DMŚ 2014 Kozłów 26-27 kwietnia

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
QQrydza
Prawie jak Ziemko

Re: DMŚ 2014 Kozłów 26-27 kwietnia

Post autor: QQrydza »

No to rewanż :)
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Wojtuś
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Wojtuś »

Gamblersi II potrzebują kogoś ogarniętego. Gramy o podium.
Mamy
Kosma WoCh
Durina Chd
Skwarę Skav
Wojtusia HE
pw
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Z durinem to chyba o to odwrócone podium :D

A co Podwys wreszcie awansował do 1 teamu :) ?
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Wojtuś
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Wojtuś »

Podwys zanim się posypały 3 osoby awansował do 3go teamu. :P
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!

Awatar użytkownika
Bałagan
Chuck Norris

Post autor: Bałagan »

dobrze że nie posypał się skład w czasie wyjazdy na DMŚ :twisted:
Wojtuś pisze:Podwys zanim się posypały 3 osoby awansował do 3go teamu. :P

Awatar użytkownika
Gąszczu
Mudżahedin

Post autor: Gąszczu »

2 najemników z Wrocka poszukuje teamu. DF, HE. Pozdro.

Awatar użytkownika
Solo
Falubaz

Post autor: Solo »

Przypominam że zgłoszenia w raz z rozpiskami do dnia 24.04 tzn do środy po świętach.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

-Qc- pisze:Z durinem to chyba o to odwrócone podium :D
Adaś skończ hejtować, bo dostaniesz takim feedbackiem że nie dźwigniesz. Dzień Dobry.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Solo
Falubaz

jebany hejter ! :D

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Dymitr pisze:
-Qc- pisze:Z durinem to chyba o to odwrócone podium :D
Adaś skończ hejtować, bo dostaniesz takim feedbackiem że nie dźwigniesz. Dzień Dobry.
Żebys Ty widział co on dostał na privie :*

Awatar użytkownika
Gasior
Postownik Niepospolity

Post autor: Gasior »

dajecie listę zgłoszonych, albo chociaż jakie armie są w poszczególnym składzie?.
:twisted: always Vampire :twisted:

Awatar użytkownika
PAWLAK
Kretozord

Post autor: PAWLAK »

cobra651 pisze:Niestety team się mi całkiem posypał z przyczyn niezależnych ode mnie i zostałem sam. Zatem prosiłbym o wykreślenie Chemików z listy Marku. Zostało mi tylko zostać chyba najemnikiem w innych teamach :(
Ja jestem w tej samej sytuacji ( rozpad chemików)

SZUKAM DRUŻYNY: Pawlak EMPIRE ( kontakt priv albo 609822736)

I tradycyjnie mogę z dworca do kozłowa za 40 dyszki obrócić jak ktoś nie będzie miał transportu.
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

karl1299 pisze:
cobra651 pisze:Niestety team się mi całkiem posypał z przyczyn niezależnych ode mnie i zostałem sam. Zatem prosiłbym o wykreślenie Chemików z listy Marku. Zostało mi tylko zostać chyba najemnikiem w innych teamach :(
Ja jestem w tej samej sytuacji ( rozpad chemików)

SZUKAM DRUŻYNY: Pawlak EMPIRE ( kontakt priv albo 609822736)

I tradycyjnie mogę z dworca do kozłowa za 40 dyszki obrócić jak ktoś nie będzie miał transportu.
40 dyszek to wybitnie nie tania taksa ;) Tak więc przebijam - za 300 zł przewieziemy z domu pod sam turniej i postawimy kawę ;)
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
PAWLAK
Kretozord

Tańsza alternatywa, ale ważniejsze SZUKAM TEAM'U. Pisałem do Marksa i na razie czekam na odpowiedz od niego.
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr

Awatar użytkownika
Gąszczu
Mudżahedin

Post autor: Gąszczu »

Jak pisałem wczesniej mozemy sie zgadac bo ja z kumplem juz jestesmy to z tb mamy 3. Ktos jeszcze szuka teamu?

Awatar użytkownika
PAWLAK
Kretozord

Gąszczu pisze:Jak pisałem wczesniej mozemy sie zgadac bo ja z kumplem juz jestesmy to z tb mamy 3. Ktos jeszcze szuka teamu?
Guerilla mnie przygarnęła, więc gramy o podium :twisted:

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Gasior pisze:dajecie listę zgłoszonych, albo chociaż jakie armie są w poszczególnym składzie?.
Podbijam, termin jest wysyłania do 24.04 ale moznaby jakiś sneak puścić

Awatar użytkownika
sly
Chuck Norris

Post autor: sly »

Przelew poszedł. Gramy w składzie:
1. Ajt - Sk
2. karl 1299 - Emp
3. Kofta - WoC
4. Marks - HE
5. Sly - OK
Ostatnio zmieniony 19 kwie 2014, o 22:05 przez sly, łącznie zmieniany 1 raz.
Oya, Oya, Oya !!!

Awatar użytkownika
Solo
Falubaz

super zapraszamy !
Ciekawe dlaczego "słabi" gracze z Warszawy nas nie odwiedzą :D mowa tu o Paradoxie :D może ktoś się wypowie skoro wywołałem do tablicy ten zacny klub z tradycjami !

Awatar użytkownika
RedScorpion
Falubaz

Post autor: RedScorpion »

Red Scorpion przyjedzie w składzie:
Belial - COD
Nathan - SK
Burack - VC
Mroczny - WOC
DużyPaweł - DE
Liczę na to, że skoro teoretycznie lepsze teamy proszą o takie informacje to teraz same się podzielą tymi informacjami.

Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka

ODPOWIEDZ