EMP Fica Zabrze podbija świat
Re: EMP 2400
Koty też mogą mieć hate - od altara. Do tego modlitwy (ward, przerzut ranień) i wsparcie magii (WS10, -1 to hit).
Ale w pojedynkę rzeczywiście się odbiją, jak każdy oddział za 180pkt odbija się od klocka z generałem za 600+pkt.
Ale w pojedynkę rzeczywiście się odbiją, jak każdy oddział za 180pkt odbija się od klocka z generałem za 600+pkt.
no ja nawet przez moment myślałem że na poważnie gadamy - a to zwykły troll był ... Prawda jest taka że jak nie masz dział i słusznej magii jak death to ciężko jest z kraśkami - a nawet ciężej niż było bo nie masz możliwości praktycznie żeby utrzymać się poza zasięgiem organek....a dodatkowo kraśki mają teraz 3 żyrki które kupią im turę albo dwie...
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Myślę nad wywalenie kolesia z koroną i wstawieniu pegaza co wy na taką zmianę ?
Kocitz pisze:Aha i nie jedziemy jakimkolwiek wehikułem z którym miał coś wspólnego: Solo, jego rodzina, jego przyjaciele/znajomi, jego najbliższe otoczenie [w tym SS] czy jakakolwiek osoba mająca styczność z Kiełbasą
Powiedziałem, że jak dobrze zagrasz to będziesz miał remis, ale zagrałeś jak zawsze więc też był turbo wpierdol.Szymon pisze:To samo powiedziałem zdzichowi Ale on uważa że EMP ma łatwoMacias pisze:Jak Twój przeciwnik wie jak powinien grać ten paring to są bardzo mocne.
Imperium przegrało bo zamiast się schować parło do przodu.
Zdzisiu ogarnij się lamusieŹdzichu pisze:Imperium przegrało bo zamiast się schować parło do przodu.
No nie po to jade do sczurka by sie kitrać, dużo sie dowiedziałem o nowych DF przez ten twój "sromotny wpierdol"
Dwa ty zagrałeś jak zawsze bo jak by weszła ta szarża kawy na twoich hamców to byś aż sie obsrał
Od początku powiedziałem że ta gra nie ma sensu, nie grałem na nowe DF i raczej logiczne że nie bede sie kitrał ciekawiło mnie co nowego dostały i jak se w CC radzą
PiotrB@ Nie do końca na farmazonie -.- bo moge wystawić się an środku i napierać i turlać Banisze z 5 kości licząc an IF'y
A ja swoją rozpą wystawiam się bardzo szeroko co umożliwia mi założenie "szczęk" na przeciwnika
Dalej nie wiem czy wymienić ziomka z koroną na pegaza
Kocitz pisze:Aha i nie jedziemy jakimkolwiek wehikułem z którym miał coś wspólnego: Solo, jego rodzina, jego przyjaciele/znajomi, jego najbliższe otoczenie [w tym SS] czy jakakolwiek osoba mająca styczność z Kiełbasą
To tłumaczenie ze nie wiesz jak sobie DF radzą w combacie jest żałosne .
Wpadasz w hamców i się dziwisz że w dupę dostajesz, tak jakbyś nie wiedział jak się biją.
Co do ziomka z koroną, ten oddział kawwy i tak nie zabija tylko trzyma, a ten pegazista wdg mnie dużo nie zmieni także zrób co będziesz uważał za słuszne
Wpadasz w hamców i się dziwisz że w dupę dostajesz, tak jakbyś nie wiedział jak się biją.
Co do ziomka z koroną, ten oddział kawwy i tak nie zabija tylko trzyma, a ten pegazista wdg mnie dużo nie zmieni także zrób co będziesz uważał za słuszne
” Rozejrzyj się dookoła. Zobaczysz ludzi, bez których ten świat byłby lepszy.”
