Hearthstone
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: Hearthstone
O! Ja też wrócę bo chwilowo mi się znudziło. Za mało kart tam jest - wszyscy grają praktycznie tym samym. Tymczasem chwilowo wróciłem do Duels of Champion - wszedł nowy dodatek i nowe formaty tak jak w Mtg... poprawili też bugi... fajnie to wygląda...
Heartstone na ipadach, rewelacja
wiadomo czy android będzie supportowany w przyszłości?
Lechu pisze:wiadomo czy android będzie supportowany w przyszłości?
Planuja takze z tego co kiedys czytalem.
Chętnie zagram: OKI#2747
a wiadomo cos o WP? czy ma byc?
--- edit ---
ok, wygooglalem, ze ma byc na tablety windowsowe, wiec pewnie na na wp tez bedzie.
--- edit ---
ok, wygooglalem, ze ma byc na tablety windowsowe, wiec pewnie na na wp tez bedzie.
Ostatnio zmieniony 22 kwie 2014, o 08:53 przez Morsereg, łącznie zmieniany 1 raz.
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
Też chętnie pogram ze "swoimi" Shady#2576
Zapraszam na bloga http://life-terrain.blogspot.com/
A jak wam się podoba Naxxramas? Dla mnie trochę przyłatwe, ale przymierzam się do trybu heroicznego.
No i można wygrać sporo fajnych kart z tych wyzwań klasowych. Pająk dla łowcy jest prześwietny.
Jakby kto chciał grać: abpinaca#2231
No i można wygrać sporo fajnych kart z tych wyzwań klasowych. Pająk dla łowcy jest prześwietny.
Jakby kto chciał grać: abpinaca#2231
Natomiast wszystkim prawicowym purystom ideologicznym, co to rehabilitują nacjonalizm, moge powiedziec że odróżanianie nacjonalizmu od faszyzmu, przypomina poznawanie rodzajów gówna po zapachu;-)).
Przejdz heroiczny bez podgladania deckow i taktyk na champow i pogadamy.
moim zdaniem jest swietnie zrobiony.
1. Normale są zdecydowanie ciekawe, ale nie upierdliwe. Można sobie w fajny sposób odblokować ciekawe kart.
2. Challenge są w sumie jeszcze ciekawsze, również łatwe no i karty tym razem klasowe.
3. Nad heroicami musiałem trochę pokminić, a jak np. w przypadku Maexxny poczekać, aż trafi się kiepksie złożenie dla niej i dobre dla mnie. W tej chwili został mi ten drugi z drugiego skrzydła i na razie nie mam pomysłu. (Przypuszczam, że priest byłby niezły, ale nie mam żadnych kart do niego.)
1. Normale są zdecydowanie ciekawe, ale nie upierdliwe. Można sobie w fajny sposób odblokować ciekawe kart.
2. Challenge są w sumie jeszcze ciekawsze, również łatwe no i karty tym razem klasowe.
3. Nad heroicami musiałem trochę pokminić, a jak np. w przypadku Maexxny poczekać, aż trafi się kiepksie złożenie dla niej i dobre dla mnie. W tej chwili został mi ten drugi z drugiego skrzydła i na razie nie mam pomysłu. (Przypuszczam, że priest byłby niezły, ale nie mam żadnych kart do niego.)
Na drugiego glownego bossa priest jest bardzo dobry, bo ma spell za 2 co instakilluje fenbeasta.
- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
Z Reaper of Souls.Afro pisze:jakie kody?
Lest we forget: