Dymitr było widać na drugi dzieńDymitr pisze:Sobieski +litr Pepsi, całkiem nie rozgazowanej ;)Szło jak woda generalnie i popsuło kilka osób. Pamiętam jak nieśmiało o cenę zapytałem i usłyszałem taką odpowiedź - szok i niedowierzanie.Mogłem wydusić jedynie:Przemcio pisze:a przepraszam ta vódka przemycana z Ukrainy czy coś![]()
![]()
a na przepitkę jakaś podróbka dobrego PRL-owskiego PTYSIA
![]()
![]()
![]()
![]()
- Poproszę dwie
Hoops Mozemy zagrac rewanzaHoops pisze:No Ty się Karpiu trzymales rano na tyle że dobrze, że bez większego problemu przejechales się przez moją brete.
Poranek był słaby, a śniadanie nie wiele pomogło mimo że było smaczne.
Nie 40 złotych, tylko 32... Flaszka kosztowała 24, pepsi 8...^Karpiu^ pisze:40 dychy. Flaszunek z przepita. Bestialstwo. Niektórzy w Niedziele mieli problem z bitwa poranna. Prawda Panterq:D:D
Panter dzięki za sprostowanie. Zaiste jednak tylko okazuje to jakim bestialstwem jest zrobienie takiej ceny na alkpanterq pisze:Nie 40 złotych, tylko 32... Flaszka kosztowała 24, pepsi 8...^Karpiu^ pisze:40 dychy. Flaszunek z przepita. Bestialstwo. Niektórzy w Niedziele mieli problem z bitwa poranna. Prawda Panterq:D:D
Po 1 Weź wolny poniedziałekGalharen pisze:Cholera, tak namawiacie i chwalicie, że az sie zastanawiam, czy brać figurki czy tylko alkaprim
o tak! bez tego to się żyć nie da^Karpiu^ pisze:Po 1 Weź wolny poniedziałekGalharen pisze:Cholera, tak namawiacie i chwalicie, że az sie zastanawiam, czy brać figurki czy tylko alkaprim
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.