Death Note
Galeria :
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=35349
Strona Malarska na Facebooku:
https://www.facebook.com/pages/Fallen-A ... 9393055688
Death Note
Galeria :
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=35349
Strona Malarska na Facebooku:
https://www.facebook.com/pages/Fallen-A ... 9393055688
Kilka Zmian w rozpie
Altar (odbija first hita i 4+wasv ) 304
Lord mag z PS 220
mały z DS 90
Mały z mr3 110
BSB (6s 2+na ogień 1 + z przerzutem i Shard) 163
Prist (1+asv korona) 123
14 łuczników 118
13IC (FCG +1 do zapierdalania) 370
5KO (muzyk) 120
2x3 demisi z czempionami
3gołych demisi
Działo
Laserowa dzida
Stwierdziłem że łuki są mobilne a Kapitana na księdza gdyż mam dodatkową kostke do czanelowania i hejta
Altar (odbija first hita i 4+wasv ) 304
Lord mag z PS 220
mały z DS 90
Mały z mr3 110
BSB (6s 2+na ogień 1 + z przerzutem i Shard) 163
Prist (1+asv korona) 123
14 łuczników 118
13IC (FCG +1 do zapierdalania) 370
5KO (muzyk) 120
2x3 demisi z czempionami
3gołych demisi
Działo
Laserowa dzida
Stwierdziłem że łuki są mobilne a Kapitana na księdza gdyż mam dodatkową kostke do czanelowania i hejta
- swieta_barbara
- habydysz
I błąd byś zrobił. Bardzo fajna rozpa, jak banishment to tylko moim zdaniem mobilny i w ofensie. Jedyne co mi się nie podoba to ilość łuków, ale dalej uszczuplać IC trochę żal, bo i tak są miękcy, a tych dwóch champów niekiedy może być kluczowych.
Chociaż ja pewnie wywaliłbym warda z papy, wstawił detkę łuków i dodatkowego championa.
Chociaż ja pewnie wywaliłbym warda z papy, wstawił detkę łuków i dodatkowego championa.
Szkoda mi tego wsv z papy zdejmowac. Lukow wiem malo :\ ale pkt ni ma na dms musi sie sprawdzic
Jak pisze Barbara ta opcja o wiele ciekawsza, kusi zrobić mirror na DMŚ ;d.
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
A co ty masz w ropie ?
W wawie na temówce grałem 3x z emp. Miałem lekką polewkę bo bo jeden z typków skopiował z Bp moją rozpe z błędami xD
a pozostałe dwie były mac podobne do mojej
NA tym samym turnieju typkowi przeżył demon z 17 hitów z 7 siły dostał 12 ran i został cwel na 1W
W wawie na temówce grałem 3x z emp. Miałem lekką polewkę bo bo jeden z typków skopiował z Bp moją rozpe z błędami xD
NA tym samym turnieju typkowi przeżył demon z 17 hitów z 7 siły dostał 12 ran i został cwel na 1W
Szymon pisze:A co ty masz w ropie ?
karl1299 pisze:Szukam ciągle swojej wizji empire oto ona :
Heroes:
1 Arch Lector of Sigmar @ 218.0
Enchanted Shield
Van Horstmann's Speculum
Talisman of Preservation
1 Battle Wizard Lord @ 200.0 light
Level 4
1 Battle Wizard @ 125.0
Level 2
Dispel Scroll
1 Captain of the Empire @ 135.0
Dragonhelm
Luckstone
Pegasus
1 Captain of the Empire @ 154.0
BSB
Sword of Might
Dawnstone
Core:
12 Knights of the Inner Circle @ 345.0
FCG, Dyscyplina
10 Archers @ 115.0
czempion
5 Archer Detachment
6 Knightly Orders @ 142.0
muzyk
Specials:
1 Great Cannon @ 120.0
1 Great Cannon @ 120.0
5 Demigryph Knights @ 345.0
War Banner
Rares:
1 Steam Tank @ 250.0
1 Celestial Hurricanum @ 130.0
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr