DMŚ 2014 Kozłów 26-27 kwietnia
Re: DMŚ 2014 Kozłów 26-27 kwietnia
No to rewanż 

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Gamblersi II potrzebują kogoś ogarniętego. Gramy o podium.
Mamy
Kosma WoCh
Durina Chd
Skwarę Skav
Wojtusia HE
pw
Mamy
Kosma WoCh
Durina Chd
Skwarę Skav
Wojtusia HE
pw
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Z durinem to chyba o to odwrócone podium 
A co Podwys wreszcie awansował do 1 teamu
?

A co Podwys wreszcie awansował do 1 teamu

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Podwys zanim się posypały 3 osoby awansował do 3go teamu. 

https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Adaś skończ hejtować, bo dostaniesz takim feedbackiem że nie dźwigniesz. Dzień Dobry.-Qc- pisze:Z durinem to chyba o to odwrócone podium![]()
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Żebys Ty widział co on dostał na privie :*Dymitr pisze:Adaś skończ hejtować, bo dostaniesz takim feedbackiem że nie dźwigniesz. Dzień Dobry.-Qc- pisze:Z durinem to chyba o to odwrócone podium![]()
Ja jestem w tej samej sytuacji ( rozpad chemików)cobra651 pisze:Niestety team się mi całkiem posypał z przyczyn niezależnych ode mnie i zostałem sam. Zatem prosiłbym o wykreślenie Chemików z listy Marku. Zostało mi tylko zostać chyba najemnikiem w innych teamach
SZUKAM DRUŻYNY: Pawlak EMPIRE ( kontakt priv albo 609822736)
I tradycyjnie mogę z dworca do kozłowa za 40 dyszki obrócić jak ktoś nie będzie miał transportu.
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
40 dyszek to wybitnie nie tania taksakarl1299 pisze:Ja jestem w tej samej sytuacji ( rozpad chemików)cobra651 pisze:Niestety team się mi całkiem posypał z przyczyn niezależnych ode mnie i zostałem sam. Zatem prosiłbym o wykreślenie Chemików z listy Marku. Zostało mi tylko zostać chyba najemnikiem w innych teamach
SZUKAM DRUŻYNY: Pawlak EMPIRE ( kontakt priv albo 609822736)
I tradycyjnie mogę z dworca do kozłowa za 40 dyszki obrócić jak ktoś nie będzie miał transportu.

Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Tańsza alternatywa, ale ważniejsze SZUKAM TEAM'U. Pisałem do Marksa i na razie czekam na odpowiedz od niego.
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
Guerilla mnie przygarnęła, więc gramy o podiumGąszczu pisze:Jak pisałem wczesniej mozemy sie zgadac bo ja z kumplem juz jestesmy to z tb mamy 3. Ktos jeszcze szuka teamu?

Podbijam, termin jest wysyłania do 24.04 ale moznaby jakiś sneak puścićGasior pisze:dajecie listę zgłoszonych, albo chociaż jakie armie są w poszczególnym składzie?.
- RedScorpion
- Falubaz
Red Scorpion przyjedzie w składzie:
Belial - COD
Nathan - SK
Burack - VC
Mroczny - WOC
DużyPaweł - DE
Liczę na to, że skoro teoretycznie lepsze teamy proszą o takie informacje to teraz same się podzielą tymi informacjami.
Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka
Belial - COD
Nathan - SK
Burack - VC
Mroczny - WOC
DużyPaweł - DE
Liczę na to, że skoro teoretycznie lepsze teamy proszą o takie informacje to teraz same się podzielą tymi informacjami.
Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka