

Awatar użytkownika
Zaklinacz Kostek
Falubaz

Ja żałuję tylko tego, że nie mam teraz czasu grać w Diablo. :P Szczególnie ze względu na nowego patcha, który oprócz kilku fajnych zmian wywołał płacze wśród wizzów: http://eu.battle.net/d3/pl/blog/1353243 ... 08-04-2014
Lest we forget:
Obrazek

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Mnie bardzo cieszy wypadanie produktow do craftowania z czestotliwoscia oddechow smierci no i koszt rzeczy z zestawu - wczesniej najlepszej jakosci kamien to przeginka byla, bo on jest warty kilka dobrych milionow w zlocie, a roll w przedmiocie moze byc fatalny.

Awatar użytkownika
Azz
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Azz »

Azgaroth pisze: Jedyny minus który do tej pory zauważyłem to masowy drop najlepszych kamieni co jest dla mnie odrobinę przesadzone i przede wszystkim drastyczne spadki wydajności w V akcie. Tak jak na lapku w rozdziałce HD i all na high miałem w akcie 1-4 stałe 40-50 klatek, to w akcie V jest średnio 25-30 a czasem potrafi zwolnić nawet do 15...Też to odczuwacie ?
Moze nie na wysokich ustawieniach ale rowniez w V akcie w miescie i na niektorych lokacjach fpsy spadaja mi do 15-25.

pzdr

Awatar użytkownika
Cookie Monster
Łysy oszukista

Post autor: Cookie Monster »

Dobrze,że zwiększyli częstotliwość wypadania materiałów do craftu(szkoda,że większość rzeczy i tak dostaje fatalne statystyki:D). Ja nie zauważyłem spadków klatek podczas gry jedynie mi się troche dłużej czasem plansze łądują.
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Chyba tylko na papierze zwiekszyli, robie sporo bounties/riftow i minimalnie lepiej dropi (wczoraj 3 dzisiaj 0 ).

Awatar użytkownika
Cookie Monster
Łysy oszukista

Post autor: Cookie Monster »

Ja poszedłęm na Maltaela wyleciało, na Azmodanie też i potem pare z riftów:D
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Z Maltaela najlepiej dropi zauwazylem Lek Zniwiarza, musze isc na Azmo, bo mam schemat na cos co on dropi.

Awatar użytkownika
Kopyt
Kradziej

Post autor: Kopyt »

Slayer Zabójców pisze:Ostatni bonus Nieśmiertelnego Króla jest naprawdę świetny! Fajnie się biega samemu we czterech :D

Hehe set (3)+ amulet tworzący klony (2) + lustrzane odbicie (4) + merc z chowańcem + ja = 12 ;) to dopiero klatkowanie w 5 akcie przy tylu zamieciach :P
Obrazek

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Sprawdzilem Azmo - 4 runy , 2 dropy dzienniika. Takze jest lepiej jednak.
Po prostu musze poczytac gdzie co pofarmic.

Jakby ktos potrzebowal przedmioty do craftu wyniosle/archonckie to polecam pola walki - od groma tam tego leci.

Awatar użytkownika
Zaklinacz Kostek
Falubaz

http://eu.battle.net/d3/pl/forum/topic/10218542582#1 - kompletna lista legendarnych składników (co, gdzie, kto i dlaczego tak mało).
Lest we forget:
Obrazek

ODPOWIEDZ